Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

InCapt: 24.03.2025 16:45І я щось трішки в шоці від цін на аксесуари, шлеми, окуляри, сідла, педалі, фонарики. Це ще 300-400€ :rotate:
Тут велика вилка цін.
На шлемі краще не економити, по фарам (наскільки я знаю) у Німеччині досить жорсткі вимоги.
Сідло - складне і дуже індивідуальне питання без однозначної відповіді.
А решту можна взяти і у китайців.
Hotspur
Member

Повідомлення

InCapt: 25.03.2025 09:19 та спускались по відповідним трасам з гір
наша людина :D
dead_rat
Member

Повідомлення

waryag: 25.03.2025 11:07 А решту можна взяти і у китайців.
За шолом +1, краще бюджетний бренд взяти, бо воно хоч тестується.

Велошорти не можна брати в китайців, тока горішки зваряться у дешман шортях.

Світло переоцінене, аби якесь було. Реально щоб вас було видно вночі треба світловідбивайку, хоч трохи.

Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Хтось грався з коротшими кранками?

Я з премії вирішив себе порадувать - кранки з паверметром з Алі - Magene PES 505. Поміняти з 172.5 на 167.5 мм.
Цікаво чи буде різниця.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.03.2025 11:46Хтось грався з коротшими кранками?
я пробував але не довго. ну таке собі. спочатку думав ти про кранки - педалі :D
InCapt
Member

Повідомлення

Шлем замовив - Oakley ARO3 Allroad. По ціні вийшов 55€, саме доступне, що знайшов.
Сідло дивлюсь поки на sqlab 610 m-d active 2.1, енергономічне, та з моєю вагою має впоратись.
Педалі взяв від китайців - RockBros Nylon Composite, дивився недорогі, та великі, розмір ноги 48 :D Можливо в майбутньому перейду контакти, тому то тимчасовий варіант.
Hotspur
Member

Повідомлення

InCapt: 25.03.2025 12:33Шлем замовив - Oakley ARO3 Allroad. По ціні вийшов 55€, саме доступне, що знайшов.
нормально

Відправлено через 51 секунду:
InCapt: 25.03.2025 12:33Педалі взяв від китайців - RockBros Nylon Composite, дивився недорогі, та великі, розмір ноги 48
є така фірма - wellgo. найкращі топталки до 200 доларів, тайванці. RockBros - це не серйозно. контакти - тільки шимано мтб
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.03.2025 12:47 є така фірма - wellgo. найкращі топталки до 200 доларів, тайванці. RockBros - це не серйозно. контакти - тільки шимано мтб
Контактні педалі від Шимани по 30 євро
https://www.bike24.de/p161889.html?sku= ... 1lEALw_wcB

Це коли контакти знадобляться(якщо знадобляться)
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.03.2025 11:46 Світло переоцінене, аби якесь було. Реально щоб вас було видно вночі треба світловідбивайку, хоч трохи.
Це поки є вуличне освітлення.
Сітловідбивайка - так, гарна тема. Жилет, самоклейка на вел, полоси на одягу-рюкзаку...
dead_rat: 25.03.2025 11:46 Хтось грався з коротшими кранками?
Після того, як уграв 172,5, взяв 170. Наче зручніше, але не те, щоб космічна різниця.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.03.2025 13:46Контактні педалі від Шимани по 30 євро
так, можна їх
ArchangeLoL
Junior

Повідомлення

InCapt: 25.03.2025 12:33 Шлем замовив - Oakley ARO3 Allroad. По ціні вийшов 55€, саме доступне, що знайшов.
Сідло дивлюсь поки на sqlab 610 m-d active 2.1, енергономічне, та з моєю вагою має впоратись.
Педалі взяв від китайців - RockBros Nylon Composite, дивився недорогі, та великі, розмір ноги 48 :D Можливо в майбутньому перейду контакти, тому то тимчасовий варіант.
Композитні педалі для великої ваги ну такий собі вибір. Є повно педалей для великої ласти, хоча я з своїм 48,5 ніколи не мав проблем з різними стандартними. З сідлом тре посидіти спочатку, а та система "актив" неясно скільки живе і чи вона зручна буде.
_VlaD_
Member

Повідомлення

waryag: 25.03.2025 14:01Це поки є вуличне освітлення.
Так він же в Німеччині. Ти не плутай з нашими реаліями.
_Andrik_
Member

