Останні статті і огляди
Новини
Покупки на ebay.com и всё что связано с данной торговой площадкой
-
EvgA
Member
Покупки на ebay.com и всё что связано с данной торговой площадкой
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:30 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Причина: !
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
maks9501
Хм, схожа проблема з’явилась, тільки пише
Що з палки, що напряму з карток різних банківYour bid failed. Add your payment method again or try a different payment method before placing your bid.
-
Мерзавчик
Member
Допомога - контакт ас (саппорт) - чат з агентом - далі до тех.відділу, тільки вони це і "пофіксять". Не дякуйте)prosha_evolist: ↑ 17.12.2023 12:22 maks9501
Що з палки, що напряму з карток різних банківYour bid failed. Add your payment method again or try a different payment method before placing your bid.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Як правильно зареєструватись на ebay.de? Маю 3 акка на ebay.com, два з них зв'язані з Payoneer (я+дружина). Всі три довготривалі робочі з високими 100% рейтингами, на одному обмежена можливість продавати (начебто, я не перевіряв).
Спробував продавати через ebay.com, але це поганий варіант для Європи, адже, не дивлячись на місцезнаходження продавця (Item location ставлю Німеччина), система при чекауті автоматом нараховуе податок (MwSt. 19% для Німеччини), а також я не можу вибрати ніяку іншу валюту окрім $.
Питання, як правильно зареєструвати акк на ebay.de, щоб не було зайвих питань. Дані мої і дружини вже зайняті акками на .com, чи потрібно регати на іншу особу з повністю новими даними (пошта, телефон, адреса і т.п.), або можна використати повторно свої?
Акк потрібен для продажу тому треба прив'язувати Payoneer. Таке питання, якщо заводити Payoneer на українську адресу/рахунок чи не буде система нараховувати VAT для покупців з Європи?
Спробував продавати через ebay.com, але це поганий варіант для Європи, адже, не дивлячись на місцезнаходження продавця (Item location ставлю Німеччина), система при чекауті автоматом нараховуе податок (MwSt. 19% для Німеччини), а також я не можу вибрати ніяку іншу валюту окрім $.
Питання, як правильно зареєструвати акк на ebay.de, щоб не було зайвих питань. Дані мої і дружини вже зайняті акками на .com, чи потрібно регати на іншу особу з повністю новими даними (пошта, телефон, адреса і т.п.), або можна використати повторно свої?
Акк потрібен для продажу тому треба прив'язувати Payoneer. Таке питання, якщо заводити Payoneer на українську адресу/рахунок чи не буде система нараховувати VAT для покупців з Європи?
-
gall07
Junior
Підкажіть новачку - хочу купляти на Ebay. Перечитав останні сторінки і виникли питання:
1. Якщо я зарееструюся з України то ак піде в бан? Потрібна реестрація лише США або ЄС?
2. Яким перевізником краще перевозити(товари по 10-20$)?
Дякую за відповіді
1. Якщо я зарееструюся з України то ак піде в бан? Потрібна реестрація лише США або ЄС?
Дякую за відповіді
-
Ray2000gt
Advanced Member
Розібрався по свому питанню з податками. Виявляється, можна війти зі своїм акком на ebay.de. Виставити лот. Але від податків це не рятує, скоріш за все система їх нараховує автоматично не від «знаходження товару» а від адреси в налаштуваннях профілю, яка в свою чергу підтягується з Payoneer.
Якщо виставляти лот з мого акка (навіть з ebay.de) покупці з Єевропи бачать більшу на % ПДВ ціну.
Провів дослід, завів новий акк на .de. Відкрив свій лістінг як покупець, ціна - ок, як тільки виставив в новому акку країну - зразу ціна піднялась на 19%. При цьому інші лоти не змінились, це означає, що система бачить, що продавець закордонний.
Якщо виставляти лот з мого акка (навіть з ebay.de) покупці з Єевропи бачать більшу на % ПДВ ціну.
Провів дослід, завів новий акк на .de. Відкрив свій лістінг як покупець, ціна - ок, як тільки виставив в новому акку країну - зразу ціна піднялась на 19%. При цьому інші лоти не змінились, це означає, що система бачить, що продавець закордонний.
-
Igor717
Junior
Почему сразу в бан? Регистрируетесь с реальным адресом в Украине. И биллинг и шиппинг. Некоторое время походите, посмотрите подобавляйте в избранное, потом добавляйте адрес посредника и все будет хорошоgall07: ↑ 20.12.2023 10:34 Підкажіть новачку - хочу купляти на Ebay. Перечитав останні сторінки і виникли питання:
Дякую за відповіді
-
Ray2000gt
Advanced Member
Для початку можна спробувати послугу «викуп товарів». Вона є у більшості форвардерів.gall07: ↑ 20.12.2023 10:34 Підкажіть новачку - хочу купляти на Ebay. Перечитав останні сторінки і виникли питання:
Дякую за відповіді
Також до наданого списку додам usain.ua.
