Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

жити можна але торгуватись. гальма там погані для електрички
Morf_ua
Junior

Повідомлення

Постало питання їзди у сутінки, чи може хтось підказати, на які ліхтарі можна звернути увагу? Щоб по ціні був до 1к, акумуляторний
murzik
Member

Повідомлення

Morf_ua
зараз будуть радити тактичні конвої, за які водії будуть матюкатися, а, можливо, і бити.
я собі брав такий https://www.aliexpress.com/item/3296454 ... 1802hPXxhp
https://fonarik.ua/ua/fonari/fonar-lumi ... 8-chernyy/
вистачає на години 3-4, не сліпить водіїв, гарно освітлює "робочу зону"
радили сови х2, х3
https://kiev.prom.ua/p1274355897-fara-s ... storm.html
DimafonX
Junior

Повідомлення

сова реально классно світить. Така х2 у жінки на вельчику. Правда аккум купив новий бо рідний не довго виходив.
Hotspur
Member

Повідомлення

Morf_ua: 28.10.2022 13:09 Постало питання їзди у сутінки, чи може хтось підказати, на які ліхтарі можна звернути увагу? Щоб по ціні був до 1к, акумуляторний
конвой s2+ з біскотті якщо грешей немає. конвой s11 s21 якщо гроші є

Відправлено через 38 секунд:
DimafonX: 28.10.2022 15:41 сова реально классно світить. Така х2 у жінки на вельчику. Правда аккум купив новий бо рідний не довго виходив.
в них дешеві діоди а переробляти довго і не всі вміють
murzik
Member

Повідомлення

через відсустність простору для зберігання двох велосипедів, вимушений продавати один з них.
ніхто не бажає GT avalanche elite 2019 ? (хоча на ньому так кайфово виїзджати після перерв :( )
Dark-seer
Member

Повідомлення

Еще раз запощу трибан рс500 L, в хорошем состоянии отдам реально дешево, срочно нужны деньги..
Dark-seer
Member

Повідомлення

кефир ктото юзает?
Dark-seer
Member

Повідомлення

апдейт если ктото хочет поюзать кефир есть пару банок - отдам бесплатно, вел продан :weep:
DimafonX
Junior

Повідомлення

я сижу на кефірі)
норм тема
Барбарис
Member

Повідомлення

Morf_ua, s2+ з біскотті, якщо невелика швидкість. s21b з діодом XHP50.2 для нормальної швидкості. Нічого тим водіям, більшість з яких ставить лампи із завищеними люменами, не буде. Ліхтар трохи опускається або вмикається слабший режим.
C01 чи старіший В01 фіг знайдеш, хоча доволі непогано, як для старих Cree XP-G3.
Сова задорога заслабка штука(до 1000 грн.), яка потребує при цьому зо 4 акума 18650(від 800 грн.) та перехідник+пайка\бокс для акумів(від 400). Сам не користувався, але знайомі(навіть продавець у якого я хтів брати), які користувались, сказали що краще s21а.

Відправлено через 5 хвилин 44 секунди:
murzik: 28.10.2022 13:33 тактичні конвої, за які водії будуть матюкатися, а, можливо, і бити.
Якщо хочеться, щоб не сліпили то Nitecore BR25.
CJWanderer
Junior

Повідомлення

Підскажіть, пропонують Trek Superfly Comp 2013 за 30к, хороший стан, легенький. Чи воно того варте?
dead_rat
Member

Повідомлення

CJWanderer
Щось занадто старий, велике питання який в нього стан. Як би не довелося половину велу міняти.
murzik
Member

Повідомлення

бо там вилка 18к нова коштує :insane:
але ж йому 9 років

Отправлено спустя 44 секунды:
CJWanderer
GT Avalanche elite 2019 29 колеса 20к - не тре? :rotate: але вилка не така крута, як вище :-P
Hotspur
Member

Повідомлення

CJWanderer: 02.11.2022 20:12 Підскажіть, пропонують Trek Superfly Comp 2013 за 30к, хороший стан, легенький. Чи воно того варте?
треба щоб майстер дивився з розбіркою вилки.
dead_rat
Member

Повідомлення

Сьогодні закрили теплий сезон.
Зранку +4, доводиться утеплюватися і катати в спокійнішому темпі, замість рекордів - кава з періжком.

Всім хорошої погоди і дохлих москалів :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.11.2022 12:35Сьогодні закрили теплий сезон.
Зранку +4, доводиться утеплюватися і катати в спокійнішому темпі, замість рекордів - кава з періжком.
підтримую :beer:
Krawez
Member

Повідомлення

Я так розумію на Україні ніхто крім мене не їздить :) .
odessitmws
Member

Повідомлення

Krawez: 06.11.2022 14:47на Україні ніхто крім мене не їздить
запомни в Украине, а на применимо к раисе
та много кто катает, нынче это идеально экономичный и удобный (ну для тех у кого физуха либо расстояние позволяет или вел электро) транспорт... особенно если твоя маршрутка ездит со скоростью 30-40 еще и ждать ее вечность
Відповісти