Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Desmond
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 06.12.2023 17:20
Desmond: 06.12.2023 15:53

а на кой його робити? є всякі кастомні прошивки які злітають при ресеті або китай версія, на яку накатили гугли і які також злітають, а потім претензії чого гугл сервіси не працюють? Оплачуй і роби що хоч, я наприклад lg v20 продаю з анлокнутим загрузчиком і прошитий на кастом, ти або приймаєш це і купуєш як є або проходиш мимо, ніяких ресетів там мені не потрібно.

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:

чувак як не в темі то не позорся - в сучасних андроїдах там стоїть захист і якщо скинути телефон на завод не вийшовши з гугл акка то він залишиться привязаним до цього акка, і якщо ти його не знаєш то буде в тебе кирпич або нести в сервіс і платити бабки за розлочку)
фігня той гугл аккаунт на андроїді.
Знайомий в сервісі працює. Каже вбиваєш в ютубі щось типу "сброс гугл аккаунта" і модель телефону. Через програмні баги це робиш безкоштовно.
Буває оновлюють прошивку і баги не працюють. бере в оренду коли треба unlocktool прогу для пк, яка скидає гугл аккаунт практично з любого телефону.
Ну воно з кожною новою версією андроїда і моделлю тела удосконалюється, раніше так можна було самому обійти, зараз майже всі через прогу треба, яка вже як сказали не безкоштовна.
leonid4d
Junior

Повідомлення

Dima4s: 01.12.2023 11:01
leonid4d: 01.12.2023 10:46

А с какого мы должны терять деньги из-за удобного тебе способа оплаты? И почему должны переплачивать те, кто покупает по предоплате или наложенным?
піпец. Жлобство в всій красі
Ты хочешь чтоб кто-то покрыл расходы за удобный тебе способ оплаты/доставки и еще что-то про жлобсво рассказываешь? Смешной.

Отправлено спустя 4 минуты 36 секунд:
fds2002: 01.12.2023 11:16 вообще если неликвид или просто не пользующаяся спросом вещь, смысл комиссию накидывать, все равно не берут. продать бы хоть как-то (но не за две копейки).

ну а если продается предмет нормальный, по цене адекватной, в самом деле - на olx не благотворительностью люди занимаются. я вообще на "доставки" не подписывался, хочу отправлю, хочу нет. это онлайн барахолка, а не аукцион типа ибея с четкими правилами и понятными комиссиями.

на не уникальный товар стараюсь ставить цену ближе к минимальной по рынку, цена окончательная, уходит в разумные сроки, все довольны. хочет человек доставку, не вопрос, в цене обычно заложена, да сразу видно эти гривны, и в тексте указано, что можно чуть дешевле сделать.
Это да, если что-то лежит годами,то на счет комиссии возникать смысла нет. А так, конечно, поднасрали они своему сервису. Если раньше много сделок с минимум взаимодествия были - заказали-отправил-получил деньги. То сейчас добавляются взаимодействия по поводу комиссии. Ну и раньше был смысл с других площадок людям предлагать olx-доставку, что и популярность сервиса повышало и доход дополнительный olx приносило. Сейчас - это уменьшать себе прибыль.
0kie
Member

Повідомлення

Не совсем в тему, но шозанах?
спойлер
olx.png
Браузер Edge на 11-й Винде.
7mindfields
Member

Повідомлення

0kie: 09.12.2023 16:43 Не совсем в тему, но шозанах?
спойлер
olx.png
Дуже старий браузер з інтегрованим ШІ, буває :rolleyes:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

0kie
то давно таке вже
Опера, Мозіла - норм відкриває, ну коли взагалі працює )))
олег Л
Junior

Повідомлення

спойлер
olx.png
Такая же мулька у меня на 10
glizz
Junior

Повідомлення

В лоху помічено чергове лайно.
якщо рекламний пакет куплено на час довший за виставлене оголошення,то коли оголошення закінчується, рекламний пакет продовжується...
yupi
Member

Повідомлення

glizz
Меняй полностью описание и название. Объявление удаляют и деньги оставшиеся отдают ;)
Megaclite
Member

Повідомлення

спойлер
olx.png
тоже
новий експірієнс платного олх
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

спойлер
olx.png
З 9го числа ця проблема і олх про це мовчить
leonid4d
Junior

Повідомлення

Разобрался куда регулярно исчезают сохраненные поиски. Если два месяца по поиску не клацал - удаляется. А то, что за эти два месяца могло не быть результатов подходящих, но поиск все еще актуален - никого не волнует.
divinity
Member

Повідомлення

таке питання, стояла об'ява на ОЛХ, пише потенційний клієнт, питає питання. і через 5 хвилин пише - це оголошення деактивоване, бо ви досягли ліміту для цієї категорії оголошень.. Платіть 45 грн :lol: Провисіла 3 дні лише.

