![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Буду першим
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Фото під спойлер
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Все діло в часі, чим більше часу від буде проводити з кимось - тим більша буде привязаність та "дружні відносини". Краще познайомити в раньому віці)murzik:як підібрати коту дружбана ? на вулиці котенята труться об нього, а він тікає. З котеням 6 місяців навпаки - хоче гратися, а воно його боїться.
дружить лише з іншим домашнім котом, який теж гуляє на вулиці, але рідко тусуються, особливо в таку погоду.
з хоббі у кота - обмілівше озеро, заростаж очеретом, він там лазить до ранку, рибу ловить біля струмка, вдома майже не грається, першу зиму коли жив у нас, бавилися весь день, аж язика висовував, а зараз максимум в коробці пограється 5 хвилин. приходить з вулиці наче я після роботипожрать\поспать
если на один раз то можна и в сумке какой то.. или у знакомых кошаководов спросить. Смысл отдавать 300грн что бы один раз сьездить к ветеринару.murzik:переноска для кота - байдуже яка?
виявили на смітнику чумку котячу, треба свого привити, до ветеринара дорога - проблема
Так , в ньому вигулюю інколи свого оленя . Але і в вет лікарню теж возив. Почуває себе в ньому добре.murzik:viperest1
ну це прогулочний варіант
Hells Angels:viperest1
пропонувати купити прогулочний бокс для кота який тусить весь день на вулиці, а в дома тільки їсть та спить таке собі.
выкинуть на ветер 1к грн и потом не пользоваться хорошее предложениеviperest1:а в ньому до ветеринара везти нє?
Та контейнер переноска тоже 650 грн нормальная... не знаю покупать или нетHells Angels:выкинуть на ветер 1к грн и потом не пользоваться хорошее предложениеviperest1:а в ньому до ветеринара везти нє?
такой переноски хватит за глаза..murzik:Та контейнер переноска тоже 650 грн нормальная... не знаю покупать или нет
боюсь что по весу указали перебор... дай бог шоб 5кг выдержала...Hells Angels:такой переноски хватит за глаза..murzik:Та контейнер переноска тоже 650 грн нормальная... не знаю покупать или нет
https://rozetka.com.ua/223224289/p223224289/
Та есть, жрем гречку, рис, пшеничку, даж пшено, а иногда и от борща тарелку облизать))) Все каши с мясом разнымmaster:А чего в теме одни кошаки? Что, оверы собакенов не жалуют?