Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
odessitmws
Member

Повідомлення

shirase
Скинуть ему деньги через крипту?
murzik
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 05.01.2025 23:54А я планую собі гравійника взяти, продати старий ХВЗ, дитячий Author, докинути і взяти нормальний велосипед для міста і околиць. Залишу свій найнер для лісу та дачі.
а я продаю свій gt avalanche elite 2019 29 ..в думках. все ніяк на мийку не завезу щоб фотки красиві зробити.

щодо гравела, не впевнений щолежача посадка мене влаштує
Reverse_rain
Member

Повідомлення

murzik: 06.01.2025 16:20
Reverse_rain: 05.01.2025 23:54А я планую собі гравійника взяти, продати старий ХВЗ, дитячий Author, докинути і взяти нормальний велосипед для міста і околиць. Залишу свій найнер для лісу та дачі.
а я продаю свій gt avalanche elite 2019 29 ..в думках. все ніяк на мийку не завезу щоб фотки красиві зробити.

щодо гравела, не впевнений щолежача посадка мене влаштує
Ну кермо "баран" дасть більшу сводобу у виборі в посадці ніж мтбшне. Тому там не тільки лежача посадка. Сам коли купив вел (брав б/в), то там був якись дивний винос керма. Довгий десь 100-110мм, та і кут під +35 градусів. Тож сидів з доволі високо піднятими рукками, не лежача посадка. поїздив і вирішив що не мое. Зараз же поставив собі 60мм винос з кутом в -18 градусів, тобто той якийдивиться вниз відносно рульового стакану. З урахуванням того що вилка стоїть також під кутом, на байку він став рівно в горизонт. Поки що мало його тестив, але перші враження позитивні. (хоча лише дорога покаже наскільки це вдале рішення, бо на дистанцію 40-70км можуть руки відпасти)
dead_rat
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 06.01.2025 17:19

Ну кермо "баран" дасть більшу сводобу у виборі в посадці ніж мтбшне.
Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.
Дуже раджу подивитися відео як робити байк фіт, після налаштування 70 км будуть «короткою поїздкою»
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.01.2025 21:32Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.
ну там по різному держатись можна. в мене в МТБ фактично 2-3 положення стандартних, а на гревелі таки більше
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.01.2025 21:35
dead_rat: 06.01.2025 21:32Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.
ну там по різному держатись можна. в мене в МТБ фактично 2-3 положення стандартних, а на гревелі таки більше
Це перша ознака, що шось не так з посадкою. Ніжній хват це чи спринт чи різькі повороти - дуже рідко(чи руль зависоко). Хват в середині це чи дуже довго лізеш у горку, умовно пів години чи велік тобі завеликий.

Кажу як людина, що їздила по 250км за раз, так щоб нічого не боліло
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.01.2025 21:36Це перша ознака, що шось не так з посадкою.
скоріше ознака що гальмую я по різному на гревелі і МТБ
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.01.2025 21:39
dead_rat: 06.01.2025 21:36Це перша ознака, що шось не так з посадкою.
скоріше ознака що гальмую я по різному на гревелі і МТБ
Погоджуватися чи ні.
Робити фіт чи ні.
Страждати чи ні.

Твоя персональна справа
Reverse_rain
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.01.2025 21:32
Reverse_rain: 06.01.2025 17:19

Ну кермо "баран" дасть більшу сводобу у виборі в посадці ніж мтбшне.
Взагалі-то ні. Основна посадка з руками на «пістолетах», в ній 90-99% часу.
Дуже раджу подивитися відео як робити байк фіт, після налаштування 70 км будуть «короткою поїздкою»
Ні ну це зрозуміло, що потрібно буде тонке налаштування. Але оскільки я не прорайдер, та і нема купи різних виносів, сідел та рам, щоб усі їх перепробувати і вибрати оптимальне, будемо пристосовуватись до того що є, та і робити налаштування щляхом спроб та помилок.
Так то, коли катав 70 км, в мене то лише дупа відвалилась. Та і на мтб не влаштовує трансмісія, де максимальна швидкість в мене 30-35 км на годину.

А що до 100+ км, я тільки за... потрібно лише якись клуб знайти чи хоча б компанію в страві зібрати.
Відповісти