Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
_clawfinger_
Member

Повідомлення

LostBoy правильно побільше оффлайн іграшок, на випадок якщо інтернет не витримає напливу й впаде. :laugh: Про всяк випадок постукав по дереву...
Sanьka
Member

Повідомлення

Volodimir:Тебе шашечки или ехать? Роутер на столе - нахрена оно там надо?
ну так кабель заведен в квартиру, он не на столе а на комоде уже. Можно на пол но не файно.
LostBoy
Member

Повідомлення

Sanьka:Я так и не понял почему там треш, просто не очень шарю в роутерах.
Там просто место концентрации токсичных троллей. Вообще с темой надо что-то делать, потому что полезного выхлопа с нее - ноль. Продавцы бушных рукусов свое впаривают, оголтелые фанаты сяоми - свое, оказалось, что есть фан-клуб даже у, прости господи, тп-линка :lol:
Sanьka:А микротики какое то унылые, вообще не красивые. Их стыдно ставить на стол, вообще портят вид.
Они не про красоту, они про функционал. При прочих равных (в первую очередь - цене) микрот заткнет за пояс любую железку. Правда, с радио там действительно есть проблемы, для вай-фая лучше купить отдельно те же юбики или рукусы.
Scoffer
Member

Повідомлення

Sanьka
а можно точку доступу на стіну :rotate:
Sanьka
Member

Повідомлення

LostBoy:К локдауну готов!
Нашел чем хвастаться. Сейчас же не 2002 год когда инета нет и винты мелкие.
Сейчас любой у кого есть торрент и инет - готов к локдауну :lol: .
Scoffer:а можно точку доступу на стіну
Это же не офис. Куда в спальню вешать на стену точку.
Востаннє редагувалось 06.01.2021 11:52 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
LostBoy
Member

Повідомлення

Sanьka:
LostBoy:К локдауну готов!
Нашел чем хвастаться. Сейчас же не 2002 год когда инета нет и винты мелкие.
Да не хвастаюсь я, просто обозначил свои планы на ближайшие 3 недели.
А качать с торрента - это в 2020 западло :down:
Scoffer
Member

Повідомлення

LostBoy:Правда, с радио там действительно есть проблемы
Ну я б не сказав, що відсутність вейв2 прямо таки велика проблема. Вони звісно редиски, що не завезли, але на виході профіту не те щоб сильно багато від ньго. Жити можна.
Sanьka
Member

Повідомлення

LostBoy:А качать с торрента - это в 2020 западло
ну качать со Стима. Какая разница если есть интернет и винт более 1ТБ )))
Востаннє редагувалось 06.01.2021 11:53 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Sanьka:Куда в спальню вешать на стену точку.
А в чому взагалі проблема? Вони навіть промислового пошиву біленькі красивенькі.
Volodimir
Member

Повідомлення

Sanьka:Куда в спальню вешать на стену точку.
Коридора или прихожки нет? Или под столом закрепить. У меня под столом - не видно ни рутера, ни кабелей. И сигнал нормуль.
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer:Вони навіть промислового пошиву біленькі красивенькі.
:puke:
Так а в чем проблема в том же Туполинке? Для людей которые включили и забыли вообще пофиг. Я не буду ковырятся в настройках больше чем поставить пароль и дать название 2.4 и 5ггц сетям.
LostBoy
Member

Повідомлення

Scoffer:Вони навіть промислового пошиву біленькі красивенькі.
Именно. Такая штука, мне каж., органично будет смотреться в любом интерьере - https://store.ui.com/collections/unifi- ... ifi-flexhd
Ну я б не сказав, що відсутність вейв2 прямо таки велика проблема. Вони звісно редиски, що не завезли, але на виході профіту не те щоб сильно багато від ньго. Жити можна.
не знаю, у меня все печально с покрытием на профильном hap ac. В комнате, где сам маршрутизатор стоит - еще более-менее, но за стенами уже печально :( а делать дырки в стене нельзя, хата съемная. Так бы бросил по остальным комнатам AP, конеш, и забыл о проблеме.
Sanьka
Member

Повідомлення

ИМХО парится в 2020 по поводу роутера это странно.
Инет дешевый, роутеры которые +/- здраво работают тоже дешевые.
Это не 2008 когда я брал Дир615 когда 300мб еще не были полностью стандартом, а устройств вифи не так уж много.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Sanьka:Нашел чем хвастаться. Сейчас же не 2002 год когда инета нет и винты мелкие.
А якщо інтернет здохне, що робити? Адже хто зна, мережа може не витримати таке навантаження, коли всі кинуть торренти юзати.)) Чи навіть з Стіму завантажувати, усе одно.
Це буде хороший тест-драйв для провайдерів.
Scoffer:Ну я б не сказав, що відсутність вейв2 прямо таки велика проблема.
Вайфай це реальна проблема в мікротіках. А в усьому іншому, то все добре.
Sanьka
Member

Повідомлення

_clawfinger_:А якщо інтернет здохне, що робити?
Н -НАС.
На этот случай у меня 10ТБ на НАСе и 5ТБ на основном ПК.
Не много но мне хватает пока.

Я так понял Роутеро-фаперство сродни СВО фаперства. Когда нафиг не надо но очень хочется :lol: :super:
Scoffer
Member

Повідомлення

LostBoy:у меня все печально с покрытием на профильном hap ac
Це ж не означає, що тобі рукус або юбік допоможе :rotate:
На hap ac Transmit (dBm) 29/28, Receive Sensitivity -100/-96.
На UniFi FlexHD AP Transmit (dBm) 23/26, а Sensitivity чогось посоромились вказати але більше -100 дуже рідко зустрічається.
Бетоні стіни, скляні поверхні, дзеркала - оце все. Рукус трішки розрулить перешкоди, але не в рази.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Sanьka:На этот случай у меня 10ТБ на НАСе и 5ТБ на основном ПК.
Не много но мне хватает пока.
Ну тоді інша справа, тоді так.
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_:Вайфай це реальна проблема в мікротіках.
Та ну нє, не згоден. Тобто він там однозначно не топчик, але і не туполінк. А враховуючи невисоку ціну цих мікрот і можливості роутера так взагалі норм.
leif
Member

Повідомлення

_clawfinger_:А якщо інтернет здохне, що робити?
в твоєму місті таке ще трапляється? у мене за останні 5 років у Києві-Львові інтернет відпадав загалом може години на дві, якщо об'єднати весь час, що його не було :laugh: працюю вдома, тому помічаю практично кожен раз.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer:Та ну нє, не згоден. Тобто він там однозначно не топчик, але і не туполінк. А враховуючи невисоку ціну цих мікрот і можливості роутера так взагалі норм.
У айфона просто унікальний скілл по вбиванню вайфая мікротіків. :laugh: Зараз взяв убік й не маю проблем. Хоча хто зна, може точки доступу у мікротіків нормальні... Про проблеми з вайфаєм всі в курсі.
leif:в твоєму місті таке ще трапляється? у мене за останні 5 років у Києві-Львові інтернет відпадав загалом може години на дві, якщо об'єднати весь час, що його не було :laugh: працюю вдома, тому помічаю практично кожен раз.
Я теж вдома працюю й теж помічаю все. Так буває, але це не від міста залежить а від провайдера. У мого провайдера буває таке... Хоча нещодавно проводив модернізацію, тож хто зна може краще вже буде.
Закрито