shirase
Скинуть ему деньги через крипту?
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
odessitmws
Member
-
murzik
Member
а я продаю свій gt avalanche elite 2019 29 ..в думках. все ніяк на мийку не завезу щоб фотки красиві зробити.Reverse_rain: ↑ 05.01.2025 23:54А я планую собі гравійника взяти, продати старий ХВЗ, дитячий Author, докинути і взяти нормальний велосипед для міста і околиць. Залишу свій найнер для лісу та дачі.
щодо гравела, не впевнений щолежача посадка мене влаштує
-
Reverse_rain
Member
Ну кермо "баран" дасть більшу сводобу у виборі в посадці ніж мтбшне. Тому там не тільки лежача посадка. Сам коли купив вел (брав б/в), то там був якись дивний винос керма. Довгий десь 100-110мм, та і кут під +35 градусів. Тож сидів з доволі високо піднятими рукками, не лежача посадка. поїздив і вирішив що не мое. Зараз же поставив собі 60мм винос з кутом в -18 градусів, тобто той якийдивиться вниз відносно рульового стакану. З урахуванням того що вилка стоїть також під кутом, на байку він став рівно в горизонт. Поки що мало його тестив, але перші враження позитивні. (хоча лише дорога покаже наскільки це вдале рішення, бо на дистанцію 40-70км можуть руки відпасти)murzik: ↑ 06.01.2025 16:20а я продаю свій gt avalanche elite 2019 29 ..в думках. все ніяк на мийку не завезу щоб фотки красиві зробити.Reverse_rain: ↑ 05.01.2025 23:54А я планую собі гравійника взяти, продати старий ХВЗ, дитячий Author, докинути і взяти нормальний велосипед для міста і околиць. Залишу свій найнер для лісу та дачі.
щодо гравела, не впевнений щолежача посадка мене влаштує
-
dead_rat
Member
Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.Reverse_rain: ↑ 06.01.2025 17:19
Ну кермо "баран" дасть більшу сводобу у виборі в посадці ніж мтбшне.
Дуже раджу подивитися відео як робити байк фіт, після налаштування 70 км будуть «короткою поїздкою»
-
Hotspur
Member
ну там по різному держатись можна. в мене в МТБ фактично 2-3 положення стандартних, а на гревелі таки більшеdead_rat: ↑ 06.01.2025 21:32Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.
-
dead_rat
Member
Це перша ознака, що шось не так з посадкою. Ніжній хват це чи спринт чи різькі повороти - дуже рідко(чи руль зависоко). Хват в середині це чи дуже довго лізеш у горку, умовно пів години чи велік тобі завеликий.Hotspur: ↑ 06.01.2025 21:35ну там по різному держатись можна. в мене в МТБ фактично 2-3 положення стандартних, а на гревелі таки більшеdead_rat: ↑ 06.01.2025 21:32Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.
Кажу як людина, що їздила по 250км за раз, так щоб нічого не боліло
-
Hotspur
Member
скоріше ознака що гальмую я по різному на гревелі і МТБdead_rat: ↑ 06.01.2025 21:36Це перша ознака, що шось не так з посадкою.
-
dead_rat
Member
Погоджуватися чи ні.Hotspur: ↑ 06.01.2025 21:39скоріше ознака що гальмую я по різному на гревелі і МТБdead_rat: ↑ 06.01.2025 21:36Це перша ознака, що шось не так з посадкою.
Робити фіт чи ні.
Страждати чи ні.
Твоя персональна справа
-
Reverse_rain
Member
Ні ну це зрозуміло, що потрібно буде тонке налаштування. Але оскільки я не прорайдер, та і нема купи різних виносів, сідел та рам, щоб усі їх перепробувати і вибрати оптимальне, будемо пристосовуватись до того що є, та і робити налаштування щляхом спроб та помилок.dead_rat: ↑ 06.01.2025 21:32Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.Reverse_rain: ↑ 06.01.2025 17:19
Ну кермо "баран" дасть більшу сводобу у виборі в посадці ніж мтбшне.
Дуже раджу подивитися відео як робити байк фіт, після налаштування 70 км будуть «короткою поїздкою»
Так то, коли катав 70 км, в мене то лише дупа відвалилась. Та і на мтб не влаштовує трансмісія, де максимальна швидкість в мене 30-35 км на годину.
А що до 100+ км, я тільки за... потрібно лише якись клуб знайти чи хоча б компанію в страві зібрати.