Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_:воно і так швидше крутиться і без тих конекторів
і через який софт це налаштовано в тебе?

мат. плати у мене не вміють наприклад до температур ГПУ прив'язувати вентилі, тільки до датчиків на CPU чи самих платах.

Отправлено спустя 24 секунды:
_SerGe_:воно і так швидше крутиться і без тих конекторів
а навіщо конектори тоді? :laugh:
_SerGe_
Member

Повідомлення

Sanьka
leif
ну і не забувайте, раніше я взагалі без ВК був, то звідки я маю знати шо і як воно працює

Отправлено спустя 21 секунду:
leif:а навіщо конектори тоді?
не знаю
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_:ну і не забувайте, раніше я взагалі без ВК був, то звідки я маю знати шо і як воно працює
от гуморист :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

_SerGe_:ну і не забувайте, раніше я взагалі без ВК був, то звідки я маю знати шо і як воно працює
:spy:
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_:не знаю
ти не знаеш нашо ти в темі про них питав? купити хотів?)))
_SerGe_
Member

Повідомлення

leif
звичайно, я здогадуюсь, навіщо вони, але мені трохи не зрозуміло навіщо їх підключати, якщо воно і так регулюються, мабуть, тут нюанс у тому, що обороти будуть регулюватись без стороннього софту чи на основі якихось термодатчиків, які не задіяні зараз
leif
Member

Повідомлення

я тобі в двох реченнях трохи це вище все написав, перечитай
у мене на асусах RX 588 Strix такі самі конектори. під'єднуєш до них корпусні 4pin вентилі і вони будуть швидше крутитись, чим вищою буде температура на GPU.
мат. плати у мене не вміють наприклад до температур ГПУ прив'язувати вентилі, тільки до датчиків на CPU чи самих платах.
_SerGe_
Member

Повідомлення

leif
ну в мене стандартний афтербарнер, ше є сапфіровський тріхх
Sanьka
Member

Повідомлення

ТруЪ ПКшники давно на СВО :-P
leif
Member

Повідомлення

Sanьka:ТруЪ ПКшники давно на СВО
:laugh: :lol:
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

А что там знать, что зашито в карту, так и будет работать. Я просто не пойму, карта есть, все подключено и работает. Зачем удленять кабели. Или я что то пропустил.
HappyBird
Member

Повідомлення

хм, чото и7 захворал, под гамаком300 в стоке на раб столе 46градусей, в играх под 90 =/ девушка негодует
odessitmws
Member

Повідомлення

HappyBird
этот янки просится на скальп
SoVaR
Member

Повідомлення

HappyBird:на раб столе 46градусей, в играх под 90
Перед скальпом может снять и пасту сменить, прижим проверить? А вообще, скаи скальпить нужно сразу, как из коробки достал :D
И в разгон...
leif
Member

Повідомлення

SoVaR:А вообще, скаи скальпить нужно сразу, как из коробки достал
як їх люди юзають без скальпу :dontknow:

шумно буде, всі принади тротлінгу можна відчути і т.д.
HappyBird
Member

Повідомлення

SoVaR
odessitmws
Девушке в стоке его хватало(когдато давно стримила бф1) темпы выше 60-70 не фиксировались , пасту весной мазал мх4, думаю не в ней проблема, завтра пойду ковырять не юзающийся комп с 212 ево, если и с ним такие траблы будут то похоже путь тут 1, упаковка - нова пошта - мастер тисков с котейкой на аве =)

пс, а кто знает на каких температурах скаи тротлят? мне всю неделю локтем в бок тыкают и плачут что мол фризит и лагает в овере/рое или мне помимо скальпа еще и прийдется искать пути решения этих проблем отдельно =(
leif
Member

Повідомлення

HappyBird: мне всю неделю локтем в бок тыкают и плачут что мол фризит и лагает в овере/рое
о, так це він, тротлінг, на 90 вже точно може

в мене в асус фан експерт (корпусні + CPU fan) режими "сайлент" шоб сидіти вночі за компом, тобто дуже тихо і режим стандарт просто на кожен день трошки агресивніше налаштований, але все одно тихий.

так от, якщо забути з сайленту перемкнути і загамати в овервотч, то швидко тротлінг відчувається, при градусів 85+, мабуть

в стандарті я тримаю до 75 в навантаженнях, тоді все ок
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Огромное спасибо! Пробовать буду уже завтра =) но предварительно вижу что нужно все равно потрошить машинку на 2500к и 212 пересаживать на скай который уедет на скальп в ближайшее время.
leif
Member

Повідомлення

HappyBird
:beer:

для мене скальп 6700k дав дуже приємний результат, десь -25 градусів в LinX як з куща :)

p.s.

до речі я в овервотч якось непомітно для себе прокачав аж 90 lvl, відчуваю себе задротом :laugh: :rotate:
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Я думаю у этого что сейчас установлен даже нет шансов пройти линх :lol: блин, этож завтра к почти теще ехать за старым пк :laugh: надо было сразу под нож

Овервоч затягивает, сам кривился когда девушка играла, а сейчас играю и все клас, надоело бегать с дробовиками/мечем просто берешь танка и уже играешь практически в другую игру "разнообразие" так сказать не даёт уныть
Закрито