Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
WalkMan
Member

Повідомлення

movi: 06.09.2024 14:00вже тиснути на Купити і почувши, що при обранні ОЛХ-доставки їй прийдеться додатково оплатити комсу
Тут явно проблема не в покупці, а в продавані у якого, навепно, срака відвалиться якщо вкаже ціну з врахуванням усіх комісій.
fds2002
Junior

Повідомлення

WalkMan

Первой строкой везде - "olx доставка строго по согласованию". Однозначно и понятно. Все равно иногда провтыкиваю оставить одну Польшу и получаю "заказы". А в объявлении часто несколько позиций например, по разной цене.

Вот лично я НЕ ХОЧУ продавать через olx доставку и цена соответственная. Хочу продать наложенным платежом без предоплаты, упаковка моя. Народ довольный, пришел, пощупал, маеш вещь, забрал. Нет, приучили уже кнопки нажимать...
movi
Member

Повідомлення

WalkMan: 07.09.2024 11:54Тут явно проблема не в покупці, а в продавані
Не знаю, в мене у описі відразу про ціну;
"ціна не враховує олх-доставку". І я про це написав у тому пості звідки ти цитуєш. Так що пельку стули.
Востаннє редагувалось 07.09.2024 14:52 користувачем movi, всього редагувалось 1 раз.
vovse
Junior

Повідомлення

Skoda: 07.09.2024 08:58 Вот читаю, и что-то не понимаю.
Условия ведь устанавливает продавец/магазин, а именно покупатель уже выбирает - подходит ему эти условия или нет.
На олх покупатель обозревший считает что он устанавливает условия. А продавец должен плясать под его дудку и исполнять все его "забаганки" :rotate:
ackstarvinta
Member

Повідомлення

vovse: 07.09.2024 14:50
Skoda: 07.09.2024 08:58 Вот читаю, и что-то не понимаю.
Условия ведь устанавливает продавец/магазин, а именно покупатель уже выбирает - подходит ему эти условия или нет.
На олх покупатель обозревший считает что он устанавливает условия. А продавец должен плясать под его дудку и исполнять все его "забаганки" :rotate:
Зазвичай чим дешевший товар, тим більш дивакуватий покупець. Особливо посміхнуло хромбуком за 6к, відправляйте без завдатку, заберу точно і взагалі «покупець завжди правий».

В людей совковий менталітет. Найкращий в світі ноутбук є тільки в нас, а покупців - мільйони й мільярди. Тому людина якщо хоче хороший ноутбук - вона погоджується з умовами і купує в нас. Якщо хоче якусь каку - купує де інде :)

Вони чомусь думають що це вони вибирають ноутбук, а не навпаки) чели з ноутбуками з європейських смітників з реболеними хабами/відяхами/etc якраз чекають таких пасажирів :beer:
Там і знижечка буде, і в ціну врахована олх доставка, називається заберіть щоб в мене на руках не вмерло)
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

ackstarvinta
Вы хотите сказать что ваши ноутбуки с хорошими ценами ( не завышенные в разы ) ? Я покупал у форумчан с Киева и Днепра ноуты на порядок ниже по цене чем у вас .
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Aleksandr1973: 07.09.2024 16:55 ackstarvinta
Вы хотите сказать что ваши ноутбуки с хорошими ценами ( не завышенные в разы ) ? Я покупал у форумчан с Киева и Днепра ноуты на порядок ниже по цене чем у вас .
На порядок, це в 10 раз дешевше, правильно розуміємо?)

Самі б купили з радістю

В нас на маки серед магазинів точно повинні бути найдешевші ціни. На віндовсі - в більшості свому так.

Якщо ви готові ризикувати купуючи ноутбук за 20-40-60к грн - це ваше право, ми не заперечуємо в жодному разі.

В нас свої витрати, інфрастуктура, логістика, тому й відповідно може бути трішки дорожче ніж з рук. Проте, ви можете прийти коли хочете в офіс і ми вам допоможемо :beer:

Кожен вирішує для себе сам. Ви можете купити авто в перекупа, дідуся, або з салону, скрізь свої + та -

В нас гасло не «дешевше тільки на смітнику», а «преміум ноутбуки з гарантією та доступною ціною».

І те, мабуть, треба буде розділити на два бренди, щоб відділити уцінку/гірші стани, від кращих.

