Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

dead_rat
так і є. сповзаю. бо якщо я сиджу на широкій частині то ногам заважає.
в общим сідло треба
або мозги. оце я дно по життю( навіть посадку виставити за 6 років не мож :lol:
де та ракета чи шахед
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 09.03.2025 16:50 навіть посадку виставити за 6 років не мож
я більш менш став норм сидіти через 8 сідел і 8000+ км :lol:. кожне наступне сідло в 1.5-2 рази дороже минулого. останне оце - Selle Italia Novus Flow
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
є зайві сідла 135?
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik, а скільки відео скидали чи порад давали? Прикинь просто на фользі з подушкою тощо. Прикинути ширину таза, щоб не сповзала - пара хвилин, а тоді пробуєш сідла та обираєш ширину носика, щоб ноги вільно рухались.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 09.03.2025 17:07є зайві сідла 135?
ні, в мене 140+. до речі досі на МТБ в мене широке сідло, треба буде і на нього купити нове :weep:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.03.2025 16:59
murzik: 09.03.2025 16:50 навіть посадку виставити за 6 років не мож
я більш менш став норм сидіти через 8 сідел і 8000+ км :lol:. кожне наступне сідло в 1.5-2 рази дороже минулого. останне оце - Selle Italia Novus Flow
Ціна не впливає, в більшості виробників сідло лишається те саме по якостям, міняються лише матеріали: сталь - титан - карбон
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 18:00Ціна не впливає
звичайно впливає. дешеве це 400 грам а легке 150. ну і якість оббивки різна
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.03.2025 18:43
dead_rat: 09.03.2025 18:00Ціна не впливає
звичайно впливає. дешеве це 400 грам а легке 150. ну і якість оббивки різна
Це ніяк не впливає на біль дупи чи комфорт.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 18:46Це ніяк не впливає на біль дупи чи комфорт.
сталь магній титан різні. не кажучи про карбон. ти в реальний світ то вернись
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.03.2025 19:14
dead_rat: 09.03.2025 18:46Це ніяк не впливає на біль дупи чи комфорт.
сталь магній титан різні. не кажучи про карбон. ти в реальний світ то вернись
Ти будеш сміятися, в мене як раз три сідла від фізік однієї моделі. Як раз сталь, манган і карбон. Окрім різниці по вазі що я бачу на вагах, ніякої різниці. Дупі однаково.

Всі ці розповіді - чистий маркетинг, щоб впарити хомʼякам таке саме сідло, але не за 30, а за 150$
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:18Окрім різниці по вазі що я бачу на вагах, ніякої різниці. Дупі однаково.
ну візьми засніми як вони пружинять при навантаженні 90 кг і побачиш різницю. ти зараз в фізику повернись з світу маркетингу і немає різниці. сталь (хромована) магнієві сплави і титан дуже різні по вазі, пружності і коефіцієнтах подовження. тому не пиши маячню
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
Ти серйозно вважаєш це амортизацією?

Не шини з повітрям що амортизують, не аморт(якщо він є), не ноги на котрих 30-50% ваги, а дві товстенні металері прути під дупою?!

І да, сталь буде мʼякшою, то «амортизуватиме» краще. Але це 0.000001 % реальної амортизаціі на вєліку
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:34Ти серйозно вважаєш це амортизацією?
абсолютно. в мене від 2 підсиділів обидва алю абсолютно різні враження.

Відправлено через 29 секунд:
dead_rat: 09.03.2025 19:34І да, сталь буде мʼякшою, то «амортизуватиме» краще.
так

Відправлено через 23 секунди:
dead_rat: 09.03.2025 19:34Але це 0.000001 % реальної амортизаціі на вєліку
а може 0.2%
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
1. Про підсиділи не вірю від слова зовсім.
2. Тож раз сталь амортизує краще… то дешеве сідло виходить краще. Нащо ж ти дороге брав?
3. Ну хай буде 0.2% ти ж сам погодься, що це не співставно навіть з шинами.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:472. Тож раз сталь амортизує краще… то дешеве сідло виходить краще. Нащо ж ти дороге брав?
зггоден, треба хромо брати :weep:

Відправлено через 53 секунди:
dead_rat: 09.03.2025 19:471. Про підсиділи не вірю від слова зовсім.
це твої проблеми. як будеш в магазині позгинай їх в руках з офсетом і без нього. а заодно 27.2 31.6 і 34
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur

Я схиляюся що це всеж твоє плацебо, в мене в Треку є хитра амортизація в підсиділі, ту я відчуваю. В різницю між алю підсиділами одного диаметру повірити не можу, бо тоді ж має бути різна товшина стінок і відповідно сильно різне безпечне навантаження
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:53 бо тоді ж має бути різна товшина стінок
а оце я не міряв. виробники були різні і дуже різні в ціні
l-m
Member

Повідомлення

odessitmws: 09.03.2025 16:44 А есть вообще сигнализация что бы сообщала на пульт, телефон о том что вел кто то дёргает? Технически ничего сложного но почему то не встречал
В гармінах є така функція, зокрема в моєму Edge 530. Але з їх ціною ще треба дивитись щоб сам гармін не поцупили :gigi:
antihope
Member

Повідомлення

може хтось продає чи має на прикметі підходящий велик? по ціні хотілося б до 20к але якщо там прям якийсь супер варік можна і більше. вимоги- поменьше обслуговування, не хочу заморочуватись взагалі, просто кататись собі на расслабоні по місту ну і може за містом але без екстриму, короче треба якась надійна невибаглива машинка, якщо там при цьому щей є якісь передачі, амортизатори то чудово, ні - ну й хрін з ними, хочу прсото покататись поки відпустка, а не розбиратись в всій цій хріні
Hotspur
Member

Повідомлення

antihope: 11.03.2025 12:09 хочу прсото покататись поки відпустка, а не розбиратись в всій цій хріні
це не працює з сучасними велами. мінімум раз в рік треба робити повне ТО зі змазкою переборкою і всім отим. оскільки всі лениві то дають це все робити в вело майстерні і платять 2000-3000 за 1 вел на повне ТО :weep:

Відправлено через 36 секунд:
antihope: 11.03.2025 12:09може хтось продає чи має на прикметі підходящий велик?
твоя вага зріст і фото чогось по чому будеш їздити, можна фото з гугла
Відповісти