Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Nouriel
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.03.2025 09:32ми не виробляєм li ion акумулятори взагалі
а шо є нестача чи в чому проблема?
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 09.03.2025 11:47а шо є нестача чи в чому проблема?
оці пояснення які у нас українські дрони - для ідіотів. ми не виробляємо всі компоненти. і не будемо виробляти ніколи. це розуміють люди які не ролики знімають де дебіл не указав на якому акумі літає а люди що з головою дружать.

1 нормальні акуми піднялись в ціні в 2-3-5 разів
2 купа підробок і їх просто купити важко . купиш а тобі прислали невідомо що а не високотоковий акум
1985god
Member

Повідомлення

Hotspur
Які акуми нормальні ? Про який формат йдеться ? Ціна на які піднялась в три пять разів? якщо великі , наприклад 12 чи 48 Вольтові 100A, дешевшають кожен день

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
tablestikus: 09.03.2025 10:36
Hotspur: 09.03.2025 09:32 нащо мені ссилки ? ми не виробляєм li ion акумулятори взагалі
SSK в Запоріжжі виробля.

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
Ось ще якась контора виробля
https://ads.ua/ua/novosti/48-litievye-a ... moschnosti
Тобто вони самі роблять елементи ? Чи з китайських елементів як форумчани роблять збірку ?
Hotspur
Member

Повідомлення

1985god: 09.03.2025 19:50Які акуми нормальні ? Про який формат йдеться ? Ціна на які піднялась в три пять разів? якщо великі , наприклад 12 чи 48 Вольтові 100A, дешевшають кожен день

1 10 назв компаній
2 18650 21700
3 на ті що оригінальні а не підробка невідоомої якості так. ціна 1 штуки в Китаї від 5 доларів без доставки страховки усього.
4 це не ті акуми
1985god
Member

Повідомлення

phpkiev: 08.03.2025 23:29 по-возможности избегать Cainiao - тут 100%. Стараюсь выбирать тех продавцов, что отправляют через Мист или НП.
Виникає два питання
1) а якщо Cainao але є Європи ?
2) переплата за доставку як на скріншоті таке собі
IMG_0814.png
=

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
От наприклад FCHAO 48 Вольт, інший варіанту доставки крім Cainiao як на скріншоті $100
geka3250
Member

Повідомлення

1985god
Другий варіант не дає гарантії, що відправлять інакше. У мене були обидва "безкоштовні", вибирав алі стандарт - пішло кайняо.
Пишіть продавцю, питайтеся яка по факту доставка. Дехто вже видалив сторінки з інверторами і створив нові з офіційною доставкою з ЄС, хтось шле з Польщі при вказаній кайняо.
1985god
Member

Повідомлення

geka3250
Тобто з Європи при доставці кайно проблем не буде ?
geka3250
Member

Повідомлення

1985god
Ні. Може бути вказано кайняо при оформленні замовлення, а трек скине від Нова глобал. Питайте у продавця звідки і чим буде доставка.
Hotspur
Member

Повідомлення

1985god: 09.03.2025 23:40 geka3250
Тобто з Європи при доставці кайно проблем не буде ?
проблема в тому що може бути написано доставка з ЕС а в реальності буде з Китаю
geka3250
Member

Повідомлення

Приветствую!
Хочу спросить. Вернули деньги за потерянный в рф инвертор. Прошло 124 дня. Пару раз продляли сроки, на третий сдались и сделали рефанд. И вот днями приходит смс про посылку на отделении. Что это делать в таком случае? У кого-то было подобное?
alumem
Junior

Повідомлення

geka3250: 10.03.2025 15:48 Приветствую!
Хочу спросить. Вернули деньги за потерянный в рф инвертор. Прошло 124 дня. Пару раз продляли сроки, на третий сдались и сделали рефанд. И вот днями приходит смс про посылку на отделении. Что это делать в таком случае? У кого-то было подобное?
Ити забирать) и радоватся халявному мнвертору)
Hotspur
Member

Повідомлення

geka3250: 10.03.2025 15:48Пару раз продляли сроки, на третий сдались и сделали рефанд. И вот днями приходит смс про посылку на отделении. Что это делать в таком случае? У кого-то было подобное?
іти отримувати подарунок :D :beer:. в мене було пару разів з маленькими покупками
geka3250
Member

Повідомлення

Дякую за поради :beer:

Hotspur
китаєць не питав після "чё с деньгами?"
Hotspur
Member

Повідомлення

geka3250: 10.03.2025 16:08китаєць не питав після "чё с деньгами?"
ну це вони порушили умови доставки а не я. я все оплатив а воони доставляли 120+ днів
maxn
Member

Повідомлення

Мой заказ от 11 ноября трекнулся вчера как прибывший в транзитную страну. 4 месяца..........
Второй от 22 января ещё в пути, думаю летом приедет.
zalizo_org
Member

Повідомлення

maxn: 11.03.2025 10:23 Мой заказ от 11 ноября трекнулся вчера как прибывший в транзитную страну. 4 месяца..........
Второй от 22 января ещё в пути, думаю летом приедет.
Моє замовлення від 20 січня 2025 досі не подає ознак життя, хоча я вже і в розшук подавав (внаслідок чого змінився статус, який видно на скріні). На митниці він вже все пройшов (надсилав для цього документи). УП стверджує що в Україну посилка не приїзджала, у що я не вірю бо щоб пройти митницю товар має перетнути митний кордон і якраз в момент перетину фіксується курс валют, який буде відігравати ключову роль у визначенні митної вартості.

Що ще робити я не знаю.

Замовив товар 1 березня 2025 ще раз і він вже в Латвії. Що буде далі - абсолютно не ясно. Може в когось є якісь ідеї?

