Срочно нужна работа

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Varvar
Member

Повідомлення

The_Rusik: 20.12.2023 18:08З такою ЗП якщо прийшов на роботу, то вже добре.
І нічого не зламав.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Varvar: 20.12.2023 16:21 Polaris
Це вакансія тисяч на 60-80 мінімум з вільним графіком.

Відправлено через 36 секунд:
6. Навички роботи з системами віртуалізації (Proxmox, ESXi)
:spy: І це за 16к...
Ну 80к это ты загнул :laugh: Но 30к это минимум. (еще прикалывает, что у нас сисадмин и нетадмин - обычно 2в1).

Polaris
Я понимаю, что есть разные сисадмины, у меня вон знакомый даже автообновление в винде не может отключить (что-бы навсегда) и дефендер под корень не может удалить :gigi: , но с вашей зп вам нужно искать еникейщика.
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Молодому пацану лет 20-ти вполне для старта подойдет.
Но не более того.
Varvar
Member

Повідомлення

_FYA_EXel
Ні, я все вірно прикинув, за той набір вимог - 60-80 - старт

1. Знання операційних систем сімейства Windows, в тому числі і Server (DC, DHCP, DNS, DFS, Terminal Services)
2. Знання операційних систем UNIX (FreeBSD, Ubuntu, Debian)
3. Уміння працювати с мережевим обладнанням (MikroTik, HPE)
4. Навики монтажу та обслуговування мережевих, аналогових камер відеоспостереження та відеосерверів
5. Обслуговування клієнтської та серверної частини 1С та M.E.Doc
7. Налаштування аналогової та IP телефонії
8. Знання комп’ютерного «заліза» (в тому числі серверного)
9. Підтримка користувачів

Тут кожна з позицій - це абсурд в розрізі оплати, тому що це треба або барана, який щось десь чув, і може на на таке згодитись, або...короче, не моє діло)
Дивно що ще немає вимог по UI/UX, Photoshop/Lightroom, Scrum/Agile, і що б ще скрипти на bash/python вмів писати. Ну і ще там Кубернетес було б не погано.
dead_rat
Member

Повідомлення

Varvar: 20.12.2023 23:36 Дивно що ще немає вимог по UI/UX, Photoshop/Lightroom, Scrum/Agile, і що б ще скрипти на bash/python вмів писати. Ну і ще там Кубернетес було б не погано.
Чат ГПТ у допомогу, на мінімалках допоможе написати і не таке.

По списку виглядає як прокачаний енікейшік.
Varvar
Member

Повідомлення

dead_rat
Мдам-с. Давайте я вам дам завдання, а ви знімете запис екрану, як вам ГПТ напише робочий скрипт, ідьот?)

Відправлено через 44 секунди:
dead_rat: 21.12.2023 00:03По списку виглядає як прокачаний енікейшік.
По списку виглядає як такий-собі сереньої руки девопсік.
dead_rat
Member

Повідомлення

Varvar: 21.12.2023 00:37 dead_rat
Мдам-с. Давайте я вам дам завдання, а ви знімете запис екрану, як вам ГПТ напише робочий скрипт, ідьот?)
Записувати не стану, але чесно скажу чи знайшов рішення за 15 хвилин з чатом і гуглом.
KimRomik
Member

Повідомлення

Varvar: 20.12.2023 23:361. Знання операційних систем сімейства Windows, в тому числі і Server (DC, DHCP, DNS, DFS, Terminal Services)
4. Навики монтажу та обслуговування мережевих, аналогових камер відеоспостереження та відеосерверів
навіщо так складно?? :lol:
чому просто не показати список завдань, яких треба зробити?
наприклад, зробити так, щоб камера була доступна через сайт в режимі онлайн або написати скріпт, який щоденно перекидує якісь файли з одного диска в інший

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
ти ще скажи так "потрібен хімік", але хімія - досить обширна і загальна область, тоді якщо щось конкретизувати, наприклад, потрібен спеціаліст, який зможе визначити концентрацію якоїсь речовини в розчині, тоді розуміння справи набирає інший окрас
Varvar
Member

Повідомлення

KimRomik
Чому ти в мене це питаєш?)
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Varvar: 20.12.2023 23:36 _FYA_EXel
Ні, я все вірно прикинув, за той набір вимог - 60-80 - старт

1. Знання операційних систем сімейства Windows, в тому числі і Server (DC, DHCP, DNS, DFS, Terminal Services)

Тут кожна з позицій - це абсурд в розрізі оплати, тому що це треба або барана, який щось десь чув, і може на на таке згодитись, або...короче, не моє діло)
Дивно що ще немає вимог по UI/UX, Photoshop/Lightroom, Scrum/Agile, і що б ще скрипти на bash/python вмів писати. Ну і ще там Кубернетес було б не погано.
То ты уже утрируешь, прям sysadmin+netadmin+secadmin+telecom+helpdesk, так то рассуждать то и джун деовпс по сути сеньер еникейщик :gigi:
Polaris
Member

Повідомлення

В Гіпермаркет в Харкові потрібні системні адміністратори. ЗП Від 12к до 18к грн. Все залежать від навичок. Можливо без досвіту, якщо людина добре знается в компьютерах та IT в цілому. Робота в офісі. Якщо Ви хочете працювати і підходи по більшості пунктів, прошу в ПМ

Системний адміністратор

Великим плюсом буде:
Вміння працювати с базами даних Oracle, FireBird
Знання програми ПС СПРУТ
Досвіт роботи з касовим обладнанням
phobosse
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 20.12.2023 22:53Я понимаю, что есть разные сисадмины, у меня вон знакомый даже автообновление в винде не может отключить (что-бы навсегда) и дефендер под корень не может удалить
А здравомыслящий админ станет удалять дефендер под корень и отключать обновления навсегда ? :spy:
CKYHC
Junior

Повідомлення

Плиз, не забывайте что тема называется Срочно нужна работа вы предложили работу? или попросили?
Вы опять развели срач, но не приблизились ни к чему конкретному.

