Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Nuclear World
Member

Повідомлення

Xardas_95

Продавая на олх скрины не имеют никакой ценности для потенциального покупателя. Всегда на карты дороже 3к записывал видео и скидывал покупателям. Конечно на какое то дешман барахло так не заморачивался, максимум фотки с гпу-з делал.
momo
Member

Повідомлення

Xardas_95
Насправді досить ще невинне прохання,яке легко виконати,якщо хочеш продати. Тут хіба запитати попередньо можна було б,чи він реально вже намірився саме цю купувати,а не шукає ще в 5 місцях,і всім продавцям написав те саме прохання.
Xardas_95
Member

Повідомлення

momo
Ну в чувака в самого в продажі висять відеокарти тож чи взагалі вона йому потрібна?
Раніше я вже з десяток подібних відосів знімав і нічого не продав, а лише бачив як в тих людей з'явилися копії моїх об'яв, тож ну його нафіг :-/
WalkMan
Member

Повідомлення

Xardas_95
та забий, марна трата часу.
momo
Member

Повідомлення

Xardas_95
Тут треба зрозуміти/вияснити попередньо,чи чуваку реально,як я писав,треба вона. А просто так нема змісту її крутити в Бублику,ясне діло.
yupi
Member

Повідомлення

Xardas_95
Это кидала. Хочет видео взять и потом свой труп продавать с твоим видео
Hash
Junior

Повідомлення

Xardas_95: 22.10.2023 20:45 Щось покупці в оліксі взагалі офігіли
Ось, був один буквально тиждень тому. Хотів купити відеокарту теж.
спойлер
Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

Hash: 22.10.2023 23:08
Xardas_95: 22.10.2023 20:45 Щось покупці в оліксі взагалі офігіли
спойлер
Зображення
Адміністрація олх може звернутися :laugh:
tablestikus
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.10.2023 01:34
Hash: 22.10.2023 23:08
спойлер
Зображення
Адміністрація олх може звернутися :laugh:
А потім наздогоне і ще раз звернеться :D
fds2002
Junior

Повідомлення

у меня так чел хотел "купить" 100-долларовую мать на ноут. он поставит, потестит, а потом заплатит если все ок. давно, еще до olx. сильно запомнилось. больше вроде таких кадров не было, или по-мелочи хотели похоже

"я адвокат, серьезный человек, меня знает весь город", Харьков вроде.
Skoda
Junior

Повідомлення

Xardas_95: 22.10.2023 20:45 Щось покупці в оліксі взагалі офігіли, пише мені один:
я реальний покупець, готовий замовити при умові, що ви зробите тести, хочу переконався що відеокарта справна. Проженіть будьласка відеокарту в Furmark, (на весь екран). Як пройде 10-12 хвилин після запуску тесту, почніть запис на телефон, без склейки в одному відео покажіть скільки часу йде тест, температуру, результати тесту. покажіть серійний номер відеокарти в цьому ж відео без склейки, (щоб я переконався на пошті, що отримую саме ту карту). І останнє, завантажте будьласка програму GPU-Z і відправте фотографію що там пише.
Ну і нахіба мені такий гемор щоб продати свою 3070 за 10500грн? :spy:
Ну почему, я бы за такие деньги заморочился. Но при условии- оплаты за мои труды от 300 грн. И на видео будут мои водяные знаки.

Пора таких просильщиков на место ставить. Любой труд (в данном случае ваш)- должен быть оплачен. А его слова- что он купит/заберет- лишь слова.

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
fds2002
Таких уникалов вообще лучше обходить стороной. Есть магазины- вперёд к ним. С гарантией.

Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
momo
Повторю- лот стоит не копейки.

У Авториа, к примеру, есть доп сервис- хочешь диагностику или данные по авто ДО твоего приезда? Ок, плати и её тебе предоставят.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Xardas_95: 22.10.2023 20:45 Щось покупці в оліксі взагалі офігіли, пише мені один:
я реальний покупець, готовий замовити при умові, що ви зробите тести, хочу переконався що відеокарта справна. Проженіть будьласка відеокарту в Furmark, (на весь екран). Як пройде 10-12 хвилин після запуску тесту, почніть запис на телефон, без склейки в одному відео покажіть скільки часу йде тест, температуру, результати тесту. покажіть серійний номер відеокарти в цьому ж відео без склейки, (щоб я переконався на пошті, що отримую саме ту карту). І останнє, завантажте будьласка програму GPU-Z і відправте фотографію що там пише.
Стандартне рішення: нема проблем, +500 грн у вигляді безповоротного авансу, і будуть хоч відоси, хоч онлайн-доступи. (і чхати на ціну, навіть якщо це скам'янілість що сама коштує 400 грн)
Особисто на тих самих GPU роблю онлайн-валідації і чіпляю посилання в оголошення. Замало? Ну ок, купуйте мій час і будуть ролики, або при самовивозі bench-session безкоштовно :gigi:
Ще не було кейсів щоб не забрали після переплати, якщо людина погодилась, а усіляких кидал та лалок-довбоняток фільтрує відмінно ;)
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

StingerYar: 23.10.2023 11:02 Стандартне рішення: нема проблем, +500 грн у вигляді безповоротного авансу, і будуть хоч відоси, хоч онлайн-доступи. (і чхати на ціну, навіть якщо це скам'янілість що сама коштує 400 грн)

