Просимо допомоги нашій донечці.

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
nikblack
Member

Повідомлення

mgerchik: 18.02.2024 17:57 +, трохи підтримали.
пізніше спробуєм трохи допомогти з розповсюдженням, якщо автор не проти.
Звісно що не проти!

Вдячні усім!
mertvei
Member

Повідомлення

Теж чуть закинули
Alex SS
Member

Повідомлення

+ Одужання і здоров"я доці!
diesel1985
Member

Повідомлення

Здоровья
nikblack
Member

Повідомлення

Сьогодні день яких перевернув все в нашому житті, рік тому в донечки почалась боротьба за життя в прямому сенсі цього слова, а день її народження особисто для нас 9го березня, це день коли вона почала жити без апаратури забезпечення. Знаєте напевно за цей час чого ми тільки не чули і не бачили, цей досвід залишиться з нами на все життя, одного дня ми обов'язково в подробицях опишем нашу історію. Одне можна сказати як би в нашій державі важко не було, все ж таки Люди в нас неймовірні, навіть в такий час!!! Дякуємо, бережіть себе і своїх близьких, хай Господь Бог вас оберігає!!!
2chemp
Member

Повідомлення

nikblack: 21.02.2024 22:35 Сьогодні день яких перевернув все в нашому житті, рік тому в донечки почалась боротьба за життя в прямому сенсі цього слова, а день її народження особисто для нас 9го березня, це день коли вона почала жити без апаратури забезпечення. Знаєте напевно за цей час чого ми тільки не чули і не бачили, цей досвід залишиться з нами на все життя, одного дня ми обов'язково в подробицях опишем нашу історію. Одне можна сказати як би в нашій державі важко не було, все ж таки Люди в нас неймовірні, навіть в такий час!!! Дякуємо, бережіть себе і своїх близьких, хай Господь Бог вас оберігає!!!
Отлично! Здоровья вам и вашей дочке, вы молодцы ;)
nikblack
Member

Повідомлення

2chemp: 21.02.2024 22:58
nikblack: 21.02.2024 22:35 Сьогодні день яких перевернув все в нашому житті, рік тому в донечки почалась боротьба за життя в прямому сенсі цього слова, а день її народження особисто для нас 9го березня, це день коли вона почала жити без апаратури забезпечення. Знаєте напевно за цей час чого ми тільки не чули і не бачили, цей досвід залишиться з нами на все життя, одного дня ми обов'язково в подробицях опишем нашу історію. Одне можна сказати як би в нашій державі важко не було, все ж таки Люди в нас неймовірні, навіть в такий час!!! Дякуємо, бережіть себе і своїх близьких, хай Господь Бог вас оберігає!!!
Отлично! Здоровья вам и вашей дочке, вы молодцы ;)
Насправді це не "отлично" з такими "вимогами"держави до людей вони повинні як мінімум реагувати на такі випадки, а не змушувати людей просити допомоги де тільки можна, я вже мовчу про те що крайніх немає, в нас не працює медицина, рівень знань в деяких випадках на рівні "лікування простуди" організації які працюють з фондами за кордоном відмивають кошти "привіт гуманітарна допомога" нажаль це тема безкінечна, аж занадто багато недоліків, як то кажуть "в сім'ї не без уродів" коротко кажучи не можна про все без мату.

Дякуємо! І Вам міцного здоров'я та вашим близьким.
odessitmws
Member

Повідомлення

Все мы видели как эти требования игнорируются
46Tolik
Member

Повідомлення

odessitmws: 22.02.2024 18:44
Все мы видели как эти требования игнорируются
У тебя есть хоть немного понимания что бы построить причинно следственную связь? Судя по всему нет.
Все что выше описано ТС было ещё задолго до нынешних событий, а точнее - так было всегда. Возможно поэтому сейчас так и происходит только потому что раньше государство не выполняло свой долг перед гражданами а теперь с чего то решило что имеет право требовать что то от граждан. :laugh:
odessitmws
Member

Повідомлення

46Tolik
В нынешней ситуации когда страна и так за свое существование сражается открывать рот на нее это все равно что голосовать за приход параши
Во всех странах есть проблемы со здравоохранением даже с конскими страховками/налогами в развитых странах чуть что сьрьезное и идите в благотворительные фонды
Дочке выздоровления!
nikblack
Member

Повідомлення

Якщо хтось знає альтернативу по реабілітації, людей які успішно вилікували дітей з ДЦП чи фонди яким можна довіряти, чи взагалі може щось порадити будемо вдячні!
nikblack
Member

Повідомлення

Актуально
Telcontar
Member

Повідомлення

+++
nikblack
Member

Повідомлення

Усім привіт! Мда з кожним разом наша медицина дивує все більше, кожного разу різні припущення... Не можливо вирішити хоча б одну проблему, в мене скоро дах поїде з тим всім.

