В Києві конкретно є "нехороша" практика брати резервний канал Голден Телеком(належить Київстару) при основному від безпосередньо Київстару(сам з такою конструкцією працював). Тому, та частина підрядників НП, котра сиділа на подібному, повинна була відвалитися. Елементарно, інстанс, на якому висіла відповідна служба у НП, або через який коннектилась з провайдером СМС, фізично залежав від аплінків Київстару.
Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
lewerlin
Member
-
Avenger80
Member
У нас тоже Макснет лёг просто так в Харькове... Что-то подозрительно...
МАКСНЕТ
Доброго дня, спостерігаємо масові складнощі, вже займаємося вирішенням цього питання та оцінкою строків відновлення.
Ми сповістимо додатково по цьому питанню. Вибачте, за тимчасові незручності.
МАКСНЕТ
Доброго дня, спостерігаємо масові складнощі, вже займаємося вирішенням цього питання та оцінкою строків відновлення.
Ми сповістимо додатково по цьому питанню. Вибачте, за тимчасові незручності.
-
bes
Member
Стала подыматься голосовая связь
-
shatun
Member
Не знаю, як зараз, а на початку роботи в лайфа взагалі не було своїх веж. Вони як раз київстарівськими потужностями користувались.er[socrates]: ↑ 13.12.2023 00:20 ...Сейчас посмотрел, что в приложении лайф не могу даже залогиниться в кабинет - ошибка и всё. Не хотят турки получить денежки![]()
Можливо і досі частково їх використовують?
Тут мабуть якась неточність у формулюванні. Скоріше мова про 24 лями активних карток. А карток київстару лише в мене дві - одна - телефон, друга - планшет. А є ще корпоративні службові планшети/модеми/телефони де картки стоять.daesz: ↑ 13.12.2023 00:33 Підозрюю, що відповідь була в одному з повідомлень вище, а саме "24млн клієнтів". Ні у водафону, ні в лайфінцелу стільки немає. Навіть в обох разом.
-
daesz
Member
shatun,
я цитував когось із теми вище, але навіть без точної цифри заперечувати що КС має найбільшу клієнтську базу в Україні, думаю, немає змісту.
Варто ще й порахувати скільки людей користується, для прикладу, тільки інтернетом від них.
На рахунок оренди вишок лайфом у КС - сумнівно. Я в студентські роки користувався 2-3 роки лайфом і там де в сусідів по кімнаті була мережа на КС - в мене на лайфі не було. Ще з тих часів запам'ятався оператор utel, якість зв'язку та тарифи у них були відмінні, а от покриття - просто жах![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
я цитував когось із теми вище, але навіть без точної цифри заперечувати що КС має найбільшу клієнтську базу в Україні, думаю, немає змісту.
Варто ще й порахувати скільки людей користується, для прикладу, тільки інтернетом від них.
На рахунок оренди вишок лайфом у КС - сумнівно. Я в студентські роки користувався 2-3 роки лайфом і там де в сусідів по кімнаті була мережа на КС - в мене на лайфі не було. Ще з тих часів запам'ятався оператор utel, якість зв'язку та тарифи у них були відмінні, а от покриття - просто жах
![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
-
odessitmws
Member
нынче называется тримоб, в некотором плане очень крутойdaesz: ↑ 13.12.2023 17:58utel
-
slv
Member
появился сигнал
-
Dimonchik
Member
Перезагрузите мобильные телефоны
-
shnok
Member
хто стверджував що не буде? а?
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Cirax
Member
Киев, Виноградарь - сети нет.
-
daesz
Member
В Івано-Франківську також ![:/ :/](./images/smilies/smirk.gif)
![:/ :/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Graveworm
Member
ой, та нафіг той голосовий
інет дайте![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
інет дайте
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
Varvar
Member
shnok
Це не запуск, це на костилях зібрана схема, можливо частково голос запустять.
Це не запуск, це на костилях зібрана схема, можливо частково голос запустять.
-
Lowrider
Member
Кривий ріг 2 позначки з 5, дозвонитись можна, мобільного інтернету нема, домашній теж не працює
-
shatun
Member
Ну, це ж не квартиру сдавати, коли ти кажеш постояльцям "бардак не розводити/п'янки не проводити", а їм хрін по одному місцю.daesz: ↑ 13.12.2023 17:58 На рахунок оренди вишок лайфом у КС - сумнівно. Я в студентські роки користувався 2-3 роки лайфом і там де в сусідів по кімнаті була мережа на КС - в мене на лайфі не було. Ще з тих часів запам'ятався оператор utel, якість зв'язку та тарифи у них були відмінні, а от покриття - просто жах
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
movi
Member
та якісь два іпсошники, по хорошому їх би нафіг випиляти з форуму.shnok: ↑ 13.12.2023 18:32хто стверджував що не буде? а?
-
Prescott
Member
Работает это когда работает у всех и вся, то что у 1.5 человек из 10 завелось != восстановилось.movi: ↑ 13.12.2023 19:44та якісь два іпсошники, по хорошому їх би нафіг випиляти з форуму.
-
Avenger80
Member
movi
shnok
Так работает или нет? У меня нет (Харьков) - сигнал есть, но толку от него нет. 20:00.
shnok
Так работает или нет? У меня нет (Харьков) - сигнал есть, но толку от него нет. 20:00.
-
Kirakishou
Member
Також не працює. З’явилися поділки, але навіть не можна перевірити баланс.
-
KingpinUA
Member
Миколаївська обл. Працює