Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
pcmaster2023
Junior

Повідомлення

WalkMan Ще досить незрозумілою виглядає «втрата» часу коли посилка катається туди-сюди в разі її незабору, про який час йде мова? Ті 15-20хв що витрачені на похід у відділення!? Є універсальне рішення, не продавати нічого, часу зекономите купу.

Дивись, ти не тільки втрачаєш час на відправку ідіоту, який не прийде, а ще 8-10 днів, поки товар лежить на пошті, потенційного покупця теж можна втратити за цей час, а покупець не втрачає ніколи, за весь час я бачив тільки одну людину з червоним рейтингом покупця і в нього була відключена післяплата, він вмовляв відправити наложкою, я відмовив, і заблокував його.
NFS-Racer
Member

Повідомлення

опять все повисло, и веб и приложение, а комиссию со всего дерут :banghead:
BOBAHH
Member

Повідомлення

Никогда такого не было и вот опять.
Писец. :facepalm:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

NFS-Racer: 22.09.2023 15:23 опять все повисло, и веб и приложение, а комиссию со всего дерут :banghead:
ой та ладно,, Ви як вчора народились :D ,, то ж якраз і є нормальний режим роботи "супер-оновленого", "покращеного" сервісу - всі плюшки і блага для користувачів :rolleyes: + до всього ЛОХ-сервіс так дбає про людей, щоб не витрачали зайвих грошей, не купували всякий непотріб :lol:

а по темі, тепер фіг відкриєш якщо хтось написав цифри,,, :facepalm: , я досі не побачив що там чувак написав під спойлером, тобто розумію що там розміри написано - але їх фіг побачиш, тикав на "ВІдкрити приховану інформацію" ... і абсолютно нічого (скрін), з 2х компів + з телефону,,, певно там якась таємниця державна :spy:
+ до того, ще й епідемія особо-"переляканих", відписую йому, ввічливо, написав свої контакти, щоб писав у ТГ чи вайбер.... прочитав... і зник
)
спойлер
Зображення
:idea: - можливо кому згодиться: якщо як регулярно бачите білий квадрат, крутить хрестик, чи т.п. приколи, то можна нормально зайти в свою лічку і написати відповідь, тим хто щось писав, заходить лиш по прямому лінку : https://www.olx.ua/uk/myaccount/answers/
WalkMan
Member

Повідомлення

pcmaster2023: 22.09.2023 14:148-10 днів, поки товар лежить на пошті
це цілком прийнятний термін, а на рахунок
pcmaster2023: 22.09.2023 14:14потенційного покупця
це переоцінена хрінь, чому оці 100% покупці «завжди» з’являються післятого як товар вже типу продано!? Це такий собі, вайб торгаша на баразі
Skoda
Junior

Повідомлення

Со мной покупатель предварительно связался через чат олх. Спросил могу ли сейчас же отправить? Акк не новый, товар был в наличии (последний), я как раз собирался на почту. И, чтоб не гонять снова - решил и этому человеку отправить.

Товар был типа мультитула, цена 700 грн, спрос есть, фото реального товара, полное описание от меня (не кот в мешке и проверяется легко на почте).

Я получаю запрос олх доставка, Новая почта. Сейчас НЕТ возможности определить - оплачена ли доставка и лот как было ранее! То-есть ДО отправки ты никаким образом это не узнаешь, нужно именно отправить, и через 10-15 мин по посылке все будет видно. Я это знаю 100%, так как до этого пару раз отправлял в разной форме.

Перед самой отправкой, будучи в отделении - решил всё-таки набрать человека - уточнить его серьезные намерения. Тел не обслуживается...

Ладно, бывает всякое, отправил и написал об этом.

Далее я ему писал- он читает и тупо не отвечает.

В чем прикол не отвечать?
Что это за детский сад- игнор?

Второй раз я набрал на 5й день, снова не абонент. И автоматический отказ.

Чел, повторю, на олх заходит и читает.

Когда я заказываю в магазинах - я нормально отношусь к их звонкам или сообщениям в Вайбер, всегда отвечаю или как-то реагирую.

И таки да, ОЛХ-доставкой Новая почта теперь лесом. Олх-доставка на недорогой товар лишь оплаченная Укрпочта. Достали.

P.s. забыл ещё уточнить. Был оплачен топ по скидке. Кто в теме- понимает, что товар остался один и 7 дней катался по стране. При получении назад - топ уже отработал и ушел в обычные объявления. Мне никто оплаченный топ не вернул (это же логично).
Xardas_95
Member

Повідомлення

Skoda
Минулого тижня оформили в мене олх доставку з оплатою в відділенні - писало в додатку щось типу "покупець оплатить товар у відділенні". І на електронну пошту теж саме пишуть, а от коли покупака оплатив олх доставку пише - "покупець вже сплатив, кошти надійдуть після того як він його забере".
Крч, дізнатись можна, просто треба бути уважним ;)
ramm
Member

