Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shpoker
Member

Повідомлення

Krawez
а можно фото днища?)
Krawez
Member

Повідомлення

Shpoker: 03.03.2025 15:42 Krawez
а можно фото днища?)
Добивать вирішив?
Shpoker
Member

Повідомлення

Krawez
да я б хотел это увидеть, честно, а то
спойлер
Зображення
Krawez
Member

Повідомлення

Shpoker: 03.03.2025 15:46 Krawez
да я б хотел это увидеть, честно, а то
спойлер
Зображення
Ну попутав я машину, їх у мене дві в сім'ї. Джили Емгранд і ФАВ 6371. Автоматом написав назву тої на якій їзжу, а масла міняю на ФАВ, там задній привід і все таке. Чесно кажучи зразу і не зрозумів, чого такий хейт.
Shpoker
Member

Повідомлення

Krawez
да нету никакого хейта, я реально уверовал во вкрай обезумевших китайцев, сорян если обидел случайно
Krawez
Member

Повідомлення

Shpoker: 03.03.2025 15:53 Krawez
да нету никакого хейта, я реально уверовал во вкрай обезумевших китайцев, сорян если обидел случайно
Та нічого, я сам винен, треба трішки мозок включати, а не автоматом відповідать. А щодо ФАВ 6371, то там китайці реально подуріли, мало того, що це пасажирський фургон 7+1, так там і кондей двухдіапазонний і ГБО))))
ddO
Member

Повідомлення

Krawez
Ніякого хейта, всі ми помиляємось :beer:
А в неті справді немає нічого по 6371. Є мануал по 1041/1031 - там в міст іде 4л і рекомендують 80w/90 чи 85w/90 gl5. Так що думаю можете сміливо міняти на те масло, що Ви купили.

Відправлено через 22 хвилини 16 секунд:
Krawez: 03.03.2025 16:00 там китайці реально подуріли, мало того, що це пасажирський фургон 7+1, так там і кондей двухдіапазонний і ГБО))))
Це, підозрюю, не китайці, а копія чогось японського. В них були свого часу популярні такі компактні вени. У мене сусід довгий час на такому фургончику від мазди катався був, і навіть не думав на щось міняти.
Scoffer
Member

Повідомлення

Гугла каже що на 6371 мости бувають двох варіацій, перший - цільносперта копія suzuki carry, у котрого в свою чергу Differential oil: 75w80 GL-5. А другий расовий китаєць невідомого походження з невідомими розхідниками.
mumu
Member

Повідомлення

так як в коробку йде, найімовірніше, gl4, я би краще окремо докупив масло для диференціалів gl5. Воно буде дещо кращим саме в диференціал.
тад17 точно ні, майстри-любителі зекономити пару гривень клієнта, які таке заливають в диф\редуктор сучасних авто, призводять до того, шо потім міняєш редуктор, бо спочатку підшипники починають давати стружку, а там і шестерні за ними.
Krawez
Member

Повідомлення

ddO: 03.03.2025 17:06 Krawez
Ніякого хейта, всі ми помиляємось :beer:
А в неті справді немає нічого по 6371. Є мануал по 1041/1031 - там в міст іде 4л і рекомендують 80w/90 чи 85w/90 gl5. Так що думаю можете сміливо міняти на те масло, що Ви купили.

Відправлено через 22 хвилини 16 секунд:
Krawez: 03.03.2025 16:00 там китайці реально подуріли, мало того, що це пасажирський фургон 7+1, так там і кондей двухдіапазонний і ГБО))))
Це, підозрюю, не китайці, а копія чогось японського. В них були свого часу популярні такі компактні вени. У мене сусід довгий час на такому фургончику від мазди катався був, і навіть не думав на щось міняти.
Дякую за допомогу, буду лити, що купив, бо дуже схоже на розвод слюсарів на їх мастило))).

Відправлено через 3 хвилини 24 секунди:
Scoffer: 03.03.2025 17:34 Гугла каже що на 6371 мости бувають двох варіацій, перший - цільносперта копія suzuki carry, у котрого в свою чергу Differential oil: 75w80 GL-5. А другий расовий китаєць невідомого походження з невідомими розхідниками.
Так як все в моїй машині кричить про дешевизну матеріалів, то думаю у неї таки міст ноунейм китайський.
Scoffer
Member

Повідомлення

Krawez
є мануал на 6350, я так розумію максимально схожі машини
https://www.scribd.com/document/7381010 ... ice-Manual
стр 33
75w-90, 80w-90 (GB13985-92) hyperbole gear oil
Krawez
Member

Повідомлення

mumu: 03.03.2025 17:42 так як в коробку йде, найімовірніше, gl4, я би краще окремо докупив масло для диференціалів gl5. Воно буде дещо кращим саме в диференціал.
тад17 точно ні, майстри-любителі зекономити пару гривень клієнта, які таке заливають в диф\редуктор сучасних авто, призводять до того, шо потім міняєш редуктор, бо спочатку підшипники починають давати стружку, а там і шестерні за ними.
Також така думка закралась, поки машина на ямі, хай залиють, те що купив, а літом вже поміняю на масло для диференціалів gl5.

Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Scoffer: 03.03.2025 17:51 Krawez
є мануал на 6350, я так розумію максимально схожі машини
https://www.scribd.com/document/7381010 ... ice-Manual
стр 33
75w-90, 80w-90 (GB13985-92) hyperbole gear oil
Так, дуже схожі, головне що там є в рекомендованих 80w-90! Тепер буду спати спокійно! Дякую.
Відповісти