Якщо ви маєте знайомих, чи можливо ваші знайомі знають тих хто співпрацює з європейськими реабілітаційними центрами, попросіть зв'язатись з нами. Ми вже розглядаємо різні варіанти, вже дійшло навіть до того що хотіли пробувати їхати в Німеччину як біженці заради того щоб дитині помогли там, але після розмов з тими хто там перебуває передумали, нажаль це не варіант для малечі. Зібрати на центр в Греції : це все настільки повільно...
час не на нашому боці, дитина формується, розвивається, а є вади які заважають в нас випадок з яким можна щось вдіяти, але як я вважаю в Україні лікарі обмежені, в когось не вистачає досвіду, хтось хоче скинути за будь-яку маніпуляцію відповідальність, звісно ж що є і ті які допомагають в міру своїх можливостей. Страшно тільки чути фрази "а де ви були до цього часу"

Будьласка хто читає спитайте в кого можете, не хочеться вірити що в нас взагалі немає таких людей.
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Закинув на PP. Тримайтесь

Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
Питання таке, бо просто не вчитуюсь в усе.. судитися з пологовим мед закладом пробували?

Відправлено через 7 хвилин 2 секунди:
Якщо у нас, то тільки Київ. Шукати там лікарів. Місцеві і обласні - то ні про що практично... На жаль... Конкретно щось порадити не можу, бо не знаю. Ми у Львові з рідкісним діагнозом гранулематозного маститу у дружини просто втратили час, гроші, було проведено три операції, яких можна було уникнути, якби хоч один лікар знав що з цим робити треба і в результаті навіть не вписали в медичну документацію цей діагноз, який підтвердив професор у Києві. Тепер у неї значна деформація молочної залози, що підлягає косметичній пластиці в майбутньому.
nikblack
Member

Повідомлення

Artistus: 17.03.2024 19:42 Закинув на PP. Тримайтесь

Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
Питання таке, бо просто не вчитуюсь в усе.. судитися з пологовим мед закладом пробували?

Відправлено через 7 хвилин 2 секунди:
Якщо у нас, то тільки Київ. Шукати там лікарів. Місцеві і обласні - то ні про що практично... На жаль... Конкретно щось порадити не можу, бо не знаю. Ми у Львові з рідкісним діагнозом гранулематозного маститу у дружини просто втратили час, гроші, було проведено три операції, яких можна було уникнути, якби хоч один лікар знав що з цим робити треба і в результаті навіть не вписали в медичну документацію цей діагноз, який підтвердив професор у Києві. Тепер у неї значна деформація молочної залози, що підлягає косметичній пластиці в майбутньому.
Дякуємо!

Ні, не судились, не до того, тим паче знаючи наше правосуддя.

Да по Україні ми були в Києві і в Львові... Саме в Києві нейрохірург сказав шукати волонтерів бо вони нам не допоможуть для них в комплекті проблем це занадто важко (це мій висновок з того всього періоду, бо комплексно вони навіть не підходять до дитини, а кожен в своїй темі) саме в Києва ми наразі лікуємо суглоб як на мене хороший ортопед (Яцелюк може кому треба буде) у Львові були у Корулькова він сказав відразу оперувати, поки наблюдаємо що буде далі, в кінці місяця маємо їхати знову у Києв тоді вже щось буде відомо більш менш по суставу, і тільки. З рукою і шиєю постійно займаємось з приватним реабілітологом, ну і звичайно ж приватний невролог це дуже важливо. Вкрай важко чогось добитись, з реформою медицини все змінилось, ми потрібні до моменту відмітки, а потім...
PushKing
Member

Повідомлення

Днепр/Запорожье имеет очень сильных врачей.
Adamantium
Ghost

Повідомлення

PushKing :dontknow:
Да, вот только заняты она сейчас лечением раненых военных в приоритете, гражданских, к сожалению "бортируют", даже почти тяжелых.
Відповісти