Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
Varvar
Member
Kyro
З чого ви взяли що я мав на увазі обладнання? Обладнання ніхто не трогає. Я про весь оверлей/андерлей казав.
З чого ви взяли що я мав на увазі обладнання? Обладнання ніхто не трогає. Я про весь оверлей/андерлей казав.
-
Kyro
Member
оверлей/андерлей это слишком общие фразы.Varvar: ↑ 14.12.2023 16:49 Kyro
-
shnok
Member
вище писав, про мою ситуацію.Varvar: ↑ 14.12.2023 16:04 shnok
Кого з роботи виженуть? За що? Ви про що? Так, з sms/ussd складніше. Треба ще чекати. Можливо ця ніч. В когось локально може запрацювати раніше. Трохи не моя ЗВ.
Не можуть відкрити лікарняний, змінити номер також, в мене досить серйозна структура... Як не дивно смс потрібно. Думав може навпаки з смс простіше .
Востаннє редагувалось 14.12.2023 17:29 користувачем shnok, всього редагувалось 1 раз.
-
Varvar
Member
shnok
Повірте, ви не один такий і ви навіть не уявляєте як мене вже запінгали подібного роду питаннями![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Повірте, ви не один такий і ви навіть не уявляєте як мене вже запінгали подібного роду питаннями
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
shnok
Member
Varvar
Что там с смс, будет сегодня? А то пишут , что восстанавливают мобильный инет, а за смс нет информации
Что там с смс, будет сегодня? А то пишут , что восстанавливают мобильный инет, а за смс нет информации
-
Varvar
Member
shnok
Не буде скоріш за все. Sms/ussd в загальному положенні справ, як це не дивно - третьостороння апплікація/фукція, типу як розширення основного функціоналу і зараз не в пріоритеті. Знову ж таки, це не моя ЗВ, всіх подробиць не знаю, але я сильно б не розраховував. Останнє що знаю - ще навіть не було підготовленої інфраструктури для розгортання. Якось так.
Не буде скоріш за все. Sms/ussd в загальному положенні справ, як це не дивно - третьостороння апплікація/фукція, типу як розширення основного функціоналу і зараз не в пріоритеті. Знову ж таки, це не моя ЗВ, всіх подробиць не знаю, але я сильно б не розраховував. Останнє що знаю - ще навіть не було підготовленої інфраструктури для розгортання. Якось так.
-
Dark Knight
Member
Varvar
Додаток НП , де прив"заний номер КС- взагалі нічого не приходить, і там всі посилки в мене навіть пропали
веду бурне спілкування с саппортом НП, а там шось самі не можуть зрозуміти.
на олх де прив"язаний КС - теж все погано.
оце підставу нам зробив чей кучмостар.![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
без смс кодів/ аутентифікації - це звісно хана.Sms/ussd в загальному положенні справ, як це не дивно - третьостороння апплікація/фукція
Додаток НП , де прив"заний номер КС- взагалі нічого не приходить, і там всі посилки в мене навіть пропали
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
веду бурне спілкування с саппортом НП, а там шось самі не можуть зрозуміти.
на олх де прив"язаний КС - теж все погано.
оце підставу нам зробив чей кучмостар.
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
Varvar
Member
shnok
Можу обрадувати, процес по SMS пішов, коли запустять- не можу сказати, але робота ведеться активно.
Відправлено через 3 години 58 хвилин 33 секунди:
Як там LTE?
Можу обрадувати, процес по SMS пішов, коли запустять- не можу сказати, але робота ведеться активно.
Як там LTE?
-
7mindfields
Member
LTE тільки народили, ДніпроVarvar: ↑ 15.12.2023 20:49 shnok
Як там LTE?
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Graveworm
Member
7mindfields
Та нє, зранку вже був
Та нє, зранку вже був
-
7mindfields
Member
Видно від району залежить, але швидкість менше 5мбіт
![lamer :lamer:](./images/smilies/lamer.gif)
-
Varvar
Member
shnok
Будуть сьогодні твої смс) Можливо навіть скоро.
Будуть сьогодні твої смс) Можливо навіть скоро.
-
Sashr
Member
Про перенос eSIM з одного телефону на інший можна не мріяти?:)
-
moonlight49
Member
Треба ногами до центру обслуговування. Хоча чув що навіть декілька випадків - запрацювало просто скануванням qr на новому пристрої. В мене не вийшло.
-
Sashr
Member
В центрі обслуговування кажуть що не працює перенос. Доводиться ходити зі старим телефоном, бо в ньому "застрягла" сімкаmoonlight49: ↑ 16.12.2023 10:23Треба ногами до центру обслуговування. Хоча чув що навіть декілька випадків - запрацювало просто скануванням qr на новому пристрої. В мене не вийшло.
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
shnok
Member
та я вже змінив номер для декларацій на інший, але потім потрібно знову міняти на Київ
-
daesz
Member
Щойно з'явився мобільний інтернет, але СМС/провірити рахунок - все ще неможу ![:/ :/](./images/smilies/smirk.gif)
![:/ :/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Dark Knight
Member
Varvar
коли там запрацюють послуги М2М? шо кажуть кістки ?
бо все обладнання висить![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
коли там запрацюють послуги М2М? шо кажуть кістки ?
бо все обладнання висить
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
Varvar
Member
Dark Knight
Поки все так собі, ресурси задіяні на більш критичніших питаннях, М2М - це сьози на фоні.
Поки все так собі, ресурси задіяні на більш критичніших питаннях, М2М - це сьози на фоні.
-
daesz
Member
"відбій" з домашнім інтернетом, доречі - появився на пів години і зник ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)