Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
WalkMan
Member

Повідомлення

Мерзавчик
я ними не користуюсь 😎
Nuclear World
Member

Повідомлення

В общем не имеет значения, приходило письмо или нет, в разделе Электроника у всех ввели комиссию автоматически.
Hotspur
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 16.08.2023 15:51Оце разводняк
я про це і кажу. це тупо стрижка хом'яків на гроші

Відправлено через 57 секунд:
aaleksandrenko: 16.08.2023 16:03вся суть монополії. Спочатку купи або задави конкурентів. А потім дої користувачів по повній.

Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Прикол в тому що олх доставка можлива від 40 грн здається. То заплати за оголошення 30-40 грн, 10грн комісії і 1%. І це тільки з продавця. Вважай подарував або ще в мінус якщо товар один, а не партія
так. треба розвивати місцеву барахолку :beer: . ударим по ОЛХ :gigi:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Heatstroke: 16.08.2023 16:20
aaleksandrenko: 16.08.2023 16:17 поки вони тестують на рандомних щасливках цю фічу. Бо мені ще не прилітав такий лист. Вчора пк компоненти без комісії оформлювались
теперь все просто . это отразится на покупателе . к примеру тем кто продавал по низу рынка железки . к этой цене прилепят процент с десяткой.
Чому не додали цей +1% для покупця? Бо він побачить що комісія виросла в 2 рази і десять разів подумає чи треба йому та олх доставка :laugh:
А так +1% до суми товару ніхто не помітить. Скрита комісія по факту, яка буде закладена в собівартість товару.
Smok
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.08.2023 17:12
aaleksandrenko: 16.08.2023 15:51Оце разводняк
я про це і кажу. це тупо стрижка хом'яків на гроші

aaleksandrenko: 16.08.2023 16:03вся суть монополії. Спочатку купи або задави конкурентів. А потім дої користувачів по повній.

Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Прикол в тому що олх доставка можлива від 40 грн здається. То заплати за оголошення 30-40 грн, 10грн комісії і 1%. І це тільки з продавця. Вважай подарував або ще в мінус якщо товар один, а не партія
для цього треба нормальна дошка оголошень, а не просто теми, куди треба зайти, знайти фотки, ціну і т.д.
Hotspur
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 16.08.2023 17:20Чому не додали цей +1% для покупця? Бо він побачить що комісія виросла в 2 рази і десять разів подумає чи треба йому та олх доставка
А так +1% до суми товару ніхто не помітить. Скрита комісія по факту, яка буде закладена в собівартість товару.
саме погане це послуги за повітря
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Smok: 16.08.2023 18:50
Hotspur: 16.08.2023 17:12 я про це і кажу. це тупо стрижка хом'яків на гроші

для цього треба нормальна дошка оголошень, а не просто теми, куди треба зайти, знайти фотки, ціну і т.д.
Вряд чи хто буде тут двіжок крутити, щоб барахолку під торгівлю підлаштувати
Як зараз, це просто одна з гілок форуму, в стилі 90х )) , але мені так подобається

Мінус - тут асортимент, тобто мінімальний, ходові речі можна купити і не більше.

Плюс - сам сайт, форум, барахолка - дуже добре індексуються в гуглі, видача на 1шу сторінку
По темах, працює лише якщо тема популярна, багато заходів.
Новий топік, оголошення - в гуглі ніхто не побачить (

Не знаю як в кого, але з початку червня, вихлоп з олху став буквально нульовий, причому різко :(
З 10ти хто написав, реально щось бере 1, макс 2, і то на копійки, решта зникають
Зате почали в телеграм, вайбер строчити , питаю як знайшли - відповідь через гугл!
Багато через барахолку місцеву знайшли, контакти в топіку видно без реєстрації , дехто каже що гугл видав, хоч не розумію як саме ))
Топік з барахолки видає - на 1ша сторінка, 4-5 рядок ,
Розумію, якшо вписати відеокарта - то сюди лінк видасть хіба на 101й сторінці, от по розширеному запиту , таки на 1й видає
То ж є якась надія, що нарешті барахолку якось розкачають тут )

А чим завжди закінчується така політика, %% , комісії, агресивні умови,,, - гадаю всім відомо, олх тут далеко не перший )
vovse
Junior

Повідомлення

Мерзавчик: 16.08.2023 14:01
7mindfields: 16.08.2023 13:58 Ну, як показує практика, ти ще знайди зараз того, хто погодиться тобі цю передплату зробити
не знаю, в 9 з 10ти випадків жодних проблем не виникає...
Це на якій категорії такі покупці? На олх скоріше 9 з 10ти коли почують про предоплату скажуть: тоді через олх доставку! А після відмови будуть кричать аряря шахрай.
ATIRadeon: 16.08.2023 13:39 Сумно що продавці які схавають тупо піднімуть ціни на все, розплачуватись будуть звичайні покупці.
Піднімуть хто займається цим постійно, а хто прийшов щось там колись продати нічого не підніме.
Це як раніше вони розводили таких простих людей "випадково" переводили їм всі рубрики в бізнес (з повністю приватним оголошенням). Такі люди не роздуплюють думають що кожне розміщення платне і платять за кожне розміщення.
Так що це зачепить і продавців і покупців.
Мерзавчик
Member