-
Desmond
Member
3 года акку, 12-й рейтинг, больше 10 покупок, реальный биллинг адрес - вчера прилетел бан всё равноIgor717: ↑ 20.12.2023 13:58Почему сразу в бан? Регистрируетесь с реальным адресом в Украине. И биллинг и шиппинг. Некоторое время походите, посмотрите подобавляйте в избранное, потом добавляйте адрес посредника и все будет хорошоgall07: ↑ 20.12.2023 10:34 Підкажіть новачку - хочу купляти на Ebay. Перечитав останні сторінки і виникли питання:
Дякую за відповіді
-
7mindfields
Member
Перманентний?Desmond: ↑ 23.12.2023 08:023 года акку, 12-й рейтинг, больше 10 покупок, реальный биллинг адрес - вчера прилетел бан всё равноIgor717: ↑ 20.12.2023 13:58
Почему сразу в бан? Регистрируетесь с реальным адресом в Украине. И биллинг и шиппинг. Некоторое время походите, посмотрите подобавляйте в избранное, потом добавляйте адрес посредника и все будет хорошо
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Desmond
Приложение на гаджет ставили (планшет / смарт)?
Приложение на гаджет ставили (планшет / смарт)?
-
Desmond
Member
acm_fan
Да, ставил
Да, ставил
-
l-m
Member
Аналогічно, тільки акаунту було 6.5 років.Desmond: ↑ 23.12.2023 08:023 года акку, 12-й рейтинг, больше 10 покупок, реальный биллинг адрес - вчера прилетел бан всё равноIgor717: ↑ 20.12.2023 13:58
Почему сразу в бан? Регистрируетесь с реальным адресом в Украине. И биллинг и шиппинг. Некоторое время походите, посмотрите подобавляйте в избранное, потом добавляйте адрес посредника и все будет хорошо
Яка ж кінчена контора
-
7mindfields
Member
Теж перманентний?l-m: ↑ 24.12.2023 07:15Аналогічно, тільки акаунту було 6.5 років.Desmond: ↑ 23.12.2023 08:02
3 года акку, 12-й рейтинг, больше 10 покупок, реальный биллинг адрес - вчера прилетел бан всё равно
Яка ж кінчена контора
-
l-m
Member
7mindfields
Так.
Так.
-
Krupik
Member
Шановне товариство, теж ebay заблокував акаунт на днях. Аку 5 років, рейтинг 205, жодного негативного відгука, майже кожна покупка на 100+ доларів. Зологінений був на домашньому ПК, на робочому ПК і на телефоні, остання покупка була 3 грудня. Не маю гадки що їм не спободобалось. Акк на ebay треба полюбе, бо постійно є необхідність щось купувати. Не знаю що тепер робити Як новий зареєстувати щоб не забанили знову?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Desmond: ↑ 24.12.2023 05:54Да, ставил
- спойлер
- acm_fan: ↑ 23.12.2023 19:00Приложение на гаджет ставили (планшет / смарт)?
Для тех у кого белый IP я бы и про VPN подумал, на серых из Украины вроде как пока без замечаний.
-
graft
Junior
Що з палки, що напряму з карток різних банків
[/quote]
Допомога - контакт ас (саппорт) - чат з агентом - далі до тех.відділу, тільки вони це і "пофіксять". Не дякуйте
- Я общался с техподдержкой ebay - объяснил ситуацию - что могу ставить ставки на некоторые товары, а другие не могу....
В итоге проблема в продавцах а не в ebay - мол продавцы сами ставят ограничения для покупателей с регистрацией из Украины.....
Отправлено спустя 43 секунды:
[/quote]
Допомога - контакт ас (саппорт) - чат з агентом - далі до тех.відділу, тільки вони це і "пофіксять". Не дякуйте
- Я общался с техподдержкой ebay - объяснил ситуацию - что могу ставить ставки на некоторые товары, а другие не могу....
В итоге проблема в продавцах а не в ebay - мол продавцы сами ставят ограничения для покупателей с регистрацией из Украины.....
[/quote]
Отправлено спустя 43 секунды:
[/quote]
-
nochnik89
Member
есть такое дело, никто Вас не блокировал если ставки проходят на других лотахgraft: ↑ 24.12.2023 18:22- Я общался с техподдержкой ebay - объяснил ситуацию - что могу ставить ставки на некоторые товары, а другие не могу....
-
Мерзавчик
Member
это вам так говорит саппорт, я это уже проходил. Я на эти разбирательства часа 3 жизни угробил - все, как написалДопомога - контакт ас (саппорт) - чат з агентом - далі до тех.відділу, тільки вони це і "пофіксять". Не дякуйте