Останні статті і огляди
Новини
Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
-
yupi
Member
Логично, что когда крипта на дне будетOmelya: ↑ 18.07.2021 23:57коли 1080 будуть хочаб по 200уе?
-
Omelya
Member
ну ладно біток...ним хоч на торі можна розраховуватися за запрещьонку....yupi: ↑ 19.07.2021 00:00Логично, что когда крипта на дне будетOmelya: ↑ 18.07.2021 23:57коли 1080 будуть хочаб по 200уе?
а ефіри, даш і прочі пародії на біткоїн---що з ними робити? смисл їх добичі?
коли уже настане час як з бітком що перестали його на відюхах добувати?
-
7mindfields
Member
1080 хотя бы по 200уе? Примерно никогдаOmelya: ↑ 18.07.2021 23:57 вообщем як я поняв біткоїн падати до 15 000 не буде поки що...
тому ціни будуть завишені....
прийдеться в ігри НЕ грати.
хочу купити щось типу 1080 жирафи...але ціни бредові.
я таку три года назад - літом 2018 -- єлі продав за 10 000грн і 2роки гарантії було...
тому виручати бариг не буду.
звісно є іще варіант - купити відюху якусь за 30 000грн-+ і сразу в майнінг закинуть і хай себе відробить за півгода - рік і тоді вже грати в неї...
хто що думає? коли 1080 будуть хочаб по 200уе?
-
Omelya
Member
чого смієтеся? рік назад самі унилі версії gtx 1080 попадалися по 200уе.7mindfields: ↑ 19.07.2021 00:03Хотябы по 200уе? Примерно никогдаOmelya: ↑ 18.07.2021 23:57 вообщем як я поняв біткоїн падати до 15 000 не буде поки що...
тому ціни будуть завишені....
прийдеться в ігри НЕ грати.
хочу купити щось типу 1080 жирафи...але ціни бредові.
я таку три года назад - літом 2018 -- єлі продав за 10 000грн і 2роки гарантії було...
тому виручати бариг не буду.
звісно є іще варіант - купити відюху якусь за 30 000грн-+ і сразу в майнінг закинуть і хай себе відробить за півгода - рік і тоді вже грати в неї...
хто що думає? коли 1080 будуть хочаб по 200уе?
просто це бред...це ж не коньяк що з роками дорожчає...і навіть не машина...що не так швидко устаріває.
от представте ви купили айфон\самсунг за 500уе,а через рік він став 2000уе стоять -- бред? так не буває...
просто я тепер не можу грати в ігри...ізза МММщини Земного маштабу...
-
7mindfields
Member
Ну так может стоит вспомнить сколько год назад биток стоил для начала?Omelya: ↑ 19.07.2021 00:06чого смієтеся? рік назад самі унилі версії gtx 1080 попадалися по 200уе.
просто це бред...це ж не коньяк що з роками дорожчає...і навіть не машина...що не так швидко устаріває.
от представте ви купили айфон\самсунг за 500уе,а через рік він став 2000уе стоять -- бред? так не буває...
Аналогии какие-то неуместные с телефонами, ровно как и с авто, ибо они никак не связаны с криптой
-
Omelya
Member
ну то за що я й кажу --- треба купити карту якусь з останніх моделей і закинуть її сразу в майнінг щоб окупилася,а тіки тоді її юзать як обичну карту --- п оіншому це бред переплачувать ізза майнерів...7mindfields: ↑ 19.07.2021 00:16Ну так может стоит вспомнить сколько год назад биток стоил для начала?Omelya: ↑ 19.07.2021 00:06
чого смієтеся? рік назад самі унилі версії gtx 1080 попадалися по 200уе.
Аналогии какие-то неуместные с телефонами, ровно как и с авто, ибо они никак не связаны с криптой
пс я то можу цілу ферму купити...гроші как би є але я краще собі на ті 5000уе чи більше куплю нормальну машину. так год назад я й зробив -- купив собі кабріолета...накатався - продав не давно. валюту вернув обратно в ничку...но брать відюху за 100 000 типу 3090жирафу...ну вибачте можна нормальну машину взяти
Отправлено спустя 5 минут 31 секунду:
вже накрайняк краще за 1000-1500уе купити айфона 12...хоч понти будуть...а з відеокарти які понти? зато бариг і майнерів виручиш шо купите по 3х кратній ціні.
ну не знаю це треба бути жостким геймером....
ну накрайняк соні плейстейшн 5 за 15 000грн + купить іще 20 ігр яких на 2 года хватить
Дивуюся як вони іще на приставках і телевізорах НЕ майнять...
-
WakeMe
Member
Какая бедаOmelya: ↑ 19.07.2021 00:06просто я тепер не можу грати в ігри...ізза МММщини Земного маштабу...
Купи хбокс Х и играй
-
walkietalkie
Member
если вы не можете себе позволить игры - таки больше работайте!Omelya: ↑ 19.07.2021 00:06просто я тепер не можу грати в ігри...ізза МММщини Земного маштабу...
