Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Krawez: 06.11.2022 14:47 Я так розумію на Україні ніхто крім мене не їздить :) .
Якщо ти про вєлік то ні, якщо про країну, то хочу тебе чимось прикласти.
Krawez
Member

Повідомлення

Виходить що всі їздять на новомодних велосипедах :( .

Україна, Десна, Салют, Зайчик, Орльонок - це назви радянських велосипедів :) .

Мажори бісові :).
murzik
Member

Повідомлення

Krawez
я, як ніщеброд, катався з 16 до 18 років на велосипеді Україна, під рамою, а потім мені купили "салют" теж з високою рамою, бо батьки були парктичні-бідні, і велосипед використовувався як вантажний, і для покатушок
потім купили на 18 років "ашан", на якому я катався аж до 28 років. потім купив Gekko - Україна з передачами.
dead_rat
Member

Повідомлення

Krawez: 06.11.2022 16:06 Виходить що всі їздять на новомодних велосипедах :( .

Україна, Десна, Салют, Зайчик, Орльонок - це назви радянських велосипедів :) .

Мажори бісові :).
Я вибачаюся, але вже 30 років пройшло.
Мало в кого цей хлам ще живий.

Можемо повернутися до обговорення надійності радянських веліків)) вони живі, бо ними ніхто не користується.
Krawez
Member

Повідомлення

Два роки тому тітці купував нову Україну, її в Харкові виробили. Тисячу вісімсот гривень - і ти володар радянської класики :) .
а по селам ще радянські катаються, мопеди само собою їх потіснили, але все рівно, люди на них їздять.

Моєму велосипеду напевне вже сотня років, від діда дістався. Але я не певен, що він радянський, хіба що відсотків на 60.
Барбарис
Member

Повідомлення

Krawez, тут є тема про нову "Україну" за 2000, що розвалюється.
odessitmws
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.11.2022 17:22Krawez, тут є тема про нову "Україну" за 2000, що розвалюється.
в гараже валились пару комплектов советских так там лет за 25 ржавчины нету, а тут новый китай развалился :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

odessitmws, в мене є "Десна" та "Україна"(взагалі цікава - дуже важка порівняно з іншими, був здивований коли другі спробував). На них їздили на роботу та вантажі таскали, на "Десні" мінялись втулки, на "Україні" доварена в рамі перемичка під мішок, а ланцюг та шестерні добряче зношені(можна і яйця десь залишити).
Krawez
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.11.2022 17:22 Krawez, тут є тема про нову "Україну" за 2000, що розвалюється.
Все може бути, на ноунейм китайський ділки причіплять наліпку - Україна - і це вже зарекомендований десятиліттями радянський бренд :) .

Тут батько вирішив купити заміну радянському мотоблоку НЕВА, знайшов в інеті один в один по вигляду, але це виявився китайський мотоблок ГЕБА. Який ніякого відношення до якості не має, а спекулює на ностальгії по всьому радянському.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 06.11.2022 16:15потім купив Gekko - Україна з передачами
ні, Гекко це гарна штука :beer:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
нада? 11к + нова касета, новий цепок, ТО рік тому катав не багато. потрібно докупити передні зірки малу і середню і сідло під свій зад :D
покришки топчик, скільки проїхали, а жодної тріщини, протектор +-
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
L. норм :)
dead_rat
Member

Повідомлення

Та поставиш довший винос і норм ;)
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.11.2022 22:44Та поставиш довший винос і норм
теоретично так, практично не завжди.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shimano
У своєму звіті японці відзначають, що запаси хороших брендових велосипедів залишаються низькими, а попит на них все ще на високому рівні. А ось інтерес до бюджетних велосипедів помітно знизився. У перших трьох кварталах цього року Shimano продали на 20.6% більше компонентів, ніж за такий же період минулого року, заробивши 2.6 млрд $. Операційний прибуток виріс на 735 млн $, це 21.6% збільшення в грошовому еквіваленті. За третій квартал цього року загальний продаж зріс на 25.7%. У Shimano прогнозують падіння споживчого попиту, але поки він залишається вищим за допандемійний рівень.
MiPS
У MiPS заявили, що зниження попиту на велосипедні шоломи призвело до зниження продажів на 39% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Чистий обсяг продажів у третьому кварталі впав до 10 млн $, проти 16.9 млн $ за аналогічний період минулого року.
"Роздрібні продавці велосипедів по всьому світу накопичили надто великі запаси велосипедів та велосипедних аксесуарів. Тому виробники шоломів трохи пригальмували з виробництвом напередодні наступного сезону. — Головний виконавчий директор MiPS Макс Шрандвіц (Max Strandwitz)"
Макс також зазначає, що частині ринку допоможуть відіграти продажі електровелосипедів, але все ж вони недооцінили швидкість падіння велосипедного сектора.
Garmin
У звіті Garmin зафіксовано 4% зниження, порівняно з аналогічним періодом минулого року. При цьому сегмент "фітнесу" впав аж на 18%. Падіння виручки спричинене зменшенням попиту на велотренажери та передові продукти для здоров'я. Загальна виручка зменшилася з 1.19 млрд $ минулого року до 1.14 млрд $. Сегмент фітнесу включає пристрої GPS, вимірювачі потужності, домашні тренажери і багато іншого, впав з 342 млн $ до 280 млн $.
"На прибуток негативно вплинуло зміцнення долара США. Незважаючи на цей значний негативний вплив, валова маржа збільшилася, а операційна маржа залишилася на високому рівні. У перспективі ми знижуємо прогноз щодо виручки на решту року відповідно до тенденцій, що спостерігаються, а також підвищуємо прогноз щодо прибутку на акцію у зв'язку з поліпшенням прогнозу по маржі. Ми вважаємо, що наша сильна лінійка інноваційних продуктів та стратегія вертикальної інтеграції дозволять нам залишатися сильними у цій складній економічній ситуації — президент та генеральний директор Garmin Кліфф Пембл (Cliff Pemble)"
Thule
Чистий продаж Thule Group впав на 23% порівняно з минулим роком. Високий рівень складських запасів знижує попит на велосипедні товари. Чисті продажі Thule у третьому кварталі досягли 193.9 млн $, що менше, ніж 252.1 млн $ у минулому році. Хоча, судячи з фінансового звіту генерального директора і президента Магнуса Веландера (Magnus Welander), це було очікувано. Раніше цього місяця підрозділ Thule у Північній та Південній Америці навіть звільнив 34 співробітники з відділів управління, розробки продукції та виробництва.
Такі справи.

вітаю, схоже в 2023 будуть скидки :beer:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
На вєлошмот і запчастини скидки вже були, частково навіть скінчилися.

А от велосипеди і всі нові ніштяки просто улітають цінами у космос.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2022 12:58А от велосипеди і всі нові ніштяки просто улітають цінами у космос.
це я вже поняв :weep: :weep: :weep:
murzik
Member

Повідомлення

https://redshiftsports.com/collections/ ... -sale-2022
для богатих знижки десь забугром
Відповісти