Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
_VlaD_
Member

Повідомлення

AW
Клей может быть просроченный. Перестает клеить.
Барбарис
Member

Повідомлення

AW, скільки років камері? З місяць тому клеїв стару PANARACER і там просто шматочки камери на латці остались, хоча рік тому нормально клеїлась. Неправильне зберігання та вік цілком можуть вбити гуму. Я, особисто, беру 2 шматки фанери та камеру між ними в лещата: і зусилля велике, і камера не пошкодиться. А клей можна брати прозорий: секунда тощо, вони всі подібні.
AW
Junior

Повідомлення

Барбарис
Камера свіжа. Це латки якісь халтурні.
Буду щось шукати, ну або ж дідівським методом - латку зі старої камери.

Доречі а хтось пробував латки самоклейки? Начебто напрочуд зручне рішення
Filabatya
Member

Повідомлення

мені на шинці самоклейки якраз і клеять дремелью хвилину і в воду аде там досвід :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

AW: 17.09.2024 21:06 _VlaD_
Клєї різні, але усі типу совкові - дєсмокол, момєнт, 88, тощо, все з однієї діжки розлито, але начебто для гуми
може дійсно поганий чи старий клей. я клеїв якось і звичайним суперклеем з епіцентру - все нормально. правда латки були правильні, фірмові
mumu
Member

Повідомлення

Комплектним клеєм норм клеїть навіть якщо він древній як гамно мамонта, його задача там - розчинити той червоний шар латки, тому інший клеї може не підійти, тільки ті, що для поклейки камер.
Трохи зачистити камеру наждачкою, зняти влівку прозору з латки з червоної сторони латки, нанести тонкий(!) шар клею і на камеру, і на латку(на червоний шар!), зачекати пару хв. Притиснути руками. Пару анекдотів траванути з друзями, і можна ставити в колесо. Якщо зразу качати шо дурний саму камеру, звісно, шо нічого тримати не буде. а в колесі її норм притисне до покришки, і все буде ок.

Самоклейки головне ВВВ не брати. може у інших і норм, а з ВВВ мав негативний досвід
waryag
Member

Повідомлення

AW: 17.09.2024 21:54Камера свіжа.
Камера звичайна? На модних полегшених бувають варіанти по матеріалу.

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
AW: 17.09.2024 20:25Вітаю. Підкажіть нормальні латки для камери. Купив на базарі звичайні китайські з "сонечком" - вони наче з пластмаси , не тягнуться зовсім - надуваю камеру і її одриває.
Не здивуюсь, якщо китайці почали підробляти і їх.
По веломагазинам можете пошукати чеські "spurt"
IrosLAV
Member

Повідомлення

Привіт. Маю Specialized Diverge Comp 2017 карбоновий. Після травми коліна в 2020 році просто стоїть в гаражі, думаю продати. Як зорієнтуватись в ціні на такі велосипеди?
Hotspur
Member

Повідомлення

IrosLAV: 21.09.2024 16:41 Привіт. Маю Specialized Diverge Comp 2017 карбоновий. Після травми коліна в 2020 році просто стоїть в гаражі, думаю продати. Як зорієнтуватись в ціні на такі велосипеди?
дивитись ціни ОЛХ і мати на увазі стан вела бо на ОЛХ є убиті а не нормальні

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
mumu: 19.09.2024 00:34Комплектним клеєм норм клеїть навіть якщо він древній як гамно мамонта, його задача там - розчинити той червоний шар латки, тому інший клеї може не підійти, тільки ті, що для поклейки камер.
цікаво, не знав
AW
Junior

Повідомлення

mumu: 19.09.2024 00:34його задача там - розчинити той червоний шар латки,
Маю продовження теми. Зайшов в пошуках латок до одного велогенделика на базарі, побачив ті самі китайські в зеленій упаковці. Але, самі латки були інші. Основа не червона, а коричневаі та м'якенькі і еластичні. І в наборі були всі одного розміру - 2х3см. Наклеїв, тримається що скажене, надув камеру - латка розтягується разом з камерою і візуально не деформує камеру в місці латки. Отже дійшов висновку, що оці китайські "red sun" теж бувають різні
p0_x_1
Junior

Повідомлення

Вітаю, підкажіть, будь-ласка, де можна в нас знайти в продажі 45.8mm пром підшипник для рульового стакану на Specialized Diverge. Може є якісь перевірені онлайн магазини де таким торгують, чи тільки з за кордону замовляти?
Барбарис
Member

Повідомлення

p0_x_1, в темі про ремонт вентиляторів, здається, повно сайтів з оригінальними підшипниками.
Hotspur
Member

Повідомлення

p0_x_1: 06.10.2024 14:54 Вітаю, підкажіть, будь-ласка, де можна в нас знайти в продажі 45.8mm пром підшипник для рульового стакану на Specialized Diverge. Може є якісь перевірені онлайн магазини де таким торгують, чи тільки з за кордону замовляти?
взяти підшипник - купити в автомагазині такий самий. замінити. все

Відправлено через 41 секунду:
в мене на МТБ лопнула спиця на задньому колесі. оце думаю всі поміняти і заодно ленту безкамерну і ніпель :shuffle:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
а у мене на GT elite чомусь на середніх зірках із затрикмою перемикає. В чому біда?
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.10.2024 17:30 взяти підшипник - купити в автомагазині такий самий. замінити. все
В більшості фізичних автомагазинів мало що є і все під замовлення, ще й за гарною переплатою. Хіба в Києві ще бувають із запасами на складах.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 06.10.2024 18:01а у мене на GT elite чомусь на середніх зірках із затрикмою перемикає. В чому біда?
від бруду і погнутого півня до старого тросіка і рубашки
wow_w
Member

Повідомлення

https://youtube.com/shorts/NB7CDmJnDoA
оживлю тему, Вільховець там за звичай осіння львівська велосотка проходить
Відповісти