Снижение беспошлинного лимита на покупки в зарубежных интернет-магазинах до 22 евро

Разговоры обо всем
Автор
HWBOT OC Team

Foxgl:Вчера получил письмо от Мист со ссылкой на петицию об отмене инициативы https://petition.president.gov.ua/petition/47818
Аналогічно, тільки сьогодні.
+800 підписів за останню годину. 25000 за 90 днів повинні легко набрати.
Але, дивні люди, створюючи петицію не користуються пошуком аналогічно вже створених:
Після цієї петиції було створено ще 2 аналогічних
screenshot.1541178743.jpg
Helreik
Member

tcpdump:Helreik
он лично пришел у тебя денех отобрать :-P . сначала разберитесь, какая ветка власти за что отвечает, а потом уже голосуйте, окда?

но давайте без пполитоты. хоть собака злая бы подала законопроэкт, хоть первый патриот и друг всех коров на селе - это плохо в данный момент
порохоботы в теме ахтунг ещё 1 думает что какая то ветка власти может действовать самостоятельно без ведома крыши и не знает что веткам власти свойственно меняться со сменой крыши :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tcpdump
Member

Helreik
этот форум не место для выяснения этого вопроса, уважаемый политический эксперт.
Helreik
Member

Не я первый начал указывать на политическую грамотность собеседника :laugh:
c0013r
Member

в сложном положении оказались те, кого сейчас всё устраивает, ну кроме этого налога на посылки, субсидией он то не покрывается :gigi:
evrial
Member

Вы б еще Путину петицию написали. На вашей наивной невежественности и зубожилости и держится организованная преступная группа уже хeр знает сколько лет и продолжает выдаивать всё что позволяют.
Anchoret
HWBOT OC Team

evrial
Якраз на Рашці 99% населеня саме так і живе. Пропонуєш мовчки проковтнути?
Та, якщо ти бажаєш жити терпилою, то це тільки твій власний вибір. Не треба тягнути в своє багно інших. Особливо тих, хто намагається хоча б яким-небудь законним чином вплинути на дії влади.
Хочеш запропонувати інший шлях по впливу на дії влади та готовий очолити рух з барабаном на шиї? Тож тебе готові вислухати.
jimbo
Member

Anchoret:Пропонуєш мовчки проковтнути?
подобные тебе заглатывают более интересные штуки, чем это убогое снижение лимита по ввозу посылками.
Anchoret
HWBOT OC Team

jimbo
Нічого не сплутав?
Може схожі на тебе й готові мовчки ковтати все, що їм сунуть до рота.
А от схожі на мене чинять максимальний спротив таким діям.
jimbo
Member

Anchoret:А от схожі на мене чинять максимальний спротив таким діям.
чет не вижу копротивления, например, по жкх :) Кроме балабольства в интернетах - нуль. А это поболее, чем с посылок налоги.
Anchoret
HWBOT OC Team

jimbo
Щоб побачити конкретно мої дії, треба бути особисто знайомим зі мною.
Щодо "балабольства в интернетах" на тему ЖКГ з моєї сторони потрібно підтверджувати фактами подібні твердження, в іншому разі це вже зухвалий наклеп.
А от тебе, наприклад, вже можна звинуватити в "балабольствЕ в интернетах" на тему ЖКГ, оскільки ти підняв це питання в своєму повідомленні, до речі не по темі сабжу.
Чому ти вирішив, що хтось повинен займатися твоїми проблемами? Тобі болить тема ЖКГ? Тож займися особисто її вирішенням, а не "балабольствОМ в интернетах".
Мені болить тема сабжу, тому Я тут і висловлюю свої думки та маю намір чинити відповідні дії.
Vasbka
Member

Anchoret:ому ти вирішив, що хтось повинен займатися твоїми проблемами? Тобі болить тема ЖКГ? Тож займися особисто її вирішенням, а не "балабольствОМ в интернетах".
Мені болить тема сабжу, тому Я тут і висловлюю свої думки та маю намір чинити відповідні дії.
Какая же гнилая логика - по типу *моя хата скраю*
Anchoret
HWBOT OC Team

Vasbka
Ти сьогодні вперше втрапив в інтернет?
Тобі відомо поняття флуду/оффтопу? Тоді спочатку просвітлися перед тим, як щось писати, невіглас.
Заодно і ознайомся з заборонами в Правилах даного форуму.
Vasbka
Member

Anchoret: Тоді спочатку просвітлися перед тим, як щось писати, невіглас.
Гнилая логика-гнилой человек и по Вашим сообщения это видно.
А насчет петиций и что бы Вас ночью оффтоп не беспокоил.
Если власть решит то им глубоко плевать на Ваши петиции.
Феном Феномыч
Member

Вода камень точит. Каждый по своему, я думаю, но быстро только кошки родятся.
Закрыто