Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 18.06.2023 22:53
dead_rat: 18.06.2023 22:42Хай катає далі. Дешевше новий вєл купити, ніж грейдити цей
не згоден але тільки по знижкам брати групсет
Ну диви, людина змінить групсет і зрозуміє, що нічого не змінилося. Яка різниця які там гальма.

Далі поміняє колеса, а за ними і раму.
odessitmws
Member

Повідомлення

murzik: 18.06.2023 23:04наврядчи він зможе сам заробити на кращий вел найближчі 2 роки
а зачем ему вообще крутые тормоза на автобанах? я даже в городе с моими 45км\ч+ в 99% только легонько притормаживаю (достаточно понимать тайминг светофоров)

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
dead_rat: 18.06.2023 23:06Далі поміняє колеса, а за ними і раму.
та даже от колес и рамы какой толк на таких расстояниях при условных 20+
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 18.06.2023 23:04питав про можливість апгрейду наявного.
групсет 600-1500 доларів :beer: звертайся :beer:

Відправлено через 31 секунду:
dead_rat: 18.06.2023 23:06Ну диви, людина змінить групсет і зрозуміє, що нічого не змінилося. Яка різниця які там гальма.

Далі поміняє колеса, а за ними і раму.
ну і норм :gigi: це не погано . раму не факт :shuffle:

Відправлено через 32 хвилини 31 секунду:
odessitmws: 18.06.2023 23:21та даже от колес и рамы какой толк на таких расстояниях при условных 20+
не пиши маячню
odessitmws
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.06.2023 00:28не пиши маячню
забавно слышать это от тебя :D
пора бы уже понять что почти все потери при движении уходят на сопротивление воздуха
Hotspur
Member

Повідомлення

odessitmws: 19.06.2023 00:46пора бы уже понять что почти все потери при движении уходят на сопротивление воздуха
пора би вже проїхать самому 100 км а не писати фантазії на форумі
odessitmws
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.06.2023 00:55пора би вже проїхать самому 100 км а не писати фантазії на форумі
а на электро типа не считается?
dead_rat
Member

Повідомлення

odessitmws: 19.06.2023 00:57
Hotspur: 19.06.2023 00:55пора би вже проїхать самому 100 км а не писати фантазії на форумі
а на электро типа не считается?
Ти б ще авто чи потяг порахував :lol:
odessitmws
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.06.2023 00:58Ти б ще авто чи потяг порахував
ну это конечно читерство, но если речь о 2кг батарейке на фоне сотни км это скорей выглядит как условная компенсация помощи мотора на горке расплатой тянуть больший вес (а там еще вес мотора) на остальном участке
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.06.2023 00:58Ти б ще авто чи потяг порахував
:beer:
Ramon
Member

Повідомлення

спойлер
Вчора знайшов вдшку, запшикав :)
По ідеї в понеділок нарешті заїду до того майстра, і маю надію що вдшка подіє добре і каретка зніметься за 10хвилин (як ютюб пише :gigi: )

Бо ходити по 15км на день мені не напряжно, просто на вєлі рухатись значно цікавіше :super: :super: :super:
Привіт друзі
Був в майстра

Каретка викрутилась швидко :super: ведеха була точно не лишньою
І здивувався я побачивши напис на кареті Shimano Italy - при цьому UN26 стала чудово (aka стандарт BSA).
Завтра вже все доналаштує і нарешті буду юзати довгоочікувані 48-11 (це про зуби :gigi: )

Єдине - тільки зараз помітив що якийсь зазор великий між лівим шатуном і рамою, так має бути?
20230619_184131.jpg
20230619_190611.jpg
20230619_192038.jpg
20230619_192041.jpg
waryag
Member

Повідомлення

Ramon: 19.06.2023 21:02 Єдине - тільки зараз помітив що якийсь зазор великий між лівим шатуном і рамою, так має бути?
Особливості каретки під квадрат. Параметри вала каретки і самого квадрата можуть дещо змінбватись, і від цього буде гуляти чейнлайн (якщо все змащене і затягнуте)
Ramon
Member

Повідомлення

waryag
Зрозумів, дякую за роз'яснення :) :up:
Я так розумію що в майбутньому можна буде поставити каретку і не під квадрат (хоча зважаючи на те що рідна стояла трошки менше ніж сто років і вона ж до сих пір жива і ходить :gigi: - то найближчим часом не думаю що стану цим заморочуватись)

Правда в мене ще є захист пластиковий на всю площу ланцюга, але звісно під нові більші передні зірки вже не стає ні кріплення того захисту ні корпус :)
Поюзаю з заводським захистом на шатунах, думаю буде добре :)
3-14
Member

Повідомлення

Трохи сумних "велоновин" з Польщі. 10 днів тому п'яний водій спричинив ДТП у якому постраждало загалом 9 осіб. З цих 9, найбільші травми отримали двоє підлітків віком 14 років, які їхали на узбіччі велосипедами. Один з підлітків загинув на місці, інший сьогодні помер у лікарні. Як водій, так і підлітки були громадянами України. Виходить, що батьки вивезли дітей за кордон щоб їх не вбила русня, але там їх вбив бухий українець :(

