Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
mumu
Member
ну і форма точно не унікальна. Не можу уявити, куди там рожки стануть щоб було зручно. Стільки гемору, коли можна якийсь клон surly corner bar чи moloko bar взяти.
-
dead_rat
Member
Питання дня, а нащо потрібні рожки?
Це ж якась поза птеродактиля.
Це ж якась поза птеродактиля.
-
nutman
Member
В общем-то я согласен, что карбоновый руль, если у тебя велосипед не карбоновый, совершенно не нужная вещь. Но мне форма нужна была такая и подвернулся дешево. Теперь ищи токаря пилить шайбы, а то сломится будет очень неприятно. Легче он раза в два, за мой алюминиевый, совсем прям как пластиковый. Контроль качества это да, вот я и говорю, что это фирма (вроде как), а не ноу нейм. Да и цена на алике, как по мне, совершенно невменяемая. Никогда бы ни купил за такие деньги.dead_rat: ↑ 28.02.2025 17:10Різниця в контролі якості, я бачив як люди просто руками ломали китайські дешман рулі.nutman: ↑ 28.02.2025 15:56
Cлышал такое мнение. Говорят, это не ноу нейм, а фирма. Так-то большинство вещей в мире китайские, даже супер именитые бренды
Суть карбонового руля не зрозуміла взагалі. Він на 50-100 грам легший, але дорогий і геморойний. Гірше лише цільні карбонові руль-винос в шоссерів.
Рожки прям по краям прикручу. Мне не особо важно как оно выглядит, мне надо чтоб руки не затекали, на обычном руле через 10 минут уже. Плюс постоянно кисть поворачиваю вот в ту сторону как на карбоновом, так удобно
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
а сколько такой клон стоит?mumu: ↑ 28.02.2025 17:29 ну і форма точно не унікальна. Не можу уявити, куди там рожки стануть щоб було зручно. Стільки гемору, коли можна якийсь клон surly corner bar чи moloko bar взяти.
-
dead_rat
Member
nutman
Не зламається якщо нормальний. Я пиляв шток карбонової вилки на своєму вєлі - дуже сувора надійна річ.
Як це невменяєма ціна в 40$? Рулі від брендів 200+
Не зламається якщо нормальний. Я пиляв шток карбонової вилки на своєму вєлі - дуже сувора надійна річ.
Як це невменяєма ціна в 40$? Рулі від брендів 200+