Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Igor717
Junior

Повідомлення

Зачекалися? :)))
З 09 грудня 2024 змінюються ціни на послуги "Безпечна угода" і "Комісія OLX". Детально з оновленими цінами можна ознайомитися тут:
• для покупця — Безпечна угода
• для продавця — Комісія OLX

Важливо: з 9.12 відбудеться зміна розміру комісії і з цієї дати вона становитиме 2%+20 грн. для приватних оголошень і 3%+20 грн. для бізнес - оголошень.

З 09.12 змінюється підхід і сума оплати формується залежно від ціни товару:
якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
якщо ціна товару >= 2000 — 2% від вартості товару.
Megaclite
Member

Повідомлення

Igor717: 07.12.2024 15:24 Зачекалися? :)))
З 09 грудня 2024 змінюються ціни на послуги "Безпечна угода" і "Комісія OLX". Детально з оновленими цінами можна ознайомитися тут:

Важливо: з 9.12 відбудеться зміна розміру комісії і з цієї дати вона становитиме 2%+20 грн. для приватних оголошень і 3%+20 грн. для бізнес - оголошень.

О це кончалиги
Tim
Member

Повідомлення

У всех с ПК невозможно загрузить фото в обьяву? Просто черные квадраты загружаются :mad: Кстати,только в мозилле,в хроме норм.
fds2002
Junior

Повідомлення

старая система отзывов была не такой же тупой

много раз сталкивался с "красными" продавцами и что характерно - реально или неадекваты, или быдло/хамло, или сомнительные личности.

например одна тетка с красными отзывами продавала 5 интересных системников (между прочим адвокатская контора с конца 90х, интересные нерядовые компы, они еще забыли в реке винт со всем бекапом с 90х), контакт голосом через 15 минут, приехал через два часа, еле нашел место стать, в центре, а системников уже три. типа "был до вас чувачок, унес два (в руках !!), мне вообще пофигу с кем и о чем я договаривалась, брать что осталось будете"?

в идеале отзывов должно быть два вида - одни как есть сейчас, другие по результам оформленных сделок
Nuclear World
Member

Повідомлення

fds2002

это что хоть за реликты были то?)
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Megaclite: 07.12.2024 15:46
Igor717: 07.12.2024 15:24 Зачекалися? :)))

О це кончалиги
Так тому і перезапуск, бо відгуки збирались раніше з 0%, потім з 1%. А. тепер, ради 2-3% можна й перезапустити
Але це звісно такий треш :lol:
Я навіть не знаю жодного відомого майданчику який умудрився б витерти відгуки що накопичувались роками. Зазвичай всі розбійники були червоні і це видно одразу :shuffle:
fds2002
Junior

Повідомлення

Nuclear World
сервак на p2b, хороший bigtower, скази, зип и т.д. второй попроще, тоже с зипом. третий уже не помню. собственно из-за зипов и поехал. чувак походу утащил два самый интересных (внешне, что внутри неизвестно), один точно с зипом был. контора занималась в том числе и монтажом-поставками (в 90х многие занимались всем подряд), там явно был грамотный админ, железо подобрано толковое.

меня настолько поразила своим... даже не знаю, как сформулировать, эта офисная тетка. не нашелся что ей ответить, молча расплатился и вынес...
movi
Member

Повідомлення

fds2002: 07.12.2024 18:26старая система отзывов была не такой же тупой
Система, яка не має опції "відгук покупцю" - апріорі тупа.

Дивлюсь на одного такого на SkyLots _ 5 разів "не викупив лот"_ і розумію з ким маю справу.
Igor717: 07.12.2024 15:24Зачекалися? :)))
смердючі вишкребки.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.11.2024 22:15 В налаштуваннях стоїть тільки олх доставка з оплатою перед замовленням, але якимось чином замовляють олх доставкою з оплатою у відділенні :lol:
Теж з цим стикнувся. Якщо заберуть на пошті і розрахуються, то гроші прийдуть мені на картку, чи треба буде в відділення НП йти? :spy:
daesz
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 08.12.2024 23:37
7mindfields: 28.11.2024 22:15 В налаштуваннях стоїть тільки олх доставка з оплатою перед замовленням, але якимось чином замовляють олх доставкою з оплатою у відділенні :lol:
Теж з цим стикнувся. Якщо заберуть на пошті і розрахуються, то гроші прийдуть мені на картку, чи треба буде в відділення НП йти? :spy:
Прийдуть на картку, вже двічі так в мене забирають речі (7800хт на днях, а до того джонсбо д31 взяли*, але я першого разу не помітив, а от другого разу коли помітив - глянув по накладних які юапей присилають і там було вказано що також післяплата :) ).
Востаннє редагувалось 09.12.2024 00:04 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

daesz
Поняв. :up: Бо я вже думав, що треба буде в відділення пертись з паспортом)
daesz
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 09.12.2024 00:02 daesz
Поняв. :up: Бо я вже думав, що треба буде в відділення пертись з паспортом)
Ні, все прийшло на картку вказану при підтвердженні замовлення :)
Crong
Member

Повідомлення

Теж з цим стикнувся.
Як вони це роблять?
7mindfields
Member

Повідомлення

В моєму випадку на картку, як і всі інші продажі
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

ОЛХ Доставка (з отриманням на відділенні чи зразу оплачена) - це завжди на картку, ви ж її перед підтвердженням замовлення вказуєте.
Crong
Member

Повідомлення

NFS-Racer
Я запитував як замовляють з оплатою у відділенні, якщо в налаштуваннях увімкнена тільки online оплата при замовленні.
7mindfields
Member

Повідомлення

Crong: 09.12.2024 10:38 NFS-Racer
Я запитував як замовляють з оплатою у відділенні, якщо в налаштуваннях увімкнена тільки online оплата при замовленні.
Мені здається наразі ця фіча не працює взагалі, хоча раніше точно працювала, люди скаржились що в мене вимкнений накладений платіж
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Подивився в додатку скільки там заплатять, то це капець.
Ціна 6200, я отримаю 6123, а людина заплатить аж 6526 :eek: Тобто 400грн на всякі комісії і на доставку. І це легка річ 2кг. Це вже з цим новим тарифом?
Все, що комп'ютерне, буду купувати і продавати тільки тут на форумі, ну їх в баню з їхніми комісіями.
Васильович
Member

Повідомлення

Шахрай:
Сімонов Святослав Павлович
04174 Київ
+380934889618
Профіль: https://www.olx.ua/uk/list/user/2cyiiS/

Продав клавіатуру Logitech K400 Plus як перевірену і майже нову, ціна була звичайна (не підозріло низька):
спойлер
Зображення
По факту, виявилося, що в клавіатури не працює клавіша "B", а при детальному огляді виявив сліди вологи під кришкою для батарейок та окислення на пружині мінусового контакту. Також була відклеєна наклейка під кришкою в місці, що приховує шуруп:
спойлер
Зображення
Після пред'явлення претензій, продавець просто "включив режим сніжинки":
спойлер
Зображення
З чого роблю висновки, що він знав, що продає товар, який не відповідає опису.
Буде мені урок :tomat:
Відповісти