Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
wow_w
Member

Повідомлення

murzik: 14.03.2025 22:40 по сідлу - там ще рекоменлація їзди в памперсі. я пробуав, мені не сподобалось. так що навіть хороше сідло, але на 50-70-100 км за 2-3-4-5 годин БЕЗ памперса воно все одно може бути не зручним
При тому, якщо мене брати і це взагалі не про спортивну їзду) Перейшво на велоодяг без проблем, і це в першу чергу про зручність просто про зручність, бо в шортах і майці я приїздив на роботу і це все потрібно було викручувати, тобто так чи інакше перевдягатись в інший одяг. Не знаю, що може бути не так з велопамперсом? Сидиш просто на м'якому і перед ямками потрібно піднімати дупу, може чисто психологічно не хоче ...
murzik
Member

Повідомлення

у мене є заводське сідло з GT avalanche 130 мм якраз для тесту. але воно занадто жорстке, і читав на форумах, що воно дійсно жорстке і його бажано замінити на щось нормальне.
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik
Воно і має таким бути
hentakiboy
Member

Повідомлення

murzik: 15.03.2025 21:06 у мене є заводське сідло з GT avalanche 130 мм якраз для тесту. але воно занадто жорстке, і читав на форумах, що воно дійсно жорстке і його бажано замінити на щось нормальне.
я бы брал гелевое даже с алиекспреса
почти 10 лет накатал на selle san marco era таком не одной царпинки или задирки непоявилось качество конечно на века и притом что тут биоформ оно так же жестковатое https://velo-pro.shop/catalog/komplektu ... pen_135mm/
и есть Selle Italia XR чисто кожа на магниевых рельсах ну очень жесткое
если увижу класную мягкую накладку памперс на них обязательно поцеплю оба вела у меня трейловые двухподвесы чем все мягче тем приятней
ArchangeLoL
Junior

Повідомлення

Ніхто часом не переходив з дабла на сінгл передню зірку? Питання чейнлайну чи можна прикрутити просто нормальну зірку в старі шатуни чи треба шайбочки підкидати... Базовий чейнлайн 49мм зараз, а всі нові шатуни які позиціонують під старі стандарти ідуть 52мм...
Hotspur
Member

Повідомлення

ArchangeLoL: 17.03.2025 00:49Ніхто часом не переходив з дабла на сінгл передню зірку? Питання чейнлайну чи можна прикрутити просто нормальну зірку в старі шатуни чи треба шайбочки підкидати...
міряти треба. кожна рама має певні особливості
ArchangeLoL
Junior

Повідомлення

Hotspur: 17.03.2025 11:20
ArchangeLoL: 17.03.2025 00:49Ніхто часом не переходив з дабла на сінгл передню зірку? Питання чейнлайну чи можна прикрутити просто нормальну зірку в старі шатуни чи треба шайбочки підкидати...
міряти треба. кожна рама має певні особливості
Та в мене Jamis dakota d29 race 2015, там доволі стандартна рама на 142х12 втулці, думаю через 2мм шайби стане. Такий собі бомж апгрейд. :gigi:
Ostin
Member

Повідомлення

murzik: 14.03.2025 13:42я за 1500 максимум планує якесь взяти
Його з ненульовою імовірністю може переїхати реношка, так що вибір правильний :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 17.03.2025 16:49Його з ненульовою імовірністю може переїхати реношка, так що вибір правильний
ага, бачив
maxn
Member

Повідомлення

https://veloplaneta.ua/sedlo-fabric-cel ... mm-krasnoe
Кто там выбирает себе седло, вот это топ. Я на таком уже два года катаюсь - радости нет придела. + сейчас цена хорошая.
ArchangeLoL
Junior

Повідомлення

https://www.ergonbike.com/de/saddle-selector.html підбір сідла шоб норм було, але трошки ціна але не за всі гроші.
murzik
Member

Повідомлення

як так виходить, що вітер в ханю у всіх напрямках? :laugh:
ще обожнюю, коли в прогнозі погоди 2.3 м\с, а по факту 5 з поривами
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 22.03.2025 17:27 як так виходить, що вітер в ханю у всіх напрямках? :laugh:
Вітер завжди в обличчя, питання лише у швидкості.

Сьогодні просто капець був, дуло 20+км/г з поривами. То подекуди в Страві наставив рекордів, але в середньому повз черепахою.
murzik
Member

Повідомлення

dead_rat
я люьлю коли штиль або коли хаотичний вітер, не знаю як правильно, типу коли вітер є, але в будь ясторону класно їхати :D
поставив сідло 130мм wtb з мтб GT avalamche elite 2019 29. Частина проблем уйшла. А ті що залишились, можливо, через не професійний одяг.
_VlaD_
Member

Повідомлення

dead_rat: 22.03.2025 23:04Вітер завжди в обличчя, питання лише у швидкості.
Ну, таки якщо швидкість попутного вітра буде більша ніж твоя, то дути буде у спину. А якщо така сама, то відносно тебе навкруги буде штиль.
dead_rat
Member

Повідомлення

_VlaD_: 23.03.2025 11:00
dead_rat: 22.03.2025 23:04Вітер завжди в обличчя, питання лише у швидкості.
Ну, таки якщо швидкість попутного вітра буде більша ніж твоя, то дути буде у спину. А якщо така сама, то відносно тебе навкруги буде штиль.
Коли нажимаєш на педалі - твоя швидкість завжди більше швидкості вітру.
В хороший вітер по шоссе їхали майже 70 км/г
_VlaD_
Member

Повідомлення

dead_rat: 23.03.2025 11:05 Коли нажимаєш на педалі - твоя швидкість завжди більше швидкості вітру.
В хороший вітер по шоссе їхали майже 70 км/г
Ну, можуть бути різні ситуації.
Наприклад обмеження швидкості на шосе, крутий підйом або слизька/засніжена/погана дорога.
dead_rat
Member

Повідомлення

_VlaD_
Так, з підйомом варіант.
murzik
Member

Повідомлення

кістки повинні бути на самому краю сідла, чи повинен бути запас? :rotate:
Відповісти