Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Rikko
Member
Видел уже 3060Ти по 25 600грн и 26 600грн, как думаете тенденция пошла на спад?
-
leif
Member
Rikko
-
Scoffer
Member
leif
Заміряй штангеном розміри дупел нормальних і ненормальних кейкапів. Може тоді щось загуглиться.
Заміряй штангеном розміри дупел нормальних і ненормальних кейкапів. Може тоді щось загуглиться.
-
Hells Angels
Member
Scoffer да ладно, поверне продавцю, навіщо ці маневри з пошуком чого воно не сидить.
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Ну типу два комплекта кейкапів не того. Може ще один китайський стандарт материарілізувався.
Ну типу два комплекта кейкапів не того. Може ще один китайський стандарт материарілізувався.
-
Hells Angels
Member
Scoffer одні капи на два свіча.. можливо просто ковпаки на мірялись на оригінал черрі, а тут китай газзев и гетерон
-
Paradox1306
Member
Rikko
с пол месяца уже как потихоньку падает, правда в основом для старших карт
с пол месяца уже как потихоньку падает, правда в основом для старших карт
-
leif
Member
Scoffer
завтра заміряю. цікаво, що кейкапи виявились сумісними зі світчами гатерон yellow pro (класні бюджетні світчі, сподобались мені) а також ink v2 black, яких у мене кілька штук
при цьому стокові дешманські кейкапи кейкрон-клави сумісні з усім цим зоопарком з 7 чи 8 світчів, що у мене зараз є
завтра заміряю. цікаво, що кейкапи виявились сумісними зі світчами гатерон yellow pro (класні бюджетні світчі, сподобались мені) а також ink v2 black, яких у мене кілька штук
при цьому стокові дешманські кейкапи кейкрон-клави сумісні з усім цим зоопарком з 7 чи 8 світчів, що у мене зараз є
-
Hells Angels
Member
leif під білу доску якось вибрати капи дуже тяжко, щоб було красиво
-
leif
Member
-
Sanьka
Member
Надо купить ещё пару комплектов капов, авось какой то подойдёт
-
Rikko
Member
Paradox1306
Значит какая-то да есть тенденция
Значит какая-то да есть тенденция
-
leif
Member
Sanьka
якби вони були баксів по 30 я б закупив штук 5 одразу. але по 100-120 баксів за сет кейкапів особливо не розженешся, буду перевіряти по одному
якби вони були баксів по 30 я б закупив штук 5 одразу. але по 100-120 баксів за сет кейкапів особливо не розженешся, буду перевіряти по одному
-
Rikko
Member
leif
-
Patruletz
Member
є білий мат 751 як раз під сірі ковпачки може підійти, погонний 260 нннада?Hells Angels: ↑ 09.02.2022 22:07білу доску
-
Kosdnepr
Member
99% справа в капахleif: ↑ 09.02.2022 20:09несумісність світчів клавіатури і кейкапів
SA-профіль? Специфічна річ, цікаво буде дізнатись про враженняleif: ↑ 09.02.2022 20:09domikey
Майже еталоном вважаються сети від GMK, хоча особисто я надав би перевагу enjoypbt:leif: ↑ 09.02.2022 20:09диво кейкапобудування за 100 доларів\сет
- Mitsumi-style)
Ну можна розглянути тему 9009:Hells Angels: ↑ 09.02.2022 22:07під білу доску якось вибрати капи дуже тяжко
- спойлер
- спойлер
-
Sanьka
Member
Нравится , не нравится - терпи красавица.leif: ↑ 09.02.2022 22:51але по 100-120 баксів за сет кейкапів особливо не розженешся, буду перевіряти по одному
-
Hells Angels
Member
30 на ширину чорного і хакіPatruletz: ↑ 09.02.2022 23:01білий мат 751
Kosdnepr ось цікавий варіант.
- спойлер
Дививсь на темно-сірі та світло-сірі.. взяв другі, більш-менш може бути як би не було надписів на модифікаторах було б шикарно, а то бісять трошки.
-
leif
Member
я до сьогодні навіть не здогадувався, що такі випадки трапляютьсяKosdnepr: ↑ 09.02.2022 23:0599% справа в капах
так, оці + набір кольорових:Kosdnepr: ↑ 09.02.2022 23:05SA-профіль? Специфічна річ, цікаво буде дізнатись про враження
https://kprepublic.com/collections/domi ... sa-mx-stem
ще в половину дорожчі)) але колись треба буде і такий взятиKosdnepr: ↑ 09.02.2022 23:05сети від GMK
Kosdnepr: ↑ 09.02.2022 23:05 тему 9009
обидві дійсно подобаються, з цими кейкапами ще гірше ніж зі світчами, хочеться купити всі одразу. думав, що принаймні один світлий і один темний сет візьму, але, якщо domikey зайде, то посиджу якийсь час з ними, і так ця вся історія "чи не спробувати мені компактну клавіатуру з хотсвапом занедорого?" розійшлась не на жарт.Kosdnepr: ↑ 09.02.2022 23:05Pegaso
Відправлено через 23 секунди:
згоден, але в цій гамі бачив більш привабливі (на мій смак) сети, якщо знову натраплю — скинуHells Angels: ↑ 09.02.2022 23:14цікавий варіант
-
Hells Angels
Member
да я розумію, що одному нормально то другому не сподобається, тому тут чисто вибір під себе.