Львівських велосоток дві, одна весною, друга восени1985god: ↑ 21.05.2024 11:49 Блін ну я завжди пропускаю такі заходи… я думав воно буде у Вересні хоча з моїм недо МТБ , то був би лютий треш яке 45 , добре якби 25 тримав
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
wow_w
Member
-
murzik
Member
беріть мій GT Avalanche elite 2019 29дюймів, ДЕОР , гідраFilabatya: ↑ 19.05.2024 21:00 зігнув півня погнув асеру, правльно розумію що або кюз або 11ка деор напрошується катаю агресивно по лісу на хард тейлі на ексцентриках)
шо то таке той ваш нх він краще діора і якщо чим?
-
dead_rat
Member
Сьогодні закєнтовався з групою дідов на шоссерах. То ми разом з ними і парою спортиків навалили середню 36-37 км/г десь на 60км дороги.
Я теж хочу бути в такій формі, коли(якщо) мені буде за 60+ рочків.
Я теж хочу бути в такій формі, коли(якщо) мені буде за 60+ рочків.
-
murzik
Member
dead_rat
штурмова група на велосипедах. давайте в Україну. тут хоч би до вечора дожити.
штурмова група на велосипедах. давайте в Україну. тут хоч би до вечора дожити.
-
Hotspur
Member
Катнув 30 км. в лісі комарі а так гарно. дівчата в лайкрі завжди добре
-
1985god
Member
Без фотозвіту дівчат в лайкрі не зараховуєтьсяHotspur: ↑ 26.05.2024 17:58 Катнув 30 км. в лісі комарі а так гарно. дівчата в лайкрі завжди добре
-
Hotspur
Member
1985god: ↑ 26.05.2024 18:28Без фотозвіту дівчат в лайкрі не зараховується
-
big_bang
Member
Є хтось з Ужгорода ?
-
ixdll
Member
Решил и я на вело пересесть, делаю тут неспешно электричку.
Мотор, контроллер, батарею купил.
Начал разбирать колесо - а оно оказалось на трещётке, а мотор мой на кассете.
Никто случаем не продаёт кассету на 7 скоростей?
Манетки бы тоже прикупил нормальные (отдельные, без тормозных рычагов), а то у меня старые и неудобные.
Фото для привлечения внимания
Мотор, контроллер, батарею купил.
Начал разбирать колесо - а оно оказалось на трещётке, а мотор мой на кассете.
Никто случаем не продаёт кассету на 7 скоростей?
Манетки бы тоже прикупил нормальные (отдельные, без тормозных рычагов), а то у меня старые и неудобные.
Фото для привлечения внимания
- спойлер
Востаннє редагувалось 29.05.2024 19:55 користувачем ixdll, всього редагувалось 1 раз.
-
odessitmws
Member
ixdll
Тебе кассета же нужна, а не трещетка
Тебе кассета же нужна, а не трещетка
-
ixdll
Member
odessitmws
Да, её имел ввиду. Затупил.
Да, её имел ввиду. Затупил.
-
big_bang
Member
Панове, а давайте з вами обговоримо харчування на кермом двоколісного
Я, до прикладу, беру пляшку води 0.8л і періодично поповнюю запас в магазинах під час відпочинку.
За 25-30 км в середньому випиваю 2л води.
Думаю зробити заїзд на 55-60км і тут думаю що одною водою не обійдешся...
Радо послухаю ваші поради !
Я, до прикладу, беру пляшку води 0.8л і періодично поповнюю запас в магазинах під час відпочинку.
-
Hotspur
Member
на 30 км треба ще бананів братиbig_bang: ↑ 30.05.2024 09:49Я, до прикладу, беру пляшку води 0.8л і періодично поповнюю запас в магазинах під час відпочинку.
-
dead_rat
Member
Будь які вуглеводи: банан, хліб, печиво, трохи гірше снікерси, ще гірше шаурмаbig_bang: ↑ 30.05.2024 09:49 Панове, а давайте з вами обговоримо харчування на кермом двоколісного
-
Hotspur
Member
після катки 50-100 км шаурма заходить з ногиdead_rat: ↑ 30.05.2024 10:12ще гірше шаурма
-
dead_rat
Member
Проїдь 50, зʼїж шаурму і спробуй проїхати ще 100. Я послухаю про твої стражданняHotspur: ↑ 30.05.2024 10:21після катки 50-100 км шаурма заходить з ногиdead_rat: ↑ 30.05.2024 10:12ще гірше шаурма
З великими покатухами я виключив навіть тістечка, бо вони жирні і важко перетравлюються. Свіжі булочкі - оце майже ідеально, ще можна гелі, але вони огидні, то тільки для гонок
-
Hotspur
Member
ніззя таке робитиdead_rat: ↑ 30.05.2024 10:24Проїдь 50, зʼїж шаурму і спробуй проїхати ще 100.
-
big_bang
Member
не фахівець, але шаурма заходить на ура)
-
dead_rat
Member
Після покатухи, а не під час чи передbig_bang: ↑ 30.05.2024 11:04 не фахівець, але шаурма заходить на ура)
Бо вона жирна і для перетравлення треба велике постачання енергії і крові до шлунку, а коли ти на веліку то кров потрібна в ногах. Як результат стає недобре і доведеться повільно повзти на низькому пульсі(і не блюванути)
От коли приїхав, то можна і шавуху з пивом і ото організм зупиниться і щасливо перетравлюватиме на дивані
-
mumu
Member
50-60 км і без перекуса по норм дорозі(!) проїжджається без проблем. тільки пити. всього хай три-три з половиною години все таки.
а так то від бажання, буває якісь батончики типу енергетичні зі злаками, буває галети і халва, фрукти рідше. можна і невелику канапку.
а так то від бажання, буває якісь батончики типу енергетичні зі злаками, буває галети і халва, фрукти рідше. можна і невелику канапку.