Трабли з Disqus

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
white_noise
Member

Повідомлення

Хлопці, а у чому може бути трабл? На itc логінюсь Діскусом, залишаю комент, ніхто з друзів його не бачить, я розлогінююссь - коммента нема, знов залогінився коммент є. Тобто окрім мене моїх коментів ніхто не бачить. Куди копати?
Ortyomko
Member

Повідомлення

white_noise
была похожая проблема на твитче. там дело было в том, что не включена двойная аутентификация. может тут тоже где-то в этой стороне собака порылась
kosoy2004
Member

Повідомлення

white_noise: 04.07.2022 14:57логінюсь Діскусом, залишаю комент, ніхто з друзів його не бачить, я розлогінююссь - коммента нема, знов залогінився коммент є.
дуже схоже на тіньовий бан, деякі сервіси саме так банять, коли те що ти пишеш не видаляється повністю, але стає доступним лише тобі.
white_noise
Member

Повідомлення

kosoy2004: 04.07.2022 18:15 дуже схоже на тіньовий бан, деякі сервіси саме так банять, коли те що ти пишеш не видаляється повністю, але стає доступним лише тобі.
бан зі сторони Діскуса чи зі сторони itc ?
Барбарис
Member

Повідомлення

white_noise, браузер не опера? Якщо так, спробуйте мозілу.
kosoy2004
Member

Повідомлення

white_noise: 04.07.2022 21:24бан зі сторони Діскуса чи зі сторони itc ?

Не можу знати напевно. Власне і за тіньовий бан це припущення. По ідеї можна спробувати на якомусь іншому сайті де теж коментарі через діскус влаштовані щось прокоментувати. Якщо там буде все норм - то швидше за все дійсно тіньовий бан при чому саме зі сторони itc.
white_noise
Member

Повідомлення

Барбарис: 04.07.2022 22:01 white_noise, браузер не опера? Якщо так, спробуйте мозілу.
ні, хром. але інший браузер спробую.
kosoy2004: 05.07.2022 00:00Не можу знати напевно. Власне і за тіньовий бан це припущення. По ідеї можна спробувати на якомусь іншому сайті де теж коментарі через діскус влаштовані щось прокоментувати. Якщо там буде все норм - то швидше за все дійсно тіньовий бан при чому саме зі сторони itc.
я теж підозрюю itc, я там колись знатно їх хейтив, просто вони в таке дно зкотились, що промовчати було складно. спробую на інших сайтах.
доречі, хтось десь ще зустрічав коменти у Дисткусі?
Барбарис
Member

Повідомлення

white_noise, Межа.
white_noise
Member

Повідомлення

Барбарис: 05.07.2022 08:29 white_noise, Межа.
дяка. все працює. значить бл***ий itc мене забанив. дивно, видаляв обліковий запис, створював новий - не вийшло. мабуть IP забанили
там наче влада змінилась, буду пробувати скаржитись на попередників
Відповісти