Зображення
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

zalizo_org
Гляньте моє повідомлення в цій темі за 07.03.2025 11:53:57
2 посилки. Замовляв 20-21 січня. По ходу їхали з вашою.
Мої також ніби пройшли таможню.
Щодо ідей.
Наразі я для себе вирішив почекати до 21 березня і відкрити на алі спір на повернення коштів.
Також можна:
1. Написати скаргу на роботу митниці на https://cc.customs.gov.ua/
2. Написати китайцям, щоб вони подавали в розшук.
Можу помилятися, але по міжнародним правилам поштових перевезень посилка належить відправнику до моменту вручення отримувачу.

upd: Щойно отримав від укрпошти (зранку їм писав)
спойлер
Доброго дня, Вікторе!
Ваші відправлення на територію України не надійшли, тому Укрпошта направила запит для уточнення інформації щодо даних відправлень
Вам радимо звернутись до відправника, щоб він подав заяву на розшук відправлень
zalizo_org
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 11.03.2025 13:01 zalizo_org
Гляньте моє повідомлення в цій темі за 07.03.2025 11:53:57
2 посилки. Замовляв 20-21 січня. По ходу їхали з вашою.
Мої також ніби пройшли таможню.
Щодо ідей.
Наразі я для себе вирішив почекати до 21 березня і відкрити на алі спір на повернення коштів.
Також можна:
Можу помилятися, але по міжнародним правилам поштових перевезень посилка належить відправнику до моменту вручення отримувачу.

upd: Щойно отримав від укрпошти (зранку їм писав)
спойлер
Доброго дня, Вікторе!
Ваші відправлення на територію України не надійшли, тому Укрпошта направила запит для уточнення інформації щодо даних відправлень
Вам радимо звернутись до відправника, щоб він подав заяву на розшук відправлень
Дякую, Вікторе. В мене теж відкриється можливість відкрити спір 21 березня 2025.

Я так розумію буде 2 можливості - 1. вимагати компенсацію грошима 2. просити надіслати товар повторно
В першому випадку продавець добровільно компенсує вартість товару (якщо відморожується - адміністрація Алі примусово компенсує за рахунок грошей продавця).
В другому випадку продавець може надіслати товар (в цьому разі він попадає на вартість товару і ціну доставки). Якщо відморожується - то далі автоматично все відбувається як в першому випадку.

Зразу питання - я тут все правильно написав?

Тепер щодо мого власного розслідування - я штормив УП по всіх можливих каналах. Одне з джерел в середині компанії мені сказало, що в Латвії три траки УП було пограбовано. Разом з тим, ніхто не зміг мені підтвердити чи була моя посилка в одному з цих траків.

Ще я взнав, що посилки які прибувають до України надходять на склади УП, а не на митницю. І саме на складах УП проходять митний контроль. Сам контроль здійснюється вибірково, а самі посилки перебувають в якихось "сітках" (що це саме таке я не зрозумів). Коли посилка має надійти в Україну УП (поштовий оператор) надсилає дані про посилки на митницю заздалегідь (це таке собі попереднє декларування, яке не вимагає ніяких дій митниці). Далі коли посилка перетинає митний кордон України фіксується час коли це відбулося, відповідно на цю дату береться курс НБУ, який використовується для встановлення митної вартості посилки. На цьому етапі митниця може 1. пропустити посилку, 2. вимагати проведення огляду посилки 3. вимагати надання документів - інвойс, товарна накладна, товарний чек, скріншоти, банківські квитанції, банківські виписки etc.
Другий і третій варіанти закінчуються або сплатою митних платежів, або пропуском посилки далі якщо митна вартість товару (ціна товару + ціна доставки) не перевищує Є150.

Одним словом в загальних рисах описав процедуру, яку вдалося видобути з працівників митниці і УП.
Так, це сто відсотків так і є. На це часто посилається УП щоб відшити свого вдячного клієнта як ми з вами.
Можна звичайно, але думаю їхня відповідь не буде відрізнятися від того, що вони відповідають телефоном - "Державна митна служба не зберігає посилки в себе. Звертайтесь до оператора поштового зв'язку за додатковою інформацією щодо вашого відправлення. Ми розшук відправлень не проводимо."
Я написав китайцю і повідомив про ситуацію. Він відповів що на пошті можливі затримки тому не варто переживати завчасно. Ну я подякував і сказав що чекатиму, хоч і починаю переживати. Десь читав що таке попередження може зіграти позитивну роль в розгляді справи після скарги і що адміністрація Алі враховує всю переписку для вирішення питання.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

zalizo_org: 11.03.2025 13:57Зразу питання - я тут все правильно написав?
Це вперше в мене загубилася посилка. Тому досвіду з поверненнями коштів не маю.
З того, що чув/бачив раніше, краще відкривати спір на повернення коштів.
Бо спроба вирішити питання з продавцями може привести до ситуації "ні грошей ні товару"
Як приклад, Продавець просить вас підтвердити отримання загубленої посилки, а взамін обіцяє надіслати нову. Ви погоджуєтесь і через деякий час отримуєте пустий конверт.

zalizo_org: 11.03.2025 13:57в Латвії три траки УП було пограбовано
Інформація для роздумів. Посилок в мене всього було 3. Починаючи з відльоту з Китаю і закінчуючи потраплянням на нашу митницю всі 3 трекалися одинаково майже секунда в секунду. В результаті 2 пропали. А одну я отримав.
geka3250
Member

Повідомлення

maxn: 11.03.2025 10:23Мой заказ от 11 ноября трекнулся вчера как прибывший в транзитную страну. 4 месяца..........
а деньги вернули по истечению срока?
Відповісти