предложите работу на 30-60-80К.

по теме последних обсуждений - брать лестницу и идти вешать камеру, а потом сидеть что-то там программировать, это бред, но реальность такова что так и делается.
но! кому-то и такая работа может быть работой.

P.S. Постарайтесь воздержаться от ответа мне.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

phobosse: 21.12.2023 08:09
_FYA_EXel: 20.12.2023 22:53Я понимаю, что есть разные сисадмины, у меня вон знакомый даже автообновление в винде не может отключить (что-бы навсегда) и дефендер под корень не может удалить
А здравомыслящий админ станет удалять дефендер под корень и отключать обновления навсегда ? :spy:
Это больше от протоколов компании зависит, чем от админа. :rolleyes:
Но я к примеру даже на дпк удаляю, ибо у меня другой фаерволл и нужна стабильная система - поэтому обновления раз в год в ручном режиме.
46Tolik
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 21.12.2023 12:54 Это больше от протоколов компании зависит, чем от админа. :rolleyes:
Но я к примеру даже на дпк удаляю, ибо у меня другой фаерволл и нужна стабильная система - поэтому обновления раз в год в ручном режиме.

вы в киевстаре работаете?
bumerok
Member

Повідомлення

Всім привіт, шукаю роботу: початківець HTML- верстальник, можу зверстати невеликий лендос, статичні адаптивні сторінки стек (Figma/ html/scss/ grid/ flex), копіювання сайту.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

46Tolik: 21.12.2023 14:05
_FYA_EXel: 21.12.2023 12:54 Это больше от протоколов компании зависит, чем от админа. :rolleyes:

вы в киевстаре работаете?
:laugh:
Нет, я в голландской компании на фрилансе.
CKYHC
Junior

Повідомлення

_FYA_EXel, 46Tolik, phobosse, Varvar, KimRomik, Adamantium, dead_rat
мальчики(девочки) я прошу понять одну вещь, если у вас есть работа, идите потрындеть в другое место.
тут народ подписан на тему и каждый раз открывает сообщения.
а вы тут даже не просто флудите а фигнёй маятесь!
Вот сейчас как и кто увидит вакансии. про размер зарплат не надо рассказывать, предложите больше - поговорим.

Тем временем появились 2 новых вакансии!!!
Обе на техподдержку удалённую.

Один нужен в первую линию поддержки 17 500 + премия раз в пол года 15%
НЕ каждый день на работу ходить, удалёнка присутствует. (раз в неделю 2-3 дня в офис)

Вторая, примерно тоже самое только каждый день, чуть уровень выше. з/п - 25 000, + премия раз в пол года 15%
Сеть если есть только патчкорд обжать и в свич воткнуть, ну может свич поставить, ремонтом техники и заправкой принтеров НЕ надо заниматься.
Всё остальное уровень хорошего эникейщика.

Территориально - Печерск.
Polaris
Member

Повідомлення

Polaris: 21.12.2023 05:20 В Гіпермаркет в Харкові потрібні системні адміністратори. ЗП Від 12к до 18к грн. Все залежать від навичок. Можливо без досвіту, якщо людина добре знается в компьютерах та IT в цілому. Робота в офісі. Якщо Ви хочете працювати і підходи по більшості пунктів, прошу в ПМ

Системний адміністратор

Великим плюсом буде:
Вміння працювати с базами даних Oracle, FireBird
Знання програми ПС СПРУТ
Досвіт роботи з касовим обладнанням
Все ще актуально
12val12
Junior

Повідомлення

CKYHC: 21.12.2023 19:40 _FYA_EXel, 46Tolik, phobosse, Varvar, KimRomik, Adamantium, dead_rat
мальчики(девочки) я прошу понять одну вещь, если у вас есть работа, идите потрындеть в другое место.
тут народ подписан на тему и каждый раз открывает сообщения.
а вы тут даже не просто флудите а фигнёй маятесь!
Вот сейчас как и кто увидит вакансии. про размер зарплат не надо рассказывать, предложите больше - поговорим.

Тем временем появились 2 новых вакансии!!!
Обе на техподдержку удалённую.

Один нужен в первую линию поддержки 17 500 + премия раз в пол года 15%
НЕ каждый день на работу ходить, удалёнка присутствует. (раз в неделю 2-3 дня в офис)

Вторая, примерно тоже самое только каждый день, чуть уровень выше. з/п - 25 000, + премия раз в пол года 15%
Сеть если есть только патчкорд обжать и в свич воткнуть, ну может свич поставить, ремонтом техники и заправкой принтеров НЕ надо заниматься.
Всё остальное уровень хорошего эникейщика.

Территориально - Печерск.
мне подходит после 5 марта..
Відповісти