Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ramon
Member

Повідомлення

dead_rat
Краще бути щасливим і насолоджуватись життям поки існуєш)

Все решта - дуже відносне :up:

Бачу повідомлення відредаговано тож теж допишу - та не всі так думають)

Заздрість це взагалі штука шкідлива, і раджу її викорінювати, щоб вона не знищувала власника зсередини.
Якщо дивитись з точки зору багатства - то завжди знайдеться хтось багатше/кручє/позолоченіше ніж ти. Особисто я вибрав для себе перестати мастурбувати на якісь модні дорогі речі, і робити те що хочеться мені (не в ущерб іншим!), а не те що диктує мода і на що ведеться основна маса людей.

І почуваюсь тепер набагато краще ніж почувався раніше. Хоча, згідно календаря, наче не помолодшав, але згідно дзеркала - точно помолодшав.

Отаке от шайзе))
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 04.07.2023 00:16Я і не ділю, але смішно, коли люди ворчать на дорогі вєли/авто/дома.
Вони кращі ніж дешеві, хоч трісни. Але нам сумно, коли ми не можемо іх собі дозволити.
це правда :beer:
Ramon
Member

Повідомлення

20230703_215416.jpg
20230703_215422.jpg
20230703_215425.jpg
Це я до речі вчора самоствердився і запаркувався прямо біля чуть дешевшого двоколісного)) Хоча хотів лише сфоткати стояночне світло у ліхтарях)

Щось не подумав за психологічне самопочуття власника, не дай боже ввів його в депресію ліхтарями :gigi: (якщо він думає як більшість))
murzik
Member

Повідомлення

ох я і лінивий
вже липень, окуляри не купив, сідло не купив
Б - байдужість, але стараюсь катати 20-30 км вечорами поки є така можливість
тільки мошки в очі самі лізуть :weep:
Alex+
Member

Повідомлення

murzik: 04.07.2023 23:06 сідло не купив
Б - байдужість, але стараюсь катати 20-30 км вечорами
Без сідла??? :lol:
murzik
Member

Повідомлення

Alex+: 04.07.2023 23:09Без сідла???
:gigi: та планував замінити, бо на гібриді зашироке, а на МТБ заводське дуже жость
хоча я десь бачив кіно, де жінки без сідла :eek:
Ramon
Member

Повідомлення

murzik: 04.07.2023 23:12 хоча я десь бачив кіно, де жінки без сідла :eek:
І, вочевидь, без сорому :laugh:
odessitmws
Member

Повідомлення

еду значит, а тут грузовик со встречки разворачивается (это я себе так думаю что оно мне не мешает на краю дороги) а оно в дворовую дорогу сворачивает со 2 полосы, и я ему под колеса лечу, хорошо тормоза хорошие
murzik
Member

Повідомлення

odessitmws
досвід він такий

блін, найдешевший варіант окулярів https://velopuls.ua/ua/product/ochki_sp ... ernye_0_3/
але не має де поміряти. на куренівський ринок їхати важковато. якщо замовити всліпу, яка імовірність , що не підійдуть?

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
вівчарки на вело кидаються? не пам'ятаю таких ситуацій. бо сьогодні зустрів, не зрозумів, чи хотіла привівтатися чи щось більше))
Ramon
Member

Повідомлення

murzik
Я думаю що майже будь яка собака може кидатись, якщо вона не "соціалізована", але такі породисті - це скоріш вийнятки.
Поправте якщо що
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 06.07.2023 00:26вівчарки на вело кидаються?
думаю так
murzik
Member

Повідомлення

Ramon: 06.07.2023 22:08 murzik
Я думаю що майже будь яка собака може кидатись, якщо вона не "соціалізована", але такі породисті - це скоріш вийнятки.
Поправте якщо що
ну от на досвіді не маю до них притензій, вони розумна порода. але краще перестрахуватися.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 06.07.2023 22:14вони розумна порода
вовки також розумні :rotate:
Ramon
Member

Повідомлення

Hotspur
Нажаль не всі... Наприклад є он бункерний вовка :horror: :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Ramon
ну ти порівняв ... бункерне то скоріше таке
спойлер
Зображення
і історія життя підходить . ДО того, як знайти перстень, це був звичайний хлопець
спойлер
Зображення
а потім його "з'їло" воно.
Ramon
Member

Повідомлення

murzik
Перше зображення не відкрилось) але здогадуюсь що там))
waryag
Member

Повідомлення

KalebRamirez2020: 03.07.2023 05:58Якщо говорити про аварії то їх уникнути. Потрібно бути уважним на дорозі щоб їх уникнути.
Просто нужны изменения в законодательстве.
Любое ДТП в пьяном виде - преднамеренное покушение на убийство.
ДТП в пьяном виде со смертельным исходом (включая покидание места ДТП и отказ от обследования) - преднамеренное убийство с отягчающими. И никакой е :censoured: ны с переквалификацией и детсадовскими наказаниями.

Відправлено через 13 хвилин 41 секунду:
murzik: 06.07.2023 00:26блін, найдешевший варіант окулярів https://velopuls.ua/ua/product/ochki_sp ... ernye_0_3/
але не має де поміряти. на куренівський ринок їхати важковато. якщо замовити всліпу, яка імовірність , що не підійдуть?
візьми rockbros, для катання вистачить з головою. А для вечора можна замовити у китайців другу оправу і вставити прозоре скло з комплекту. А не підійдуть - просаси по тій же ціні на олх
Alex+
Member

Повідомлення

Коли в минулому житті фанатів лісапєдом, брав собі і R2 і полароїди по 1.5-2к, а потім зробив для себе відкриття - звичайні якісні захисні окуляри, з уф фільтром та захистом від конденсату, наприклад від Uvex або 3М. Коштують втричі дешевше, зручні, та і живуть значно довше
hentakiboy
Member

Повідомлення

ЗображенняЗображення
Зображення
dune 2013
из запасного есть шатуны truvativ на 2 звезды под эту каретку, и успокоитель на 2 звезды mrp, монетка sram X0 под 2 звезды, и передняя перекидка shimano XT 2 звезди
и покрышки schwalbe muddy mary

Отправлено спустя 20 минут 5 секунд:
и запасной двухподвес на хорошем оборудование 2008го года
Зображення
Alex+
Member

Повідомлення

hentakiboy: 07.07.2023 17:05и запасной двухподвес на хорошем оборудование 2008го года
шикарний фон для фото :lol:
Відповісти