Кожного разу коли читаю як мій співвітчизник напідпитку скоїв ДТП, я думаю, що ж з нами, українцями, не так. Реально не проходить тижня щоб в моїй мільйонній агломерації не ловили бухарика з України за кермом. Дійшло до того, що я коли бачу що в убері коли бачу що українець взяв виклик, то сильно напрягаюсь, тому що є великі шанси що він угашений :(
odessitmws
Member

Повідомлення

3-14: 21.06.2023 16:35коли бачу що українець взяв виклик, то сильно напрягаюсь, тому що є великі шанси що він угашений
ну вы там привыкайте, от мобилизации убегал такой биомусор что неудивительно
да и не факт что украинец, мог просто иметь паспорт наш
dead_rat
Member

Повідомлення

odessitmws: 21.06.2023 17:04
3-14: 21.06.2023 16:35коли бачу що українець взяв виклик, то сильно напрягаюсь, тому що є великі шанси що він угашений
Ти видихай хоч іноді.
3-14
Member

Повідомлення

odessitmws: 21.06.2023 17:04да и не факт что украинец, мог просто иметь паспорт наш
вибачте, не вмію відрізняти українців з нашим паспортом від не українців з нашим паспортом, особливо дистанційно по новинах.
odessitmws: 21.06.2023 17:04ну вы там привыкайте, от мобилизации убегал такой биомусор что неудивительно
задовго до мобілізації це почалося і до повномасштабного вторгнення :-/

Приклад, який я добре запам'ятав, тому що сталося це недалеко від мене https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Sm ... 33189.html 2019 рік, п'яний 24-літній водій з України насмерть збив жінку, що йшла по тротуару.
murzik
Member

Повідомлення

dead_rat: 21.06.2023 17:25
odessitmws: 21.06.2023 17:04

Ти видихай хоч іноді.

коли війна чи мобілізація стосується тебе чи твоїх рідних, то загострюється відчуття соціальної справелдливості - якого дідька я чи мої рідні на фронті, а якийсь вася хитрозадий - за кордноом, або в Україні, тільки мобілізація його точно не торкнеться
odessitmws
Member

Повідомлення

murzik: 21.06.2023 19:05відчуття соціальної справелдливості
там среди уехавших реально часто с головой проблемы
вот к примеру
спойлер
"Люди бежали от войны в Канаду, я не мог остаться в стороне от их горя. Предложил пожить у себя, пока не встанут на ноги", — Серебряков в интервью канадскому изданию "Toronto Star".

Каково же было удивление актера, когда однажды вечером он не смог попасть к себе в дом, а на двери красовалась надпись "Русне здесь не место".

"Возвращаюсь из маркета, а ключ не подходит, сменили замки. Звоню им, говорят теперь это наш дом, русская свинья".

Полиция отказалась вмешиваться, назвав ситуацию "взрывоопасной для общества".

Противостояние длилось неделю, в течение которой семья актера вынуждена была жить в гостинице. В итоге беженцы согласились покинуть дом за 5 тысяч канадских долларов (около 250 тысяч рублей).

"Дом в ужасном состоянии. Стены исписаны, сломана мебель. Почему я? Я же против Путина. Ничего не понимаю", — недоумевает актер.
murzik
Member

Повідомлення

odessitmws
я про ваш градус спілкування. там вище була претенція до вас)
Ramon
Member

Повідомлення

3-14
Можна подумати що тільки українці творять херню під бухлом. Як почитаєте скільки у світі твориться злочинів по причині алко сп'яніння - можливо прозрієте..) Нема чого бухати в принципі :up:

Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
Ramon: 19.06.2023 21:02
спойлер
Вчора знайшов вдшку, запшикав :)
По ідеї в понеділок нарешті заїду до того майстра, і маю надію що вдшка подіє добре і каретка зніметься за 10хвилин (як ютюб пише :gigi: )

Бо ходити по 15км на день мені не напряжно, просто на вєлі рухатись значно цікавіше :super: :super: :super:
Привіт друзі
Був в майстра

Каретка викрутилась швидко :super: ведеха була точно не лишньою
І здивувався я побачивши напис на кареті Shimano Italy - при цьому UN26 стала чудово (aka стандарт BSA).
Завтра вже все доналаштує і нарешті буду юзати довгоочікувані 48-11 (це про зуби :gigi: )

Єдине - тільки зараз помітив що якийсь зазор великий між лівим шатуном і рамою, так має бути?

20230619_184131.jpg
20230619_190611.jpg
20230619_192038.jpg
20230619_192041.jpg
Трохи сумних новин з мого вело життя - шойно був в майстра і побачили що таки стоковий перемикач с101 не канає на 48Т зірку :(

Варіанти:
1) ставити 42т зірки передні (такі як стокові)
2) ставити перемикач сумісний з 48Т
3) спробувати підпиляти наявний перемикач, черкає тільки два :gigi: зуби:
20230621_190414.jpg
20230621_190412.jpg

Думаю щодо варіанту 2 - є новий shimano FD m310 за 430 грн ( кріпиться на трубу а не під каретку як мій наявний, але на працездатність впливати не повинен)

Що думаєте? Чи після заміни перемикача випливе ще щось? :lamer: :shuffle: :rotate: :lol:
Відповісти