Повідомлення

Скажіть, скільки часу проходить від оплати олх доставки до появи повідомлення на підтвердження в кабінеті продавця? Бо я наче продав монітор, покупець кинув якийсь такий пруф . В мене якесь дивне відчуття, що мене намахати хочуть.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

ramm: 24.09.2023 13:06 Скажіть, скільки часу проходить від оплати олх доставки до появи повідомлення на підтвердження в кабінеті продавця? Бо я наче продав монітор, покупець кинув якийсь такий пруф . В мене якесь дивне відчуття, що мене намахати хочуть.
По незрозумілим посиланням не переходжу і вам не рекомендую. З нової пошти приходить протягом години в кабінеті олх, а в додатку Нова пошта практично відразу. Один раз мені забули закрити накладну, коли забрали, але посилка висіла ще на відділенні. Тоді через підтримку вирішив.
ramm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 24.09.2023 13:17
ramm: 24.09.2023 13:06 Скажіть, скільки часу проходить від оплати олх доставки до появи повідомлення на підтвердження в кабінеті продавця? Бо я наче продав монітор, покупець кинув якийсь такий пруф . В мене якесь дивне відчуття, що мене намахати хочуть.
По незрозумілим посиланням не переходжу і вам не рекомендую. З нової пошти приходить протягом години в кабінеті олх, а в додатку Нова пошта практично відразу. Один раз мені забули закрити накладну, коли забрали, але посилка висіла ще на відділенні. Тоді через підтримку вирішив.
Та вже загуглив номер https://www.telefonnyjdovidnyk.com.ua/n ... 0988425069. Кляті скамери, клятий олх, тільки виклав на продаж, вже надурити хочуть :mad:
Skoda
Junior

Повідомлення

Xardas_95: 24.09.2023 08:39 Skoda
Минулого тижня оформили в мене олх доставку з оплатою в відділенні - писало в додатку щось типу "покупець оплатить товар у відділенні". І на електронну пошту теж саме пишуть, а от коли покупака оплатив олх доставку пише - "покупець вже сплатив, кошти надійдуть після того як він його забере".
О, дяка!
Пролистав пошту- так і є- пише таке! Супер.

А ось в додатку просто пише щось типу - створено- очікує відправки. І ти клікаєш- а воно не активне доки не відправиш.
Krawez
Member

Повідомлення

Панове! Я так розумію, що ОЛХ заробив всі гроші світу і сайт закрили? Другу неділю намагаюсь зайти в особистий кабінет, а там три крапки мигають, або хрестик крутиться.

Всьо, бобік здох?
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Krawez: 24.09.2023 20:43 Панове! Я так розумію, що ОЛХ заробив всі гроші світу і сайт закрили? Другу неділю намагаюсь зайти в особистий кабінет, а там три крапки мигають, або хрестик крутиться.

Всьо, бобік здох?
Та наче ні - криво, косо, підздихуючи рандомно, але ще працює...
то ви просто, напевне, абонплату за користування не внесли :gigi:
Krawez
Member

Повідомлення

Мерзавчик: 24.09.2023 20:46
Krawez: 24.09.2023 20:43 Панове! Я так розумію, що ОЛХ заробив всі гроші світу і сайт закрили? Другу неділю намагаюсь зайти в особистий кабінет, а там три крапки мигають, або хрестик крутиться.

Всьо, бобік здох?
Та наче ні - криво, косо, підздихуючи рандомно, але ще працює...
то ви просто, напевне, абонплату за користування не внесли :gigi:
Та хай вже доб,ють, хай не страждає сайт і люди, які чомусь вирішили ним скористатись :) .
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Всьо, бобік здох?
,, хрестик - там норма, щоб зайти, написав вище ( viewtopic.php?p=3663521#p3663521 ), прямим лінкм в ЛС заходить +/- нормально , щоб відпостисти, коли хтось щось написав
7mindfields
Member

Повідомлення

Skoda: 24.09.2023 18:00
Xardas_95: 24.09.2023 08:39 Skoda
О, дяка!
Пролистав пошту- так і є- пише таке! Супер.

А ось в додатку просто пише щось типу - створено- очікує відправки. І ти клікаєш- а воно не активне доки не відправиш.
І в додатку пише одразу, треба просто перезапустити додаток повторно
pcmaster2023
Junior

Повідомлення

WalkMan: 22.09.2023 18:53
pcmaster2023: 22.09.2023 14:148-10 днів, поки товар лежить на пошті
це цілком прийнятний термін, а на рахунок
pcmaster2023: 22.09.2023 14:14потенційного покупця
це переоцінена хрінь, чому оці 100% покупці «завжди» з’являються післятого як товар вже типу продано!? Це такий собі, вайб торгаша на баразі
в мене таке насправді було, через таких неадекватів, втрачаєш покупців, а потім чекаєш 1-2 тижні, це не нормально
чекати тиждень це не прийнятний термін, можливо для вас норм відправити а потім чекати поки він лежатиме на пошті тиждень
бажаю спробувати на собі
WalkMan
Member

Повідомлення

pcmaster2023
Можливо я просто мало продаю, у мене два рази не забрали товар, по одному випадку я точно знав що буде не забір. По іншому людина набрала і вибачилась ... а через чотири місяці знову замовила товар і без проблем забрала.
Negatuve
Member

Повідомлення

Заблокировали аккаунт :facepalm:
спойлер
"Тривалий час у вашому профілі відбувалося розміщення оголошень, що порушують Правила публікації. Оскільки такі порушення стали систематичними — доступ до профілю закритий"
вот прям интересно, что ж за правило нарушил :puzzle: да еще и систематично. На протяжении 11 лет когда/никогда продавал что-то завалявшееся и как-то не нарушалось
написал в "чат", даже не знаю чего ожидать :dontknow:
Skoda
Junior

Повідомлення

Доброго ранку.
Я теж о 5 годні ранку на пошту отримав таке повідомлення. Що акк заблокований, з-за довготривалих порушень.

Акку 10 років, 100+ олх доставок, рейтинг 9.8.

До цього були порушення, типу ви виставили заборонений товар (для розуміння - я виставляв жорсткий диск і мультитул, не знайшов їх у списку щаборони- тож знову виставляв з іншим описом). Також на один лот змінили статус бізнес (бо було, насправді, декілька одиниць товару).

При цьому - в додаток поки що заходить (можливо- до першого тайм- ауту, а потім не пустить).

Це баг якийсь чи насправді така дич пішла?

Отправлено спустя 1 час 5 минут 42 секунды:
Все нормально, баг.
Выдыхаем.
Відповісти