Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
quadrotony
Member

Повідомлення

в мене одного додаток на андроіді кривий?
остання версія

коли запускаю його немає кнопок, там має бути профіль, і інші

щоб найти профіль мені треба

- нажати на колокольчик
- вибрати один з чатів з магазинами
- натиснути на властивості чату - перейти в магазин
- біля поля пошуку в конкретному магазині нажати випадаючий спсок і ТІЛЬКИ ТАМ вже буде посилання мій профіль куди я можу перейти

Зображення
kilroy
Junior

Повідомлення

Roaster так вы учитывайте что было две крупных распродажи и на сортировках, скорее всего, просто завалы (а УкрПочта и так не очень быстрая, плюс ещё возможно что сотрудников ещё меньше стало). А то что там что-то у других быстрее, так это может им просто повезло.

quadrotony у мене все нормально, сьогодні навіть якесь оновлення вечером прилетіло (підписаний на бета-версії). Можливо треба або очистити дані додатку повністю, або кеш чистити (або взагалі з нуля встановити). Можна ще спробувати з ВПН-ом зайти, раптом допоможе, хоча я не впевнений що кнопки зникли через блокування чи ще якісь "приколи", як з сторінкою диспутів, наприклад.
daesz
Member

Повідомлення

Робив "групове" замовлення 24 листопада, сьогодні отримав, правда, один з товарів дуже довго відправляли. Фактично, х2 по часу вийшло :с
Heildvald
Junior

Повідомлення

Всім привіт, не знаю чи в ту тему пишу, потім продублюю в ще 1, хочу поділитись може буде комусь корисним.
Взяв собі 7950x на аліку, вже приїхав протестував все робоче. Силка https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802vJOkvh Продавець трохи тугий, але я взяв по акції за 14800 тому змерився. Їхав місяць укр поштою, думав буде ще таможенний збір, але стояла ціна в 17 баксів тому не оплачував. Якщо що не заклик до дії а просто щоб мали на увазі
kilroy
Junior

Повідомлення

Heildvald посилання криве. І що ви маєте на увазі під "тугий продавець"?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

kilroy: 27.12.2023 22:19 маєте на увазі під "тугий продавець"?
Певне замахували купою питань, а кітайози не завжди полюбляють таких покупців та/чи відповідають швидко.
Rucha
Member

Повідомлення

Roaster
В мене аналогічна ситуація, але ще є такий прикол, що за два дні до "Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни призначення, Україна, ТЕРМIНАЛ, 03928" вже було "Відправлення у точці видачі/доставки". Був у відділенні - кажуть, то глюк, чекайте..
quadrotony
Member

Повідомлення

замовив батарею до ноута

за 5 днів вже пише посилка в Україні

але при цьому продаван написав в чат інший трек і сказав що батареї слати не можна тому оформив іншою доставкою

що ж тод і мені їде зараз? :eek:
Igor717
Junior

Повідомлення

Конвертик с бумажкой на которой будет напечатан тот трек, что дал продавец. Аккумуляторы, батареи и т.п. сейчас так китацы отправляют
Heildvald
Junior

Повідомлення

kilroy: 27.12.2023 22:19 Heildvald посилання криве. І що ви маєте на увазі під "тугий продавець"?
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802LtXIRv чомусь теж через раз відкриває
продублюю продавця просто
https://www.aliexpress.com/store/517401 ... 6SBd6SBdcj

Тугий в сенсі що відповідав якось скріптовано на питання, і по суті не відповідав, читав відгуки до інших його товарів, то ніби на 7800x3d теж залишали відгук що 17 баксів коштував, тому можу припустити, що в нього всі проци по 17 баксів
HarDisk
Junior

Повідомлення

Всім привіт, замовив на Aliexpress кілька дороговартісних товарів, окремо посилки проходять без сплати мита, але всі оновлення статусів йдуть разом (до хвилини).
Маю підозру, що прийдуть вони в один день на сортувальний центр і тоді сума в 150 EUR буде перевищена.
Чи можна якось "притримати" одну з посилок?
Як відмовитись і повернути гроші якщо, все ж, буде нараховане мито? Просто не забирати і відкрити суперечку чи скидати листа митниці про відмові від сплати мита?
WalkMan
Member

Повідомлення

HarDisk: 30.12.2023 19:46Як відмовитись і повернути гроші якщо, все ж, буде нараховане мито?
А воно того варте?
kolesnukm
Member

Повідомлення

HarDisk після нарахуавання мита, можете відмовитися і все повернеться продавцями, які це все вирахують із Вас, або і взагалі можуть нічого не повернути так як мито в нас 150€ а їх посилки до митні і їх не дуже цікавить що в нас їх об'єднали і нарахували
HarDisk
Junior

Повідомлення

WalkMan: 30.12.2023 20:13
HarDisk: 30.12.2023 19:46Як відмовитись і повернути гроші якщо, все ж, буде нараховане мито?
А воно того варте?
Там посилки приблизно по 130$, мита нарахують добряче...

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
kolesnukm: 30.12.2023 20:30 HarDisk після нарахуавання мита, можете відмовитися і все повернеться продавцями, які це все вирахують із Вас, або і взагалі можуть нічого не повернути так як мито в нас 150€ а їх посилки до митні і їх не дуже цікавить що в нас їх об'єднали і нарахували
Відмовитись на пошті чи краще туди навіть не приходити?)
kolesnukm
Member

Повідомлення

Та ще не спішіть, все може пройти і без мита
HarDisk
Junior

Повідомлення

Люблю готуватись до гіршого)
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Heildvald: 30.12.2023 10:45 продублюю продавця просто
https://www.aliexpress.com/store/5174014
Норм продаван, брав у нього. Товар гарно пакує, проци доїжджають живі. В разі дефектів не тягне резину, відправляє заміну.
Але, відкривати треба під відео, щоб чітко було видно серійник, стан коробки і ніжки проца.
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

LiquidStorm: 30.12.2023 23:54
Heildvald: 30.12.2023 10:45 продублюю продавця просто
https://www.aliexpress.com/store/5174014
Норм продаван, брав у нього. Товар гарно пакує, проци доїжджають живі. В разі дефектів не тягне резину, відправляє заміну.
Але, відкривати треба під відео, щоб чітко було видно серійник, стан коробки і ніжки проца.
Ви праві, відкривати треба строго під відео з показом під камеру посилки і самого товара, це сильно допомагає при спорах.
quadrotony
Member

Повідомлення

Купив сьогодні в сільпо 12 лез джилет фьюжн за 1800 грн

Сьогодні алі підсунув рекомендацію такі самі за 500 грн

Реально така сильна різниця?
Яка ж там собівартість тоді :-/
WalkMan
Member

Повідомлення

quadrotony: 31.12.2023 22:13Реально така сильна різниця?
у цьому і суть підробок :-P
Відповісти