Треба дивитись на все на дистанції. Ви можете зекомити раз, два, три рази. А на четвертий вилізе щось, що перекриє попередні рази. Якось так воно працює
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

ackstarvinta
При чём маки ? Я о обычных ноутах которые у вас на 2к дороже чем у обычных продавцов . Не один раз когда было нужно ноут смотрел ваш прайс ( звиняйте але ви мабудь не з Украiни ) цiни завищенii в рази . i не раз зустрiчав коли продажi з мiста Львiв не для Украiнцiв . :down:
pelia
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 07.09.2024 16:31 Зазвичай чим дешевший товар, тим більш дивакуватий покупець. Особливо посміхнуло хромбуком за 6к, відправляйте без завдатку, заберу точно і взагалі «покупець завжди правий».
Купував ноутбук на олх, його везли з-за кордону, а потім відправили мені наложкою без будь-яких завдатків, срака не відвалилась, ноутбук чудовий, за свою ціну взагалі топ (hp 645 g4, 2500u, 16ram одним слотом, другий порожній, 512ssd, 6500 у гривнях, зараз взагалі за 5900 віддають). А коли хочуть якийсь завдаток, то у мене, як покупця, з'являється недовіра, бо продавця я не знаю, він хоче завдаток, збере завдаток з таких 10 лохів і звалить в захід сонця.
fds2002
Junior

Повідомлення

pelia

да да, пару лет назад продавал железку, несколько сот грн, эту железку только через доставку или наложка с предоплатой (бо половина явно бы передумала) хотя бы 50 грн. ну вот мне так и сказали - чукча умный, 50 грн это фигня, но я соберу с 10 человек по 50 грн, уже сумма, жизнь удалась. 5 старушек - рубль. при этом очередей на железку не было вообщ, акк с 2009 года, 100+ доставок. нормальный человек сразу бы карту спросил, ну видно же, что не кидалово ни разу... ну кидалы, их же за километр видно. что у нас, что на ибее.

вообще все зависит от редкости товара. если у вас куча конкурентов, конечно лучше сильно не выпендриваться, доставкой отправлять, комиссию сразу закладывать. если в продаже нечто редкое, а лучше уникально востребованное - это меняет дело B-)
yupi
Member

Повідомлення

Вы тут про доставку. У меня в описании всегда и везде написано - цена указана за наложку. Если олх надо, то цена +столько. И все равно мозг выносят, типа "почему я, как покупатель, должен оплачивать ваши комиссии?". Говорю не оплачивайте, отправляю же наложкой. Но нет, хотят все равно олх, но по цене с объявления :laugh:
Обычно баню таких и все, толку с ними не будет
WalkMan
Member

Повідомлення

movi: 07.09.2024 14:49ціна не враховує олх-доставку
так в чому проблема вказати ціну з усіма комісіями?
олег Л
Junior

Повідомлення

Будьте БДИТЕЛЬНЫ!!! Вывалили кучу под...бов 5800х3д на ОЛХ

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/amd- ... derIndex=0

380976226581

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nov- ... er_profile

068 949 3987

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prot ... V8OBG.html

+38 097 7126783

ми гарантуємо якісне обслуговування і чудові враження від покупки!___________ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

буду радий якщо візьмете зразу парочку :D :D :D :D
Востаннє редагувалось 08.09.2024 11:30 користувачем олег Л, всього редагувалось 1 раз.
heidfeld
Member

Повідомлення

олег Л: 08.09.2024 11:21 Будьте БДИТЕЛЬНЫ!!! Вывалили кучу под...бов 5800х3д на ОЛХ
как определил? ну просто интересно.
олег Л
Junior

Повідомлення

heidfeld: 08.09.2024 11:29
олег Л: 08.09.2024 11:21 Будьте БДИТЕЛЬНЫ!!! Вывалили кучу под...бов 5800х3д на ОЛХ
Это перекрашенные всего скорей какие-нибудь Ryzen 5 1600
Вкладення
Скриншот 08-09-2024 11.32.25.png
Скриншот 19-08-2024 17.41.57.png
Скриншот 08-09-2024 11.43.12.png
Востаннє редагувалось 08.09.2024 11:43 користувачем олег Л, всього редагувалось 2 разів.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Aleksandr1973: 07.09.2024 17:46 ackstarvinta
При чём маки ? Я о обычных ноутах которые у вас на 2к дороже чем у обычных продавцов . Не один раз когда было нужно ноут смотрел ваш прайс ( звиняйте але ви мабудь не з Украiни ) цiни завищенii в рази . i не раз зустрiчав коли продажi з мiста Львiв не для Украiнцiв . :down:
2к це 10% чи менше, а порядок це в 10 раз. Якщо люди готові ризикувати за 10% - це їх право. Якщо в рази - покажіть де є в декілька раз дешевше.

Ми не продаємо ноутбуки 10к мінус в основному. В середньому 20-50 орієнтовно.