Ну ок, купуйте мій час і будуть ролики, або при самовивозі bench-session безкоштовно :gigi:
+++++ :beer:

будь-яка робота, затрачений на неї час - повинні відповідно оплачуватись - це норма
хто зрідка щось своє продає, і дуже сильно хочеться продати - то вже індивідуально, може навіть і гопака зтанцювати на відео на фоні тестів відеокарти :D

подібним взагалі не займаюсь онлайн, як щось продати, то є місцеві сервіси-бариги, віддаю їм, на словах озвучую всі нюанси якшо є такі, і жодних проблем )
торік літо-осінь, підсунули мені "добровільно-примусово" гору заліза, спродати, допуск до 50% реальних цін
кілька воркстейшнів - тут на барахолці виставив, місяць провисіло, лиш 1 людина написала
відяшки з майн-рігів , по своїй дурості виставив на олху :lol: , 1060-1080 - 18шт , і новіші 20хх 8шт було,, оголошення видалив через 5днів, та потім ще більше місяця назвонювали на моб (видно зберегли номер) - трешак був ще той... по 10 повідомлень в день з нереальними хотілками , звінки,,, + вайбер, ТГ - в результаті жодної так і не продав через олха :D
все пішло через місцеву групу в ТГ, + "місцеве радіо", тобто один другому сказав, прайс -30-50% від ринкового і продається без умов, вважаю що так нормально, решту що залишилось - баригам на сервіси розкидав ))
Skoda
Junior

Повідомлення

Так, я спеціфічний товар теж повидаляв з лоха. Мало того, що багато пропонують в 2 рази торг (якого загалі немає)- багато запитань та буде чимало недовіри. Мене це харіло неймовірно, з основною роботою і з відсутності вільного часу комусь щось доказувати- та ну нафіг... все теж пішло по профільним площадках тощо...
200 грн боялися зробити переказ за лот...

Лох зараз дуже скатився, навіть по контингенту.
nummus777
Junior

Повідомлення

StingerYar: 23.10.2023 11:02
Стандартне рішення: нема проблем, +500 грн у вигляді безповоротного авансу, і будуть хоч відоси, хоч онлайн-доступи. (і чхати на ціну, навіть якщо це скам'янілість що сама коштує 400 грн)
Особисто на тих самих GPU роблю онлайн-валідації і чіпляю посилання в оголошення. Замало? Ну ок, купуйте мій час і будуть ролики, або при самовивозі bench-session безкоштовно :gigi:
Ще не було кейсів щоб не забрали після переплати, якщо людина погодилась, а усіляких кидал та лалок-довбоняток фільтрує відмінно ;)
Добрий вечір.
Що воно таке і як його створити? Дякую.

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Skoda: 23.10.2023 21:49 Лох зараз дуже скатився, навіть по контингенту.
І не кажіть... Буквально вчора попросили гарантію на річ, яка продається як несправна за відповідну ціну. Це мене реально вбило. Таке відчуття що в дурдомі вчора був день відкритих дверей.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

nummus777: 23.10.2023 22:09Добрий вечір.
Що воно таке і як його створити? Дякую.
Результати 3DMark валідуються онлайн, наприклад режим тестування Stress Test буде навантажувати GPU 20 хвилин, якщо проходить з результатом вище 97% - карта безпроблемна. Якщо ні - значить вона або нестабільна взагалі, або як мінімум потребує техобслуговування, бо є троттлінг.
На відміну від того ж Furmark - неможливо пройти з проблемною VRAM, особисто для мене бублик - ніщо, хоч 60 хвилин його крутити, не показник.
На виході отримується посилання типу https://www.3dmark.com/tsst/5105785 що і може подивитись потенційний клієнт. Будь які мухлювання позбавляють плашки VALID, відхилення від стандартного режиму бенчу додає плашку CUSTOM з приміткою "non default run settings used".

3DMark зараз в Steam зі знижкою ₴175 коштує, доречі ;)
Ektalion
Member

Повідомлення

Коли ввели % від суми продажу? У серпні ще не було.

Був здивований, побачивши - з вас 1% у випадку успішної олх доставки. ЛОЛ.
7mindfields
Member

Повідомлення

А коли ці генії встигли зламати кнопку чату з сапортом, яка перетворилася на звичайний текст, в мобільному додатку та мобільній версії? :lol:
Відгуки тепер також через додаток не працюють, при переході за нотифікацією про відгук просто перекидає на головну сторінку
Dima4s
Member

Повідомлення

yupi: 22.10.2023 22:54 Xardas_95
Это кидала. Хочет видео взять и потом свой труп продавать с твоим видео
як на мене то нормально що людина хоче бачити реальну роботу карточки. ПРост оне обовязково робити саме відео. можна в онлайні показати роботу. благо є купа способів. банально в вайбер набрати і по відео показати що карточка працює. Це звичайно не 100% гарантія, але економить купу часу і думаю 9 з 10 кидал відсіється.
yupi
Member

Повідомлення

7mindfields: 26.10.2023 12:23А коли ці генії встигли зламати кнопку чату з сапортом
та уже, наверное, год как. Если не больше

Відправлено через 24 секунди:
Dima4s: 26.10.2023 12:34як на мене то нормально що людина хоче бачити реальну роботу карточки.
да да да :D
Відповісти