Выбор пылесоса

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Max
Junior

Повідомлення

murzik: 10.09.2024 08:19 вартий він того чи звичайний контейнерний пилосос для сухого прибирання за 3-4 тисячі і все ..
Як власник миючого Zelmera, скажу це шляпа. Дуже багато місця займає пилосос і все приладдя до нього, скласти все компакто не вийде, валяється все в коробці. Через деякий час форсунка яка розбризкує миючий состав стала бризкати в різні сторони (прочистка не допомогла).
athlonchik
Junior

Повідомлення

murzik: 10.09.2024 08:19 то має хтось миючого пилососа?10700 мінус 5% ВІЗА https://rozetka.com.ua/ua/thomas_twin_a ... 191270955/
вартий він того чи звичайний контейнерний пилосос для сухого прибирання за 3-4 тисячі і все ..
Вже років 10 є миючий Zelmer, за цей час власне миючим функціоналом користувалися мабуть менше 10 разів.
Спочатку вау, а потім виявляється що абсолютно не практично- причепи додаткову трубку, побризкай водою з миючим, потім збирай. Кілька разів користувалися на килимовому покритті, далі всеі це десь складене в ящику.
У знайомих томас - ситуація аналогічна.

А от аквафільтр - супер. Прибрав - брудну воду вилив і все, раз колись змінив хепу на виході.
Мав досвід зі звичайним мішковим та з вихровим безмішковим самсунгом, то аквафільтр краще.

Імхо миючий не потрібен, звичайний з аквафільтром просто практичніше.
Зараз взагалі робот їздить щодня, а великого пару раз в місяць витягую
murzik
Member

Повідомлення

athlonchik
у мене просто кіт, багато шерсті ...
по запиту "пилосос з аквафільтром" видає саме мийні пилососи...
з всього функціоналу цікавить саме збирання пилу в контейнер з водою, бо витрушування мішка чи контейнера і дихати тим пилом ..не кайф
athlonchik
Junior

Повідомлення

murzik: 10.09.2024 11:21 athlonchik
у мене просто кіт, багато шерсті ...
по запиту "пилосос з аквафільтром" видає саме мийні пилососи...
з всього функціоналу цікавить саме збирання пилу в контейнер з водою, бо витрушування мішка чи контейнера і дихати тим пилом ..не кайф
У мене 2 істоти з довгим волоссям :) - робот must have, витрушую щодня, раз в тиждень вирізать волосся зі щітки
Миючий пилосос - є контейнер під миючий засіб, помпа, спочатку розбризкуєш миюче, потім звичайне прибирання, процедура так собі, і не потрібне воно у 99%.
Радить щось з аква нічого не можу - зараз не в темі.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

murzik: 15.07.2023 15:11чи все гаразд у товариша?
Нормально. Пылесос работает. Большой? Да вроде не особо. Трёшка+два балкона+прихожая. Думаю мини не подойдёт. Иногда соседскую единичку ещё убираю, на пересдаче. Ковры мебель мою. Хотя для единички присматриваю что-то мини, для квартирантов. И недорогое но нормальное.
Пока такое насмотрел для единички может уже новые модели есть.
https://hotline.ua/ua/bt/pylesosy/cmp/? ... 6-16890319
Или такое.
https://hotline.ua/ua/bt/pylesosy/1187- ... iceTo=6182
Но тут выбор для сравнения сбился, но есть примерные фильтра. Тут были модели с более менее крупным контейнером для мусора. Хоть и единичка, но все же можно набрать прилично+ непредвиденные ситуации, мусор или вода собрать. Там есть ещё с аквафильтром. В общем с фильтрами поиграться. А если большая площадь, то и побольше надо. Смотреть ролики отзывы и т.д.

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Смотреть силу втягивания или мощность. Швабры обычно слабенькие.
Reinmar
Member

Повідомлення

Мама хоче акумуляторний пилосмок. Думаю зробити подарунок під чорну п'ятницу. Поліз вивчати ринок, бачу купу невідомих мені фірм в топах і поряд класичні Філипси,Ровенти. Є сенс надати приорітет "старим" виробникам? І чи можна найти, щоб трубка була алюмінієва повністю? Бо бачу на маркетплейсах купу людей, які поломали за рік-два кріплення насадки чи самі трубки. (В звичайному класичному Філіпсі з мішком в мене такі насадки,трубки, що битися можна і все,як нове за 12+ років користування). Потім друге - зараз у мами на переселенському житлі підлога - ламінат та ліноліум, тобто треба більше мити,ніж пил збирати. А вдома навпаки коври. Тобто хочу, щоб була звичайна та миюча уборка, але став у ступор - що всі моделі при фільтрі миючі - тільки миючі. Чи є комбіновані? Ну і звісно за адекватну суму, не за 500 баксів хочетсься.
tablestikus
Member

Повідомлення

Reinmar
Dyson
Відповісти