В ноутах до 10 з європейськими смітниками конкурувати нереально + беззмістовно. Краще 1 за 30 віддати ніж 5 по 8. Що по обʼєму роботи, що по рекламі, що по питаннях від покупців.

А ось ці що 10 завдатків по 500грн зібрати - це просто смішно. Це проплатити рекламу чи оренду + зп за 2-3 дні, а далі що? Не мисліть такими дрібними категоріями, ваші завдатки нікому не здались, хіба якимось Василям з умовної хацапетівки, для яких ці 10 завдатків це цілий статок :beer:
олег Л
Junior

Повідомлення

heidfeld: 08.09.2024 11:29
+ вот чувак уже купил ток 5950х____и этих уже полно под...бов

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prot ... V4YCQ.html
Вкладення
Скриншот 08-09-2024 11.47.19.png
Востаннє редагувалось 08.09.2024 11:47 користувачем олег Л, всього редагувалось 1 раз.
pelia
Member

Повідомлення

Акаунти на олх спокійно продаються, ламаються і т.д., тож ваші овер9000 успішних доставок, 6* рейтинги і акаунти котрі мамонтів бачили - до одного місця. Якщо ви правильні, то це чудово, але на одного правильного приходиться 9 шахраїв і просто якихось ненадійних людей. Тож сьогодні продаєте ви, завтра ваш бізнес згортається, а післязавтра на вашому ж акаунті сидить незрозуміло хто і гребе передплати з немамонтів. Це не той же аукро, де для продажі потрібні ваші паспортні дані і ще й додаткова перевірка і коли питання виникають, то зрозуміло в яку сторону копати. Не магазин на тому ж промі чи розетці, де у них є договори і можна спробувати потрясти при проблемах, а просто акаунт на площадці, створить чи купити який не складає ніяких труднощів.
Якби ж була хочаб можливість працювати через той же пейпал, котрий стане на сторону покупця у суперечливій справі, то все було б по іншому.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

pelia: 08.09.2024 11:46 Акаунти на олх спокійно продаються, ламаються і т.д., тож ваші овер9000 успішних доставок, 6* рейтинги і акаунти котрі мамонтів бачили - до одного місця. Якщо ви правильні, то це чудово, але на одного правильного приходиться 9 шахраїв і просто якихось ненадійних людей. Тож сьогодні продаєте ви, завтра ваш бізнес згортається, а післязавтра на вашому ж акаунті сидить незрозуміло хто і гребе передплати з немамонтів. Це не той же аукро, де для продажі потрібні ваші паспортні дані і ще й додаткова перевірка і коли питання виникають, то зрозуміло в яку сторону копати. Не магазин на тому ж промі чи розетці, де у них є договори і можна спробувати потрясти при проблемах, а просто акаунт на площадці, створить чи купити який не складає ніяких труднощів.
Якби ж була хочаб можливість працювати через той же пейпал, котрий стане на сторону покупця у суперечливій справі, то все було б по іншому.
Так, був би чаржбек на чаржбеку)
А ви попробуйте купіть аккаунт чийсь на олх і поміняйте номер. Вам залетить бан при зміні номера та локації.

+ в нас є і офлайн точки, і сайт, олх це лише додаток.

А так в 2к24 збирати завдатки і втікати, це наскільки смішно. Зараз одне оголошення затулити в турбо продаж коштує 300+, а в нас 34 оголошення. Порахувати можна власноруч.

Просто не треба довіряти всяким цікавим персонажам з улюлюпінська і все буде окей
fds2002
Junior

Повідомлення

pelia

если начать кидать, бан прилетит в течении нескольких дней. значит надо собрать с немамонтов нормальную сумму за эти 2-3 дня. это значит очень актуальный товар по низкой цене, очень низкой и прокачанный акк. наперед тысячи и десятки тысяч платить вряд ли будут, значит итоговая сумма будет довольно скромной.

и все покупатели конечно же покупают только очень актуальные товары (процессоры например выше), прямо ни дня без нового проца или телефона, горит, шат ап энд тейк май мани

поэтому кидалы делают свежие акки и вообще палятся элементарно, весь расчет на... как это называется, граждан с виктимным поведением, им зайдет любой полуфабрикат. я видел всего несколько кидал со старыми акками, но там тоже уши торчали. профессионального кидалова не видел ни разу, так чтобы красиво было сделано... нету там энтузиастов кидалова, художников и творческих людей. сидят перепильщики процов и видях, отдельно сидят мутные пропитые дядьки с новыми акками и фотками с ибея (гыгыгы, американские розетки на фото, на кого это рассчитано)
Відповісти