Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Dark Knight: 13.12.2023 12:48так в том и дело - что номер лайф/ смс тоже лайф как бы - но ее нету :eek:
В Києві конкретно є "нехороша" практика брати резервний канал Голден Телеком(належить Київстару) при основному від безпосередньо Київстару(сам з такою конструкцією працював). Тому, та частина підрядників НП, котра сиділа на подібному, повинна була відвалитися. Елементарно, інстанс, на якому висіла відповідна служба у НП, або через який коннектилась з провайдером СМС, фізично залежав від аплінків Київстару.
Avenger80
Member

Повідомлення

У нас тоже Макснет лёг просто так в Харькове... Что-то подозрительно...
МАКСНЕТ
Доброго дня, спостерігаємо масові складнощі, вже займаємося вирішенням цього питання та оцінкою строків відновлення.
Ми сповістимо додатково по цьому питанню. Вибачте, за тимчасові незручності.
bes
Member

Повідомлення

Стала подыматься голосовая связь
shatun
Member

Повідомлення

er[socrates]: 13.12.2023 00:20 ...Сейчас посмотрел, что в приложении лайф не могу даже залогиниться в кабинет - ошибка и всё. Не хотят турки получить денежки :laugh:
Не знаю, як зараз, а на початку роботи в лайфа взагалі не було своїх веж. Вони як раз київстарівськими потужностями користувались.
Можливо і досі частково їх використовують?
daesz: 13.12.2023 00:33 Підозрюю, що відповідь була в одному з повідомлень вище, а саме "24млн клієнтів". Ні у водафону, ні в лайфінцелу стільки немає. Навіть в обох разом.
Тут мабуть якась неточність у формулюванні. Скоріше мова про 24 лями активних карток. А карток київстару лише в мене дві - одна - телефон, друга - планшет. А є ще корпоративні службові планшети/модеми/телефони де картки стоять.
daesz
Member

Повідомлення

shatun,
я цитував когось із теми вище, але навіть без точної цифри заперечувати що КС має найбільшу клієнтську базу в Україні, думаю, немає змісту.
Варто ще й порахувати скільки людей користується, для прикладу, тільки інтернетом від них.

На рахунок оренди вишок лайфом у КС - сумнівно. Я в студентські роки користувався 2-3 роки лайфом і там де в сусідів по кімнаті була мережа на КС - в мене на лайфі не було. Ще з тих часів запам'ятався оператор utel, якість зв'язку та тарифи у них були відмінні, а от покриття - просто жах :horror:
odessitmws
Member

Повідомлення

нынче называется тримоб, в некотором плане очень крутой
slv
Member

Повідомлення

появился сигнал
Dimonchik
Member

Повідомлення

Перезагрузите мобильные телефоны
shnok
Member

Повідомлення

Varvar: 12.12.2023 21:38 shnok
Не буде:) ви навіть на пів копійки не розумієте масштаб сраки)
хто стверджував що не буде? а? :rotate:
Cirax
Member

Повідомлення

shnok: 13.12.2023 18:32
Varvar: 12.12.2023 21:38 shnok
Не буде:) ви навіть на пів копійки не розумієте масштаб сраки)
хто стверджував що не буде? а? :rotate:
Киев, Виноградарь - сети нет.
daesz
Member

Повідомлення

В Івано-Франківську також :/
Graveworm
Member

Повідомлення

ой, та нафіг той голосовий
інет дайте :weep:
Varvar
Member

Повідомлення

shnok
Це не запуск, це на костилях зібрана схема, можливо частково голос запустять.
Lowrider
Member

Повідомлення

Кривий ріг 2 позначки з 5, дозвонитись можна, мобільного інтернету нема, домашній теж не працює
shatun
Member

Повідомлення

daesz: 13.12.2023 17:58 На рахунок оренди вишок лайфом у КС - сумнівно. Я в студентські роки користувався 2-3 роки лайфом і там де в сусідів по кімнаті була мережа на КС - в мене на лайфі не було. Ще з тих часів запам'ятався оператор utel, якість зв'язку та тарифи у них були відмінні, а от покриття - просто жах
Ну, це ж не квартиру сдавати, коли ти кажеш постояльцям "бардак не розводити/п'янки не проводити", а їм хрін по одному місцю. :gigi: В оренду сдавалась частина потужностей, а не прям от самі вежі. Потужності контролювались власником. Спочатку якісний зв'язок своїм абонентам, а орендатору, що залишилось від потужностей. :dontknow:
movi
Member

Повідомлення

shnok: 13.12.2023 18:32хто стверджував що не буде? а?
та якісь два іпсошники, по хорошому їх би нафіг випиляти з форуму.
Prescott
Member

Повідомлення

movi: 13.12.2023 19:44та якісь два іпсошники, по хорошому їх би нафіг випиляти з форуму.
Работает это когда работает у всех и вся, то что у 1.5 человек из 10 завелось != восстановилось.
Avenger80
Member

Повідомлення

movi
shnok
Так работает или нет? У меня нет (Харьков) - сигнал есть, но толку от него нет. 20:00.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Також не працює. З’явилися поділки, але навіть не можна перевірити баланс.
KingpinUA
Member

Повідомлення

Миколаївська обл. Працює
Відповісти