Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
atropgeon
Member

Повідомлення

Не рекомендую мати справу з цим персонажем, хотів кинути на товар, продавав як новий і справний, прийшло по факту не справне та бувше у використанні гівно з слідами виробітки, ще й в корозії. Але спочатку тягнув з відправкою, говорячи що відправив, але статус на пошті не обновляється, то не моя проблема аргумент був... Одним словом то ще той клоун, потратив на це недорозуміння тиждень часу і 70 грн. за пересилку. Коли продаван зрозумів що обманути не вийшло, написав лайна в переписці, виховання 80 лвл.
Не рекомендую зв'язуватись.
Урбан Денис Тарасович +380632520091 +380632520099 380632520091 380632520099 0632520091 0632520099 063-252-00-91 063-252-00-99
OLX профіль клоуна https://www.olx.ua/list/user/hJmHi/
leonid4d
Junior

Повідомлення

heidfeld: 30.07.2023 12:13 Камрады, а Shafa как альтернатива олх по шмоткам мертва? есть смысл туда выставлять объявления?
Единственная альтернативная площадка, где не единичные продажи. Но по одежде там большая конкуренция по идее.
fds2002
Junior

Повідомлення

забудьте вы про шафу изи и прочее, там царит промовский дурдом

лучше плодить аккаунты на лохе
Metroa
Member

Повідомлення

Так в Шафі комісія за продаж.
leonid4d
Junior

Повідомлення

fds2002: 04.08.2023 10:43 забудьте вы про шафу изи и прочее, там царит промовский дурдом

лучше плодить аккаунты на лохе
Так одно другого не исключает.

Отправлено спустя 20 секунд:
Metroa: 05.08.2023 10:13 Так в Шафі комісія за продаж.
И что мешает включить ее в цену?
fds2002
Junior

Повідомлення

Metroa
почитайте отзывы про шафу на OtzyvUA.net, там все совсем плохо. будете платить, платить и каяться за проданное и непроданное. покатушки все за ваш счет будут. изи туда же ушел. прому деньги очень нужны, прямо сейчас.
Ektalion
Member

Повідомлення

Покупець учора забрав товар - лох доставка(післяплата). Все би нічого, але накладна досі зі статусом "у відділенні", гроші на карту не поступили, угода не завершена. На гарячій лінії нової пошти сказали, що накладну зможуть закрити лише у понеділок, КАРЛ :facepalm:

Вони там взагалі розслабились через відсутність конкуренції? У кого було таке? :insane:
klerik
Junior

Повідомлення

Ektalion
Це швидше за все пункт приймання-видачі, вони закривають накладні після того як за відправками приїдуть з материнського відділення і заберуть їх туди.
Раніше ОЛХ доставку не можна було оформити на такі пункти, тому ви й не зустрічали такого в минулому.
Megaclite
Member

Повідомлення

Ektalion: 06.08.2023 11:04 Покупець учора забрав товар - лох доставка(післяплата). Все би нічого, але накладна досі зі статусом "у відділенні", гроші на карту не поступили, угода не завершена. На гарячій лінії нової пошти сказали, що накладну зможуть закрити лише у понеділок, КАРЛ :facepalm:

Вони там взагалі розслабились через відсутність конкуренції? У кого було таке? :insane:
Це не від олх залежить
Ektalion
Member

Повідомлення

klerik: 06.08.2023 11:17 Це швидше за все пункт приймання-видачі, вони закривають накладні після того як за відправками приїдуть з материнського відділення і заберуть їх туди.
Раніше ОЛХ доставку не можна було оформити на такі пункти, тому ви й не зустрічали такого в минулому.
Дякую. Тепер буду питати, що за відділення. 3 дні чекав, поки клієнт забере товар і тут на тобі. Як кажуть - гроші були потрібні на вчора.
Megaclite: 06.08.2023 12:38 Це не від олх залежить
Я знаю, мова була про нову пошту.
fds2002
Junior

Повідомлення

про шафу, не знаю правда ли "Зареєструвалась на шафі для продажу товарів і виявилось, що для того щоб мати чат з клієнтами потрібно верифікуватися через дію. В мене старий паспорт, тобто я не маю Дії підпису і не можу це зробити. " если это правда, то дно пробито. получается лох уже няшчки?
torny
Member

Повідомлення

fds2002, старий паспорт не є завадою для встановлення дії. У мене теж старий і міняти на id щось мені ледащо.
Xardas_95
Member

Повідомлення

fds2002
Вхід/реєстрація в дії через bank id(інтернет банкінг)
Ektalion
Member

Повідомлення

Більше того, дядя сказав, що він з Харкова. Про особливості відділення нічогісінько мені не сказав, можливо спеціально. Я ось що взнав:
спойлер
Зображення
До 96 годин, лоліта! Якби я знав, то б його відфутболив.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Ektalion: 07.08.2023 10:57 Більше того, дядя сказав, що він з Харкова. Про особливості відділення нічогісінько мені не сказав, можливо спеціально. Я ось що взнав:
спойлер
Зображення
До 96 годин, лоліта! Якби я знав, то б його відфутболив.
Щось новеньке :insane:
Раніше, точно не пускало оформити на точку видачі, лише на відділення, власне через доставку.
Але завжди можна подивитись куди саме доставка, зайти в пошту, там стікери НП приходять, на них вказано всі дані отримувача.
Далі вирішувати, висилати чи ні

Зазвичай до 2х днів затримка, невже то так критично?
От якшо б УП відправляли, покатушки, можливий незабір, то й місяць часу чекати можна ))
klerik
Junior

Повідомлення

Ektalion
Це в кращому випадку, я чекав і по 5 днів і один раз було 10 днів. То з операторами нової пошти я вже матом говорив, по іншому нервів не вистачало.
Ektalion
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 07.08.2023 12:42 Зазвичай до 2х днів затримка, невже то так критично?
От якшо б УП відправляли, покатушки, можливий незабір, то й місяць часу чекати можна ))
Ще 1го серпня відправив. Я терплячий, але не настільки :gigi:
kurdas
Junior

Повідомлення

Кто то знает при покупке блока питания через ОЛХ доставку, его можно проверять на Новой почте?
Ну там мать хотя бы подкинуть и включить?
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

kurdas
Нельзя подключать . Только в лотарею сыграть .
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

kurdas: 07.08.2023 15:05 Кто то знает при покупке блока питания через ОЛХ доставку, его можно проверять на Новой почте?
Ну там мать хотя бы подкинуть и включить?
1) людський фатор головне: якшо вас добре знають у відділенні - то можна все, буквально все ;) , якшо там рідко ходите - то 99% відмовлять

2) можна і системник приперти звісно, або простіше - наготувати вдома колодку , завчасно, замкнути контакти включення + припаяти 2 лампочки 12вольтові на +12 і на +5В - звісно не ідеально, але якшо мертвий - то зразу буде видно :beer:
Відповісти