Останні статті і огляди
Новини
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
leif
Member
ого, у вас тут у всіх господарство, все як має бути, респект такі ніштяки мені, звичайно, не світять поки веду свій кочовий спосіб життя.
але про вино вставлю 15 копійок, адже цей мій улюблений алкоголь не перший рік.
на мій погляд, у порівнянні з нормальним сухим вином з крамниці, практично будь-яке домашнє вино, "зроблене з любов'ю із власного винограду" це реально шмурдяк. береш елементарне Purcari і це вже норм напій. вино з додаванням цукру я взагалі не п'ю, не розумію
і мої діди\батьки робили вино з власного винограду і скільки його різного пив в своєму житті в гостях, але нормально ні в кого не виходило зробити вдома. все ж таки забагато складових\етапів у процесі, щоб зробити все так, як роблять великі налагоджені бізнеси. у криму ще більш-менш місцеві робили, але теж у порівняннні з нормальним вином у криму була низька якість. в криму, до слова, бував десятки разів (тільки до окупації, звичайно), за кермом накатав кілька тисяч кілометрів там, виноградники бачив і на заводі був.
але про вино вставлю 15 копійок, адже цей мій улюблений алкоголь не перший рік.
на мій погляд, у порівнянні з нормальним сухим вином з крамниці, практично будь-яке домашнє вино, "зроблене з любов'ю із власного винограду" це реально шмурдяк. береш елементарне Purcari і це вже норм напій. вино з додаванням цукру я взагалі не п'ю, не розумію
і мої діди\батьки робили вино з власного винограду і скільки його різного пив в своєму житті в гостях, але нормально ні в кого не виходило зробити вдома. все ж таки забагато складових\етапів у процесі, щоб зробити все так, як роблять великі налагоджені бізнеси. у криму ще більш-менш місцеві робили, але теж у порівняннні з нормальним вином у криму була низька якість. в криму, до слова, бував десятки разів (тільки до окупації, звичайно), за кермом накатав кілька тисяч кілометрів там, виноградники бачив і на заводі був.
-
Kozakevich
Member
анти__бот:А вы слышали песню про человека который любит собак?
Сидишь,читаешь про вино,и вдруг...
А вы слышали песню про человека который любит собак?
-
анти__бот
Member
так а что то за планки что умеют 4000 на 12х ???
-
leif
Member
для скріншотного оверклокінгу\двох тестів-валідацій, я думаю, і ті що у Макса так зможутьанти__бот:так а что то за планки что умеют 4000 на 12х ???
-
Sanьka
Member
leif
Как там мои вентиляторы?
Как там мои вентиляторы?
-
leif
Member
Sanьka
ще не скоро, врубай почекуна
ще не скоро, врубай почекуна
-
Sanьka
Member
врубаю )))leif: врубай почекуна
В принципе еще некуда их тулить, заветный Н500м куплю где то ближе к лютому.
-
анти__бот
Member
Пино нуар
Шираз
Каберне Фран
Каберне Совиньон
Мерло
вот вам перечень сортов для отборных шмурдяков (Мерло только для купажа)
Шираз
Каберне Фран
Каберне Совиньон
Мерло
вот вам перечень сортов для отборных шмурдяков (Мерло только для купажа)
-
Dark-seer
Member
Хорошо вам с таким ассортиментом, у нас ничего кроме изабеллы не растёт
-
Sanьka
Member
хочу бухнуть вина
Judas Priest - Beyond The Realms Of Death
Judas Priest - Beyond The Realms Of Death
-
анти__бот
Member
бывает удачный год для винограда а ты прогавил на неделю с сбором урожая, и сахара набрало слишком много, тогда вино получается очень густым (тягучим) и пить такое не очень то и приятно, приходится разбавлять водой))) для приемлемого вкуса
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Sanьka
так ты все таки в синагогу заглянул на мацу
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Sanьka
так ты все таки в синагогу заглянул на мацу
-
Sanьka
Member
не думаю что меня там ждут (((анти__бот:так ты все таки в синагогу заглянул на мацу
Они наверное думают что я не очень хороший человек
-
Pasha44
Junior
Хм, такая скидка, подумывал брать этот комплект, следил за ценой..
Вдруг кому-то тоже полезно будет?
Можно брать что скажете, или лучше рассмотреть другое что-то ?
Вдруг кому-то тоже полезно будет?
Можно брать что скажете, или лучше рассмотреть другое что-то ?
- спойлер
-
leif
Member
мікрон E-die — новий чемпіон бюджетної пам'яті. якщо не купуєте самс b-die, то імхо тільки його вартує брати. шукайте Crucial AESPasha44:Можно брать что скажете, или лучше рассмотреть другое что-то
-
Dark-seer
Member
Внешний вид>производительность. Бери эргэбэ
-
WakeMe
Member
Желательно Роял которые ещёDark-seer:Внешний вид>производительность. Бери эргэбэ
-
leif
Member
дочекався. подзвонили з сіманту, пообіцяли сьогодні вислати мені радіатор, жижу і шланг.
якщо все буде ок, завтра вже буду робити "перший крок до кастому" і нарешті LinX на 9900к крутити
якщо все буде ок, завтра вже буду робити "перший крок до кастому" і нарешті LinX на 9900к крутити
-
Dark-seer
Member
Я кстати подумываю тоже, цена хорошаяDark-seer:Внешний вид>производительность. Бери эргэбэ
https://snamiplus.com.ua/pamyat-8gb-x-2 ... 3200C16%29
-
анти__бот
Member
Sanьka
ой все ты отнекиваешься, признавайся с какого колена))))
ой все ты отнекиваешься, признавайся с какого колена))))
-
mraleks
Member
А мне с понедельника молчат, заказывал то, что было в наличииleif:дочекався. подзвонили з сіманту, пообіцяли сьогодні вислати мені радіатор, жижу і шланг.