Повідомлення

ArchangeLoL: 25.03.2025 15:59
InCapt: 25.03.2025 12:33 Шлем замовив - Oakley ARO3 Allroad. По ціні вийшов 55€, саме доступне, що знайшов.
Композитні педалі для великої ваги ну такий собі вибір. Є повно педалей для великої ласти, хоча я з своїм 48,5 ніколи не мав проблем з різними стандартними. З сідлом тре посидіти спочатку, а та система "актив" неясно скільки живе і чи вона зручна буде.
Маю композитні від Crankbrothers, їзда в лісі зі стрибками , дропами , 50 км/год зі спусків по корінню та іншими перешкодами. Тобто в режимі хардкор , все з ними добре. Маю 90кг . В лайтовому стилі катання їх більш ніж достатньо буде, навіть для великоваговиків
gavrilioni
Junior

Повідомлення

Продам univega, модель alpina ht 5500, кому интересно, пишите в личку :beer:
ArchangeLoL
Junior

Повідомлення

_Andrik_: 25.03.2025 17:16

Маю композитні від Crankbrothers, їзда в лісі зі стрибками , дропами , 50 км/год зі спусків по корінню та іншими перешкодами. Тобто в режимі хардкор , все з ними добре. Маю 90кг . В лайтовому стилі катання їх більш ніж достатньо буде, навіть для великоваговиків
У нього 120 і він хоче китай пластикові педалі брати :gigi: Там вистачить і разок невміло з бордюра зістрибнути... Навіть на алю педалях часто пишуть обмеження по вазі :spy:
waryag
Member

Повідомлення

ArchangeLoL: 25.03.2025 18:10У нього 120 і він хоче китай пластикові педалі брати :gigi: Там вистачить і разок невміло з бордюра зістрибнути... Навіть на алю педалях часто пишуть обмеження по вазі :spy:
При умові помірно обережного катання все з ними буде нормально.
І коли говоримо про руйнівні навантаження, треба пам'ятати, що в формулах маса в першому ступені, а швидкість та прискорення - у квадраті.
_Andrik_
Member

Повідомлення

ArchangeLoL: 25.03.2025 18:10
_Andrik_: 25.03.2025 17:16

У нього 120 і він хоче китай пластикові педалі брати :gigi: Там вистачить і разок невміло з бордюра зістрибнути... Навіть на алю педалях часто пишуть обмеження по вазі :spy:
Нічого не буде тим Рокбросам при лайтовому катанні, а от хлопець в майбутньому замахується на контакти :D, ось тут можуть виникнути проблемки з від'єднанням, і походом до травматології.
Hotspur
Member

Повідомлення

ArchangeLoL: 25.03.2025 18:10У нього 120 і він хоче китай пластикові педалі брати Там вистачить і разок невміло з бордюра зістрибнути... Навіть на алю педалях часто пишуть обмеження по вазі
загалом згоден

Відправлено через 57 секунд:
_Andrik_: 25.03.2025 18:47Нічого не буде тим Рокбросам при лайтовому катанні, а от хлопець в майбутньому замахується на контакти
були випадки зі стоковими пластиковими педалями. удар боком педалі об бровку, педаль розлітається, в людини рвана рана ноги
_Andrik_
Member

Повідомлення

Hotspur
Я власне виділив "Рокброси" які хоче купити людина, в Польщі це торгова марка від мережі спортивних магазинів MartesSport , стокове лайно хіба що дітям підійде , або доїхати до магазину щоб купити ліпше. Загалом якість задовільна під цім брендом, не більше.

P.S. Як ми в тому сраному совку виживали на продукції ХВЗ і подібному лайні :lol: на гумових педалях , і з прокрутами :lol: , і з проскоками гальма :laugh: . Вони нас тоді ще намагалися знищити
Hotspur
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.03.2025 19:23 Як ми в тому сраному совку виживали на продукції ХВЗ і подібному лайні
не знаю але вони не розлітались :shuffle:
InCapt
Member

Повідомлення

Я не хочу витрачати відразу 100-150€ на педалі, які я згодом буду продавати. Мені потрібен час, щоб зрозуміти, що я хочу. Цей Китай має досить багато позитивних відгуків на амазоні, та і коштують вони 25€. Зламаю - плакати не буду.
А велодоріжки, що я бачив, загалом без освітлення. Може бути велодоріжка через поле 5-10км, невелике місто і знову те саме, освітлення в полі відповідно немає :gigi:
Відповісти