Тобто мало що мені продаж збили, так і хочуть щоб я заплатив за що? У мене лише одне оголошення, який ліміт? Як ви цим ОЛХ користуєтесь взагалі? :lol: Пише тепер - "це оголошення можна опублікувати лише платно".

Категорія - миші і маніпулятори, якщо що. Це ***.
7mindfields
Member

Повідомлення

divinity: 19.12.2023 10:37 таке питання, стояла об'ява на ОЛХ, пише потенційний клієнт, питає питання. і через 5 хвилин пише - це оголошення деактивоване, бо ви досягли ліміту для цієї категорії оголошень.. Платіть 45 грн :lol: Провисіла 3 дні лише.

Тобто мало що мені продаж збили, так і хочуть щоб я заплатив за що? У мене лише одне оголошення, який ліміт? Як ви цим ОЛХ користуєтесь взагалі? :lol: Пише тепер - "це оголошення можна опублікувати лише платно".

Значить ти мав декілька оголошень в цій категорії, або деактивував і активував самостійно об’яву декілька разів, і вичерпав ліміт на місяць в цій категорії
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

divinity: 19.12.2023 10:37 таке питання, стояла об'ява на ОЛХ, пише потенційний клієнт, питає питання. і через 5 хвилин пише - це оголошення деактивоване, бо ви досягли ліміту для цієї категорії оголошень.. Платіть 45 грн :lol: Провисіла 3 дні лише.

на аккаунті всього 3 оголошення , лиш ОДНЕ було в категорії "інші комплектуючі" , там дрібязок, вчора якесь чучело написало (скрін), я ввічливо відписав, сьогодні вранці прилетіло що оголошення в "бізнес" переведено, лот висів близько року, по ньому напряму продаж не було
спойлер
LOX--photo_2023-12-19_20-51-17.jpg
Як ви цим ОЛХ користуєтесь взагалі? - вже ніяк,,, забив болт, воно ніяк не варте гаяти час

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
7mindfields: 19.12.2023 19:18 Значить ти мав декілька оголошень в цій категорії, або деактивував і активував самостійно об’яву декілька разів, і вичерпав ліміт на місяць в цій категорії
зовсім не факт!
міг просто відповісти боту :( , вище скрін, наглядно,,,
fds2002
Junior

Повідомлення

ага, значит так теперь... мне еще года 4 назад звонили выпытывали "клиенты"
divinity
Member

Повідомлення

Alex_Lviv
у мене тупо одне оголошення, і просто при розмові з 3 клієнтом, посередині - оголошення деактивоване і олх "попросив заплатити". Самі себе лишили прибутка 1% + 10 грн з мене і з клієнта також :laugh:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

divinity
переписка в чаті була ? чи по телефону говорили?
якщо в чаті - значить "великий брат" за Вами пильно стежив :D
в любому випадку - чат залишився, далі велкам в телеграм чи вайбер

в мене лиш кілька оголошень залишилось, висять сугубо як "рекламки-візитки",
раніше колись, до 50% продаж таки виходило з олха, тепер - буквально НУЛЬ !
зрідка хтось пише, питає про наявність і зникає з кінцями, (наглядно - скрін вище)
реальні покупці, тепер - одразу пишуть в месенджери (як не дивно - але це факт!)
NFS-Racer
Member

Повідомлення

Alex_Lviv
а які є альтернативи реально працюючі?
7mindfields
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 19.12.2023 21:04
7mindfields: 19.12.2023 19:18 Значить ти мав декілька оголошень в цій категорії, або деактивував і активував самостійно об’яву декілька разів, і вичерпав ліміт на місяць в цій категорії
зовсім не факт!
міг просто відповісти боту :( , вище скрін, наглядно,,,
Це лише моя думка, без образ. Я розумію що олх експірієнс в тому вигляді, в якому він існує (з обісраною модерацією об’яв, великою кількістю скаму, рівнем технічної підтримки, переводу аккаунту в бізнес без підстав, лайном замість мобільного клієнту), не вартий ні копійки (для звичайного користувача, який використовує це як інструмент для продажу своїх б/в або нових речей час від часу), але жалітися тим, хто на ньому собі якийсь бізнес влаштував і використовує мільйон безкоштовних аккаунтів, це, як мінімум, якось дивно :laugh: переходь в такому разі на маркетплейс і плати за це гроші, але ж ні, ти використовуєш олх в якості безкоштовної реклами і всеодно не так ;)
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

7mindfields
Допоки функціонувало +/- адекватно, ніхто не жалівся, не задумуючись оплачувалось бізнес лоти, з яких був якийсь профіт
В людей по 10 акків, шось якось продають
В мене 2 аки, кілька лотів загалом, скидаю залишки, і то не відяшки, ціну видно на скріні )

Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
NFS-Racer
Якщо для одиничних продаж - то жодних
Відповісти