Повідомлення

vovse: 16.08.2023 23:49
Мерзавчик: 16.08.2023 14:01
не знаю, в 9 з 10ти випадків жодних проблем не виникає...
Це на якій категорії такі покупці? На олх скоріше 9 з 10ти коли почують про предоплату скажуть: тоді через олх доставку! А після відмови будуть кричать аряря шахрай.
Все на тій же електроніці, в якій комісію і ввели. Можливо, впливає рейтинг і вміння спілкуватись з людьми. Зрештою немає проблем і з олх-доставкою - тільки банкет за рахунок клієнта)
WalkMan
Member

Повідомлення

Шахрай Ечкенко Максим Сергійович, Maksym Echkenko Serhiiovych
Користується (можливо) відділенням Нової Пошти №7 у місті Павлоград, але скоріш за все, він з Дніпра
Місто: Дніпро, район Соборний або Павлоград, Дніпропетровської області
Електрона пошта: maks09999105701@gmail.com, echkenkomaks@gmail.com
Телефонні номери: +380665658824, +380671065542
Замовляє товар післяплатою і не забирає, виманює докази працездатності заліза для того, щоб продавати власне (ймовірно мертве) під виглядом робочого, займається шахрайством. Тут докази https://imgur.com/a/3noVeqL
P.S. Була спробо зв’язатись з цим шахраєм Ечкенком Максимом Сергійовичем, але він впав на мороз.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 16.08.2023 16:17 поки вони тестують на рандомних щасливках цю фічу. Бо мені ще не прилітав такий лист. Вчора пк компоненти без комісії оформлювались
Походу вже для всіх роблять. Сьогодні в мене також почало брати. Хоча не листа на пошті не бачу, навіть не удосужились попередити
Ostin
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.08.2023 17:12треба розвивати місцеву барахолку
Проблема торгівлі дешевими товарами - вартість доставки. Я неодноразово замовляв товари з алі, бо за доларовий-тридоларовий товар не треба нічого платити за доставку. Коли я дивлюсь тарифи НП, в мене все бажання пропадає щось купувати не в розетці чи брейні.
Тому локальна барахолка нічого не вирішить. А безкоштовна ОЛХ з укрпоштою, коли вона була безкоштовною, дійсно дозволяла не лізти за потрібним у китайщину.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 17.08.2023 13:24Проблема торгівлі дешевими товарами - вартість доставки. Я неодноразово замовляв товари з алі, бо за доларовий-тридоларовий товар не треба нічого платити за доставку. Коли я дивлюсь тарифи НП, в мене все бажання пропадає щось купувати не в розетці чи брейні.
Тому локальна барахолка нічого не вирішить. А безкоштовна ОЛХ з укрпоштою, коли вона була безкоштовною, дійсно дозволяла не лізти за потрібним у китайщину.
все дорожче 500 грн вже нормально пересилати укрпоштою. дорожче 5000 нова пошта бо страховка
Skoda
Junior

Повідомлення

Раздел сантехника- сняло комиссию с меня, как продавца с б.у. убитого в хлам смесителя. Я был неприятно удивлен, когда оно предупредило о комиссии...

Раздел детский мир- не сняло.

Олх-доставка Новая почта.
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

Оплата за користування послугою стягується для продажів з OLX Доставка у наступних категоріях*:
Всі підкатегорії в рубриці Дім і сад
Всі підкатегорії в рубриці Електроніка
*список категорій оновлюватиметься.
Smok
Member

Повідомлення

яфигею, 100грн за продажу на 9тыс. пусть идут наюх со своими комиссиями на криворуком сайте
заплати за размещение + за продажу и пользуйся кривым гсайтом

лучше уж наложкой отправлять, 3 наложки = 300грн комиссии, 1 незабранная = 300грн покатушки
vovse
Junior

Повідомлення

Smok: 17.08.2023 17:45 яфигею, 100грн за продажу на 9тыс. пусть идут наюх со своими комиссиями на криворуком сайте
заплати за размещение + за продажу и пользуйся кривым гсайтом

лучше уж наложкой отправлять, 3 наложки = 300грн комиссии, 1 незабранная = 300грн покатушки
Так это только начало) Уверен на 1% они не остановятся. Потом введут правило что отправлять вне сайта будет запрещено, иначе бан
seraphic
Member

Повідомлення

комиссия тем же лучше для других площадок, в том числе для IZI :up:
Heatstroke
Junior

Повідомлення

seraphic: 17.08.2023 19:41 комиссия тем же лучше для других площадок, в том числе для IZI :up:
изи это помойка :gigi:
Buldozer.
Member

Повідомлення

Да, ввели комиссию для олх доставок.

Заплати итого

Выстави обьявление
Купи рекламу
Покупатеоь заплати за дорогу
Покупатель заплати за пересылку денег
Потом ты заплати за коробку
При продаже заплати 1%
Потом еще сверху 10грн (а просто так)
Потом 0.9% за снятие налички в кассе банка.

Ну капец, буду пользоваться наложками, хай гуляют
Відповісти