Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
3-14
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.06.2021 17:47На втором вроде вполне нормальная дорожка или я что-то упустил?
Дорожка нормальная, уклон правда такой, который в этой группе считают критическим :laugh: см. знак
odessitmws
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.06.2021 17:47Первое фото это агинь Особенно вниз.
это еще весьма ровная брусчатка, у нас частенько половина секций торчит на половину высоты камня :D
Hotspur
Member

Повідомлення

odessitmws: 06.06.2021 17:59 у нас частенько половина секций торчит на половину высоты камня
даунхил так даунхил :lol:
murzik
Member

Повідомлення

сідло з ямкою ... може в ньому проблема? проф сідла- рівні дошки. на ГТ і геко - ямки. стопа на місці не стоїть, сповзаю вперед, хоч і підняв носик сідла. таке ..
по лісу можна їхати. не 20 кмч, але можна.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 06.06.2021 19:41проф сідла- рівні дошки.
нет

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
murzik: 06.06.2021 19:41по лісу можна їхати. не 20 кмч, але можна.
ну по ровному 20-25 и хорошо.
3-14
Member

Повідомлення

murzik
Проф хінт — наклей на сідло наждак

Зображення

Правда одяг стає при цьому одноразовим

Зображення

А взагалі, здається, це привід почати вибирати новий вел
спойлер
:lol:
murzik
Member

Повідомлення

3-14
а чим не привід? :gigi:
обкатаю мтб, відвезу в сервіс, там підскажуть по посадці (можливо), покатаю 1-2 сезони, а там буде видно.
сьогоднішніми 15 км я задоволений. але тут мотиватором була гроза, від якої я тікав.
штани 100% котон - не годяться, розумію, знаю, але не міняю. вони теж натирають коліна, коли мокріють.
15 км проти ваших 150 .... таке собі
Dark-seer
Member

Повідомлення

murzik
Мне до ребят далеко, но для меня йсейчас 50км легкая покатушка, средняя 20-22
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik
Я теж сповзав коли на топталках їздив. Для вело придбай шорти, якщо не хочеш лайкру, то будь які для басейну.
Dark-seer
Member

Повідомлення

90% маршрута асфальт

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Шорты надо с памперсом брать, *опа блвгодарна безмерно будет
3-14
Member

Повідомлення

murzik: 06.06.2021 20:0715 км проти ваших 150 .... таке собі
З палкою замість керма складно довго їхати. Ну і загалом МТБ не розроблюються навколо ідеї довгого вкручування.
murzik: 06.06.2021 20:07штани 100% котон
Ми недавно з дружиною трохи каталися містом, загалом вийшло десь 30 км. Одяг звичайні труселі та звичайні котонові шорти. Так от останні 5 км я вже сидіти не міг так зад болів відчуваючи зміну після нормального велоодягу :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Dark-seer: 06.06.2021 20:17Шорты надо с памперсом брать, *опа блвгодарна безмерно будет
согласен
Leeman
Member

Повідомлення

murzik: 06.06.2021 19:41 сідло з ямкою ... може в ньому проблема? проф сідла- рівні дошки. на ГТ і геко - ямки. стопа на місці не стоїть, сповзаю вперед, хоч і підняв носик сідла. таке ..
по лісу можна їхати. не 20 кмч, але можна.

------------------------------

Отправлено спустя 40 секунд:
3-14: 06.06.2021 17:46 Вот вам комбо, 12% и кривая брусчаточка. Красотень
3-14
Member

Повідомлення

Leeman
Спасибо за ссылку на рос. перевод, но зачем он, если есть доступный оригинал? :spy:

Кстати весь шарм и юмор в переводе исчезает, особенно у Блейка, который там во всей этой движухе самый харизматичный. В общем, рекомендую оригинал, а не жалкий перевод.
Leeman
Member

Повідомлення

3-14: 06.06.2021 22:44 Leeman
Спасибо за ссылку на рос. перевод, но зачем он, если есть доступный оригинал? :spy:

Кстати весь шарм и юмор в переводе исчезает, особенно у Блейка, который там во всей этой движухе самый харизматичный. В общем, рекомендую оригинал, а не жалкий перевод.
Тоже в оригинале смотрю. Просто мурзику сбрасывал про седло, так и это видео заметил. А тут в теме шел разговор про брусчатка, подъем и страдание.
saturnvp
Junior

Повідомлення

Мені кажется що Мурзику потрібно продати вели,купити дві лижні палки і ходити з бабусями по парку.
mumu
Member

Повідомлення

Leeman: 06.06.2021 22:55А тут в теме шел разговор про брусчатка, подъем и страдание.
а шо є сумніви, що на 22-32 буде легше виїхати ніж на 32(або більше у шосерів)-30, наприклад, на затяжному підйомі? я не про швидкість, а про витрату сил.
3-14
Member

Повідомлення

mumu: 07.06.2021 00:31а шо є сумніви, що на 22-32 буде легше виїхати ніж на 32(або більше у шосерів)-30
Шосе в горах це, якщо з компактом, то може бути 34х34 або з сабкомпактом десь 32х34... Так чи інакше 22х32 буде легше, але з іншого боку така передача дає на каденсі 70 швидкість пересування 5.84 кмг, тобто швидше буде вже йти пішки. :shuffle:
dead_rat
Member

Повідомлення

3-14: 07.06.2021 00:48така передача дає на каденсі 70 швидкість пересування 5.84 кмг
На бок упадешь :gigi:

Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
mumu: 07.06.2021 00:31а шо є сумніви, що на 22-32 буде легше виїхати ніж на 32(або більше у шосерів)-30
Мы устроим челлендж - стартонуть в горку на такой передаче ;)
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.06.2021 07:24На бок упадешь
на 5 кмч я нормально заезжаю :gigi:
Відповісти