Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
maxn
Member

Повідомлення

Roaster
В магазине продавец глазами видит ваш заказ и смотрит чтобы конечный адрес отобразился корректно для api новой почты.
В олх это я так понимаю на автомате происходит и адрес может не корректно подтягиваться из олх в новую почту.
tablestikus
Member

Повідомлення

shatun: 27.03.2024 22:24
tablestikus: 27.03.2024 22:12 ...Пишуть, домовляємось що приїдуть забрати товар і зникають... ну тобто не те що б я дуже сумував через це, але дивно за два дні вже троє таких...
Час такий - все змінюється похвилинно. У суботу купував підлітку геймпад - сподобався. Купив і собі, а тепер сиджу на нарах армійського кунгу у наряді по службі і думаю - це коли ще руки дійдуть до пограти? Це я до того, що така мисля могла в мене з'явитись значно раніше і продавець мав всі шанси так само мене не дочекатись. А скільки планів змінили людям патрулі ТЦК - то не перерахувати :gigi:
гарна теорія :up:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

tablestikus: 27.03.2024 22:28
- то реальність, а не теорія :(
особливо відчутно в Одесі, Тернопіль, Чернівці, Львів, Закарпаття , по решті міст все то саме, але якось не так агресивно
tablestikus
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 27.03.2024 22:32
tablestikus: 27.03.2024 22:28
особливо відчутно в Одесі, Тернопіль, Чернівці, Львів, Закарпаття , по решті міст все то саме, але якось не так агресивно
Реальності що всі хто у мене вирішив купити товар по дорозі до мене потрапили в ТЦК? :D :D :gigi:
Мерзавчик
Member

Повідомлення

tablestikus: 27.03.2024 22:39
Alex_Lviv: 27.03.2024 22:32

Реальності що всі хто у мене вирішив купити товар по дорозі до мене потрапили в ТЦК? :D :D :gigi:
Краще так, ніж коли у вас захоче придбати товар ТЦК, еге ж?
зи. самовивозом. бусіком підїдуть, норм? :gigi:
Барбарис
Member

Повідомлення

Alex_Lviv, в багатьох містечках є лише одне відділення по франшизі. А кур'єр звідки тоді буде їздити?
NFS-Racer
Member

Повідомлення

Барбарис
кур'єр отримує посилки на складі чи вантажному відділенні і розвозить, не на найближчому до вас відділенні
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

NFS-Racer: 28.03.2024 10:28 Барбарис
кур'єр отримує посилки на складі чи вантажному відділенні і розвозить, не на найближчому до вас відділенні
все вірно!

навіть якшо відділення в мене 30 метрів від дверей, то курєр поїде з найближчого відділення 1000кг , а то може бути таки далеко , мають логістику, планують маршрут шоб все було по дорозі і не петляти,

якшо то десь віддалене село - все аналогічно - поїде з найближчого відділення 1000кг (а то може бути досить далеко),
але там є нюанси : наприклад є точка видачі в селі , чи в сусідньому- то машина доставки може заодно прихопити і адресну посилку , (послуга вже буде індивідуальна +до тарифу)
і логічно, що окремо посилку за 50+ км ніхто не повезе )

пс: чекаємо на доставку дронами, як є вже в багатьох країнах :D
Барбарис
Member

Повідомлення

NFS-Racer, Alex_Lviv, мова не про те. Кур'єри, виходить, напряму працюють на НП. Але яка тоді вигода нп буде з тої ж олх-доставки(там ціни занижені поки)?
leonid4d
Junior

Повідомлення

tablestikus: 27.03.2024 22:12 що з людьми пішло не так? Пишуть, домовляємось що приїдуть забрати товар і зникають... ну тобто не те що б я дуже сумував через це, але дивно за два дні вже троє таких що все ок, приїду забрати і в туман...
Так это всегда так было. Я для себя прикидывал, что по самовывозу в среднем один из трех доезжает.
tablestikus
Member

Повідомлення

leonid4d: 29.03.2024 08:44
tablestikus: 27.03.2024 22:12 що з людьми пішло не так? Пишуть, домовляємось що приїдуть забрати товар і зникають... ну тобто не те що б я дуже сумував через це, але дивно за два дні вже троє таких що все ок, приїду забрати і в туман...
Так это всегда так было. Я для себя прикидывал, что по самовывозу в среднем один из трех доезжает.
Та з таким підходом так скоро просто онлі на олх доставку перейду. Бо дістало витрачати час в очікуванні зниклих)
fds2002
Junior

Повідомлення

убрали залипшие в избранном объявления - если человек не заходит вообще на olx, его избранное сохраняется годами, соответственно годами могут быть десятки сердечек нарисованы. сейчас по какому-то алгоритму все сердечки сильно похудели
Megaclite
Member

Повідомлення

Давно я так не сміявся
Зображення
fds2002
Junior

Повідомлення

грамотно изложил, респект чуваку

мы конечно такое покупать не будем :shuffle:
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Як він гарно тему взірванних кондерів розписав - "були замінені на більш якісні")
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Megaclite
як версія : помилився, нулик зайвий тицьнув :rolleyes:
Megaclite
Member

Повідомлення

Мерзавчик: 29.03.2024 20:48 Як він гарно тему взірванних кондерів розписав - "були замінені на більш якісні")
В общем Сісонік віддихає: радіатори маленькі, тепла виділяє мало. Куда там йому до 81% ккд
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Що робить пересічний власник потужного якісного БЖ за $250? Правильно, міняє конденсатори на більш якісні, бо ж в ящику за такі гроші там дєшманські з заводу. Але ви купуйте, тепер там лишилося усього 97% заводських компонентів, які точно не вийдуть з ладу! :gigi:
Steelmax
Member

Повідомлення

Тому блоку уже 17 лет и не факт что не майнил. На олх полно своих клоунов.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Steelmax
Антикваріат же :D , от і прайс відповідно )
Відповісти