У нас колись зверху жила бабулька було тихо, дітей не мала...
потім померла і появилися її родичі активісти
батько пив але в тій квартирі не жив, жила дочка студентка з купою інших студентів всі пили, гуляли
і потім син студент таке саме як дочка, а потім вони вже не жили але в кожній кімнаті жили по 2-3 студенти
короче зверху над нами була не квартира а гуртожиток. Сварилися, билися, міліція, це все до нічого мудрого не приводило...
в результаті продали квартиру а за ті гроші побудували будинок під містом
площа більша, є подвіря, коли спиш чути тільки як працює холодильник, красота... і нафіг здалась та квартира?
В селі головне пережити тільки 3 дні в році, день незалежності, "івана купала" і день села, в ці дні музика бемкає цілу ніч, але 3 дні в році ще терпимо..
Поки будували свій будинок, жив на квартирі, зверху були сусіди ми з дружиною їх називали "бізони" також квартиранти відповідно ставлення до квартири ніяке, наприклад двері кімнат не закривали а гепали ними як попало.
У них було двоє малих дітей які весь час сиділи вдома (хоча біля будинку був двір і спокійна вулиця) Судячи по покоцаних стінах і звуках діти там робили все що завгодно.
Також там зверху всі ходили босі по підлозі відповідно гепали пятками, діти цілий день вдома, нінаякі свята нікуди не їхали всі постійно вдома. Деколи дорослі там сварилися і майже завжди нелягали спати допізна. Діти могли скакати з меблів на підлогу в 11-12 годині ночі
Розмови до нічого не приводили
Для профілактики, я до своєї стелі припер колонки (від музичного центра) і випадковим способом переважно у ночі включав музику Slipknot, Cannibal Corpse і так далі в тому ж дусі. Також включав у центр звуковий вихід від компютера і грав у ігри зі стрільбою
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Ефект це давало, адже до того тієї квартири я навіть ніколи не включав центр на максимальний звук, так голосно це було
Коли вони мали притензії до мене в тому числі з міліцією то я все відповідав як вони їхніми словами.
Мене гріло тільки одне що скоро мене в тій квартирі небуде.
Звідси висновок тільки один, люди у нас гади і срати хотіли один на одного, відповідно якщо двоє сусідів неможуть домовитися то як ми хочемо будувати якусь державу? звичайно що у нас нічого не вийде