Мої швидко його освоїли і більше не дошкуляють цим питанням.
- Taidea TG 1031
Нажаль ні, не вмію фото встравляти.TypStar: ↑ 06.06.2023 10:00а фото буде?Krawez: ↑ 06.06.2023 09:25 Після проходження Far Cry 4, захотілось мати кукрі.
Зробив з шини від мотопилки, універсальна штука вийшла, в господарстві всі ним користуються![]()
![]()
![]()
.
І ім,я у ножа є - Аджай.
Для кухонників взяв керамічний мусат, правити ним швидко і зручно.Filabatya: ↑ 06.06.2023 01:06чим точите панове, камнем чи болгаркою
Стандартна відповідь і попередній перегляд - вкладення - додати файлиKrawez: ↑ 06.06.2023 11:15Нажаль ні, не вмію фото встравляти.
Цікаво, навіщо люди псують нормальний інструмент уявною універсальністю? Замість нормального мачете або (майже?) нормальної пилки - дещо незручне і травмонебезпечнеKrawez: ↑ 06.06.2023 11:15Це звичайний рембоїд по типу мачете, яким можна рубати, косити, копати.
Робив по цьому відео:
Не думаю, що взагалі таке прям палаєш брати з собою...
Мачете в принципі робиться з всілякого підручного лайна брухтуKrawez: ↑ 06.06.2023 21:14Коли це стерта в нуль шина від мотопилки стала нормальним інструментом?
Без пилки це і буде нормальний інструмент. З нею - ні.Krawez: ↑ 06.06.2023 21:14Той ніж який я зробив не уявно універсальний, а ним дійсно легко рубати, косити, копати. Може колись як на тому відео наріжу зуби, тоді зможу і пиляти, але то мрії, я вже три роки ті зуби нарізаю
я вроде так же, но теперь просто не успокоюсь, пока не прикуплю эту вещицу..EvgeniyK86: ↑ 06.06.2023 22:30 А я походу якийсь віртуальний ножеман. Начебто хочеться собі хорошого ножа мати, але нащо він мені потрібен не придумав. Тому і не маю.
thejokerthe: ↑ 07.06.2023 11:22 я вроде так же, но теперь просто не успокоюсь, пока не прикуплю эту вещицу..![]()
Ви б хоч почитали як користуватися ножами, а не нили що ніж за кіль місяців тупиться.MobileLord: ↑ 30.06.2023 23:18 А кто знает где в Днепре качественно ножи точат? Шеф tramontina уже тупой через пару месяцев. Пользуюсь, но уже не то пальто, да и в целом лезвие ножа довольно тослтое, в след раз буду тоньше брать.
Если нож уже затупился его разве мусатом заточишь? Я думал там круги используют под правильным углом. Сталь крепкая вроде как, но мне кажется он уже с завода слабо заточен был (хотя тест на бумагу и помидор проходил). Думал пол года-год хоть продержится без заточки.dead_rat: ↑ 30.06.2023 23:41Ви б хоч почитали як користуватися ножами, а не нили що ніж за кіль місяців тупиться.MobileLord: ↑ 30.06.2023 23:18 А кто знает где в Днепре качественно ножи точат? Шеф tramontina уже тупой через пару месяцев. Пользуюсь, но уже не то пальто, да и в целом лезвие ножа довольно тослтое, в след раз буду тоньше брать.
Відкрию таємницю, так і має бути, а щоб не тупився є мусат і ним правлять ніж після користування.
Порізав ножем, раз на день-два провів кілька разів по мусату, це 5 секунд, зато через чотири роки ніж все ще як новий
Такая же фигня, периодически смотрю всякие качественные складни и фиксы, но задач для них нет вообще, поэтому вечно откладывается.EvgeniyK86: ↑ 06.06.2023 22:30 А я походу якийсь віртуальний ножеман. Начебто хочеться собі хорошого ножа мати, але нащо він мені потрібен не придумав. Тому і не маю.