Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Ektalion
Member

Повідомлення

7mindfields: 22.03.2023 00:29 Якраз було таке припущення, від кількості таких псевдо репортів можуть заблокувати акк?
Блокують лише шахраїв.
Tim
Member

Повідомлення

Кто-нибудь знает,как изменить карту банковскую в olx сделках?
Удалить не могу,ругается,что есть активные продажи. Так у меня почти всегда есть продажи какие-то,получается я никогда не смогу сменить карту? Старая истекла.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Tim
Во время оформления олх доставки, будет возможность добавить новую карту
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

олх - він і в Африці "олх" :D
вже так пів дня, моментами таки прориває і загружає, но тупить то капець.. :facepalm:
лічка не робить взагалі, але хоч можна контактний номер в тексті писати (не банять за то)
спойлер
Opera_2023-03-26_220535_www.olx.pl.png
seraphic
Member

Повідомлення

Alex_Lviv
аналогично уже месяц мучаюсь, из учётки выбивает регулярно, поиском почти нереально воспользоваться :(
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 26.03.2023 22:08олх - він і в Африці "олх" :D
Цікаво, чого на пшекській, ВПН чи як?
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

LiquidStorm: 27.03.2023 11:23
Alex_Lviv: 26.03.2023 22:08олх - він і в Африці "олх" :D
Цікаво, чого на пшекській, ВПН чи як?
olx.pl , ост тиждень отаке постійно, від айпі не залежить, "покращується" глобально видно, як вірус,,, :-/
TombRaider
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 27.03.2023 11:37
LiquidStorm: 27.03.2023 11:23 Цікаво, чого на пшекській, ВПН чи як?
olx.pl , ост тиждень отаке постійно, від айпі не залежить, "покращується" глобально видно, як вірус,,, :-/
меняйте провайдера)) у меня все открывает без проблем
спойлер
01.JPG
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

TombRaider
не думаю що в провайдері біда, бо з різних (ua і pl провайдери) однаково було,
сьогодні чудо сталось, обновилась Опера і норм почало заходити, з тормозами - але хоч відкриває )
Ektalion
Member

Повідомлення

TombRaider: 27.03.2023 20:05 меняйте провайдера)) у меня все открывает без проблем
спойлер
01.JPG
Порада від бога :facepalm:

І ти запізнився, наразі працює нормально.
dtarasiuk
Junior

Повідомлення

Яковенко Віктор Степанович
Золочів , Харківська область , відділення 1
+30667470617
+30987745911
Продавав процесор як робочий але не підійшов під сокет , тестів чи чого іншого не мав , були олх доставки і пару відгуків , тому ризикнув .
По факту отримав мертвий процесор , який відразу висить на діоді цпу на материнці .
Після питання про минулого власника і тд видалив всі оголошення і не брав телефон ( що вже наштовхує на те що про несправність він знав )
Телефон не взяв але відписав в Телеграм , де заявив що я хочу його обманути і його вже так обманювали , на компроміси не пішов тому потрапить у реєстр досудових розслідувань .
TombRaider
Member

Повідомлення

Ektalion: 28.03.2023 10:39
TombRaider: 27.03.2023 20:05 меняйте провайдера)) у меня все открывает без проблем
спойлер
01.JPG
Порада від бога :facepalm:

І ти запізнився, наразі працює нормально.
Не устал хныкать? Не открывается и и т.д для таких как ты "одаренных от бога" переходи на нормального провайдера, а не сиди на шлаке и ноешь постоянно то не открывается и и.д
GoToHell
пес Патрон

Повідомлення

Третій день написують боти, спілкуются виключно в "офіціозному стилі", виявляються чимось "незадоволені", кидають скарги, зникають.
Це нова тема така? :gigi:

Відправлено через 55 хвилин 28 секунд:
Зв'язався з підтримкою, то якийсь злопихач не зторгував 100грн на відяшку і образився :laugh:
Скарги зняли з мене :super:
vovse
Junior

Повідомлення

у лоха видимо все очень печально, влепили рекламный блок сверху на полстраницы :D
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

vovse: 30.03.2023 21:53 у лоха видимо все очень печально, влепили рекламный блок сверху на полстраницы :D
є таке, не звертати уваги :-/
можна блокіровщиком прибрати, але тоді не входить в лічку/повідомлення )
seraphic
Member

Повідомлення

c uBlock Origin нет никакой рекламы и личные сообщения заходит
BattleCru
Member

Повідомлення

Хотів купити мамі на подарунок Apple Watch Series 6. Вибрав оголошення. Написав. Запропонували перейти в інстаграм. Ну, мені не принципово, перейшов. Домовились за ціну, оплатив. По документах (сам скинув, я не просив) Ковальчук Ігор номер картки 5352772005689481 .
Попросив пееоплатити бо оплачував з кредитних коштів а на його карті стояли якісь обмеження. Попросив переоплатити і перша операція мала автоматично повернутися (так, знаю що лох, вирішив ризикнути). Переоплатив з розрахункової. Знов картка не так настроєна, потрібно було платити з кредитки. Хотів ще одну оплату розміром попередні 2 на що був посланий. Так, знаю що сам дозволив себе обманути, але повівся на його аккаунт з 105к підписників.
спойлер
587303EE-691E-449C-BFBE-1BA82BDF506D.jpeg
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

BattleCru
Вы просто как не с форума , вы серьезно кидале денег на пропитание скинули ?
TombRaider
Member

Повідомлення

BattleCru: 31.03.2023 18:45 Хотів купити мамі на подарунок Apple Watch Series 6. Вибрав оголошення. Написав. Запропонували перейти в інстаграм. Ну, мені не принципово, перейшов. Домовились за ціну, оплатив. По документах (сам скинув, я не просив) Ковальчук Ігор номер картки 5352772005689481 .
Попросив пееоплатити бо оплачував з кредитних коштів а на його карті стояли якісь обмеження. Попросив переоплатити і перша операція мала автоматично повернутися (так, знаю що лох, вирішив ризикнути). Переоплатив з розрахункової. Знов картка не так настроєна, потрібно було платити з кредитки. Хотів ще одну оплату розміром попередні 2 на що був посланий. Так, знаю що сам дозволив себе обманути, але повівся на його аккаунт з 105к підписників.
спойлер
587303EE-691E-449C-BFBE-1BA82BDF506D.jpeg
:laugh: :facepalm: а для кого олх пишет не переходить в вайбер \ ватс \ инста \ фейс и т.д, а Вы как маленький ребенок, в чем уверены что это он своё фото с паспортом скинул, может у кого то выманил фото и т.д
для кого пишут?
02.JPG
Востаннє редагувалось 31.03.2023 19:15 користувачем TombRaider, всього редагувалось 1 раз.
klerik
Junior

Повідомлення

BattleCru
В інсті такі акаунти на 100к +/- за гроші накручуються, а ж бігом. Це так, на майбутнє.
Відповісти