Останні статті і огляди
Новини
Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано
-
viperest1
Member
-
murzik
Member
на цепок
-
Барбарис
Member
viperest1, годувати давати комусь іншому. Скоріше за все занадто рано взяли, не зрозумів ще хто "мама", тому прив'язався до першої людини.
-
Abracadabra
Member
viperest1
Можна, із собою носити в пазусі.
А якщо чесно переросте, не варто ганяти. Так фостиком і далі буде бігати. В мене наприклад "мишаня" пасе холодильник і мене більше нікого не признає. Та коли у відрядженні сидить тихо і нікого не чіпає, коли дома то навіть котів із кімнати виганяє
Можна, із собою носити в пазусі.
А якщо чесно переросте, не варто ганяти. Так фостиком і далі буде бігати. В мене наприклад "мишаня" пасе холодильник і мене більше нікого не признає. Та коли у відрядженні сидить тихо і нікого не чіпає, коли дома то навіть котів із кімнати виганяє
- спойлер
На охороні холодильника. Якщо в кімнату не пускають скаче на ручку і висить поки не кляцне, щоб відкрилися , жалко що з холодильником так не виходить.
-
viperest1
Member
murzik
Барбарис
Даю і діти, щоб годували і теща теж. Може за пару днів надіюся у нього це перейде якось. А якщо ні, то це трохи халепа.
Abracadabra
Прийшов зранку з роботи, як побачив - очі величезні, почав мявкати, до ніг тертись. Година десь 10:30 я ліг спати, бо знову йду в ніч, так він спав під ковдрою зі мною до 16:30 . Сьогодні вже піду швидше на ніч годувати, щоб був час змитися
Барбарис
Даю і діти, щоб годували і теща теж. Може за пару днів надіюся у нього це перейде якось. А якщо ні, то це трохи халепа.
Abracadabra
Прийшов зранку з роботи, як побачив - очі величезні, почав мявкати, до ніг тертись. Година десь 10:30 я ліг спати, бо знову йду в ніч, так він спав під ковдрою зі мною до 16:30 . Сьогодні вже піду швидше на ніч годувати, щоб був час змитися
-
viperest1
Member
навіть не знаю що сказатиlove_is:у меня 40 попугаев живет в квартире
В моєї куми їх двоє, то коли приходимо в гості, то вона їх виносить, бо сильно шумлять. А 40 уявляю.
-
love_is
Member
да норм) зато не скучно))
-
viperest1
Member
Головне, щоб око не сіпалось і тиск високий не бувlove_is:да норм) зато не скучно))
-
murzik
Member
ну а фото стаи где?
-
love_is
Member
фото поже кину )
-
KimRomik
Member
он в Папуасии живетmurzik:ну а фото стаи где?
-
Crossbow
Member
походу занимаетесь разведением и продажей попугаевlove_is:фото поже кину )
-
love_is
Member
несовсем)Crossbow:походу занимаетесь разведением и продажей попугаевlove_is:фото поже кину )
-
murzik
Member
продажей 100%Crossbow:походу занимаетесь разведением и продажей попугаевlove_is:фото поже кину )
- спойлер
-
love_is
Member
murzik
-
дайвер
Member
Мой орел,или как он любит себя называть . . Просто красавчик
- спойлер
-
Rabbit-kms