перед кем? кого ты сейчас удивишь беспонтовым огрызком? Темных колхозников?Omelya: ↑ 19.07.2021 00:56вже накрайняк краще за 1000-1500уе купити айфона 12...хоч понти будуть
-
Omelya
Member
я ж кажу я можу купити цілу ферму --- тіки нащо? можу я взять ту 3070 наприклад...але принципово не буду. може й так --- я не настільки багатий щоб купляти відеокарту по ціні ЛАНОСА...walkietalkie: ↑ 19.07.2021 11:06если вы не можете себе позволить игры - таки больше работайте!Omelya: ↑ 19.07.2021 00:06просто я тепер не можу грати в ігри...ізза МММщини Земного маштабу...перед кем? кого ты сейчас удивишь беспонтовым огрызком? Темных колхозников?Omelya: ↑ 19.07.2021 00:56вже накрайняк краще за 1000-1500уе купити айфона 12...хоч понти будуть
по поводу айфона --- понту з айфона БІЛЬШЕ чим з відеокарти. розумієте? та і користуються смартфоном люди частіше чим відеокартою.
при цьому я юзаю самсунг s серії.
Висновок: всьому своя ціна --- зараз Нвідіа і амд роблять "плати\вироби для майнінгу". Це не відеокарта для ігор. Це засіб для майнінгу.
Тому в ігри не граю принципово. Можливо в майбутньому зроблять онлайн сервіси, тоді і купляти відюхи не треба буде.....чи біток рухне...не знаю побачимо
-
walkietalkie
Member
нет, это новая реальность. Бесконтрольное печатанье и раздача денег - не шутки.Omelya: ↑ 19.07.2021 22:26Це не відеокарта для ігор. Це засіб для майнінгу.
не рухнетOmelya: ↑ 19.07.2021 22:26чи біток рухне
ну, gfn со своими костылями уже есть. Но оно, естессно, только для солоигор условно годится.Omelya: ↑ 19.07.2021 22:26Можливо в майбутньому зроблять онлайн сервіси, тоді і купляти відюхи не треба буде
-
Alexey1977
Member
не покупайте - какие проблемыOmelya: ↑ 19.07.2021 22:26 я ж кажу я можу купити цілу ферму --- тіки нащо? можу я взять ту 3070 наприклад...але принципово не буду. може й так --- я не настільки багатий щоб купляти відеокарту по ціні ЛАНОСА...
покупайте и корыстуйтесь - всем все равно пофигу.Omelya: ↑ 19.07.2021 22:26 по поводу айфона --- понту з айфона БІЛЬШЕ чим з відеокарти. розумієте? та і користуються смартфоном люди частіше чим відеокартою.
их и сейчас вагон - не понимаю что вас так сильно сдерживает.Omelya: ↑ 19.07.2021 22:26 Тому в ігри не граю принципово. Можливо в майбутньому зроблять онлайн сервіси, тоді і купляти відюхи не треба буде.....чи біток рухне...не знаю побачимо
-
_nic
Member
Что там в Китае, ничего важного не смыло ?
-
Tesseract
Member
_nic
Підозрюю, що кілька майнінг ферм змило. Тому скоро на Алі можна буде знайти карти-утопленики. І, ясна річ, по ціні нормальних.
Підозрюю, що кілька майнінг ферм змило. Тому скоро на Алі можна буде знайти карти-утопленики. І, ясна річ, по ціні нормальних.
-
Nuclear World
Member
Так что, опять не увидим 3000 серию даже с LHR по адекватным ценам или более вкусным ценам? Смотрю опять забурлила крипта, причем очень ощутимо.
-
Kronus
Member
Уже почти семь месяцев ждуны ждут новые карты по цене металлолома. Еще пять месяцев и будет год.
-
Steelmax
Member
Просто Элон опять сырнул в тваттер, а хомяки снова набрались лапши про потанцевал и независимое будущее.Nuclear World: ↑ 26.07.2021 15:01 Так что, опять не увидим 3000 серию даже с LHR по адекватным ценам или более вкусным ценам? Смотрю опять забурлила крипта, причем очень ощутимо.
Пока эти акулы не скинут балласт, рабы будут копать и дальше.
-
yupi
Member
Steelmax
элон ничего не решает и от его высеров рынок не реагирует уже
элон ничего не решает и от его высеров рынок не реагирует уже
-
Kronus
Member
Это да. Свободные же люди на заводе.Steelmax: ↑ 26.07.2021 16:11Пока эти акулы не скинут балласт, рабы будут копать и дальше.
-
Nuclear World
Member
Так из за его сырнулов даже 3070Ти нехило так набрали в цене или из за дефицита поставок.Steelmax: ↑ 26.07.2021 16:11Просто Элон опять сырнул в тваттер, а хомяки снова набрались лапши про потанцевал и независимое будущее.Nuclear World: ↑ 26.07.2021 15:01 Так что, опять не увидим 3000 серию даже с LHR по адекватным ценам или более вкусным ценам? Смотрю опять забурлила крипта, причем очень ощутимо.
Пока эти акулы не скинут балласт, рабы будут копать и дальше.
-
Romani
Member
Доброго времени суток. Может кто подскажет когда уже цены на карты упадут до приемлемых? В начале сентября планирую взять какую то карту, и нужен совет. Раньше была 1060. Интересует как б/у, так и новое (но новое с такими ценами совсем не интересно). Может уже наконец эта тема с майнингом загнется? И можно будет что то с б/у 3060 урвать? Бюджет до 500 уе.