Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
avuremybe
Member

Повідомлення

leif, форум изменился, большевика тоже декомунизировали в космополит...
Все меняется и не всегда в лучшую сторону.
acm_fan вон вообще намекает, что если люди и дальше будут кидать какашки в обзоры и кричать "куплено", то здесь и обзоры конвертируют в анпак формат...

Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
Поэтому надо бы собрать волю в кулак и пробовать самим по чуть-чуть генерировать интересный контент.
Потому что без контента это все очень быстро скатится в такую же помойку как русскоязычный аналог.
Kozakevich
Member

Повідомлення

leif: я ще пам'ятаю як у 2010-2011 роках у Києві з оверами нерідко зустрічались IRL на КПІ, пили пиво, навіть в боулінг грали в більшовику на шулявці, гілка "Овери по Київськи" ще зберігає згадки про це. за одні такі посиденьки обміну досвідом було більше ніж за місяць на форумі тепер :(
Все-таки сайт(у вузькоспеціалізованому напрямку) може вижити або з фінансуванням та обладнанням від самих оверов(навряд чи компанії будуть давати обладнання на огляди не дуже популярному сайту,тим більше,що продуктів "для оверклокінгу" випускають мало(з нових на розум приходить тільки EVGA Kingpin)),або якщо розширити його спеціалізацію(ПК,консолі,ігри)
leif
Member

Повідомлення

Виживати сайтам можна по різному, не обов'язково за рахунок масованої реклами. я б і на патреоні на овери б закинув грошей, скажімо 3 бакси на місяць. для багатьох це вже звична справа з підтримки виробників контенту.
тільки б огляди і матеріали редакційні нормальні були, до acm_fan у мене майже немає питань, а от ті "огляди" що уксус графоманить в перемішку з рекламою амд, мені це вже зовсім не цікаво.
Kozakevich
Member

Повідомлення

avuremybe: Потому что без контента это все очень быстро скатится в такую же помойку как русскоязычный аналог.
Заголовок с одного из блогов overclockers.ru
Покупка AMD Ryzen 5 3600 бесполезна, а длительное ожидание чуда может навредить вашему психическому здоровью
:-/
leif
Member

Повідомлення

avuremybe:Поэтому надо бы собрать волю в кулак и пробовать самим по чуть-чуть генерировать интересный контент.
і куди його потім? в топіки на форумі? надсилати редакції на публікацію?
Evilness
Junior

Повідомлення

Kozakevich:
avuremybe: Потому что без контента это все очень быстро скатится в такую же помойку как русскоязычный аналог.
Заголовок с одного из блогов overclockers.ru
Покупка AMD Ryzen 5 3600 бесполезна, а длительное ожидание чуда может навредить вашему психическому здоровью
:-/
Так лише недавно там було шось типу "народ увіровав в Райзен" і що 3600 харош, а тепер це...
Sanьka
Member

Повідомлення

Kozakevich:Эх,где же эхо,globnet и FelisInfernis aka 2080Ti
"Яркие личности " :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Evilness:Так лише недавно там було шось типу "народ увіровав в Райзен" і що 3600 харош, а тепер це...
це було на 3д-ньюз і "увєровать" це цілком звичний оберт для рос. журналістики
Kozakevich
Member

Повідомлення

Evilness: Так лише недавно там було шось типу "народ увіровав в Райзен" і що 3600 харош, а тепер це...
Це з 3DNews,а про психічне здоров'я було в блозі 5 липня 2019
Востаннє редагувалось 27.09.2019 16:01 користувачем Kozakevich, всього редагувалось 1 раз.
avuremybe
Member

Повідомлення

leif:
avuremybe:Поэтому надо бы собрать волю в кулак и пробовать самим по чуть-чуть генерировать интересный контент.
і куди його потім? в топіки на форумі? надсилати редакції на публікацію?
Поэтому я и говорю, что отсутствие блогов - очень пагубно.
Сайт сам по себе интересного контента генерирует крайне мало и с каждым днем все меньше.
Публиковать свою мелочь некуда.
А редакция на публикацию хочет полноценные объемные статьи.
Моя, собственно, поэтому до релиза и не дожила. А согласились бы постить мелкими блоками - было бы все по другому.
Sanьka
Member

Повідомлення

ЗображенняЗображення
Заставка на моем рабочем и домашнем компе
leif
Member

Повідомлення

avuremybe

колись я написав пару сотень оглядів залізяк для easycom'у та оверів, останній десь у 2014 році, і шось постійно підбиває повернутися до цієї справи, хоча роботи мені вистачає і сенсу практичного в такій діяльності мало :-/ якщо були б блоги — писав би, думаю
Востаннє редагувалось 27.09.2019 16:04 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
WakeMe
Member

Повідомлення

На укр оверах же вроде тоже были блоги когда-то? Или я путаю что-то.
На ру как сделали оплату криптой блохерам, так все, каждый считает нужным написать высер какой-то. Пока не платили, были же годные статьи .
avuremybe
Member

Повідомлення

WakeMe:На укр оверах же вроде тоже были блоги когда-то? Или я путаю что-то.
Судя по топику с изменениями конференции - когда-то были.
Не знаю почему прикрыли и почему не возвращают.
Может напишем коллективную просьбу?
Evilness
Junior

Повідомлення

leif
Kozakevich

Точно, обшибочка вийшла.

І хтось читав "Покупка AMD Ryzen 5 3600 бесполезна" статтю, в чому біда? Бо зараз немає змоги самому прочитати
Sanьka
Member

Повідомлення

на сру только ретроклокинг читать можно и все.
leif
Member

Повідомлення

avuremybe:Может напишем коллективную просьбу?
бачив такі прохання у відповідних гілках форуму, але адміністрація відповідала шось в дусі "не на часі"
Kozakevich
Member

Повідомлення

Evilness:leif
Kozakevich

Точно, обшибочка вийшла.

І хтось читав "Покупка AMD Ryzen 5 3600 бесполезна" статтю, в чому біда? Бо зараз немає змоги самому прочитати
спойлер
https://overclockers.ru/blog/TEXHAPb/sh ... u-zdorovju
Відкриваєте на свій страх і ризик,картинки взагалі окрема тема
Evilness
Junior

Повідомлення

Kozakevich:
Evilness:leif
Kozakevich

Точно, обшибочка вийшла.

спойлер
https://overclockers.ru/blog/TEXHAPb/sh ... u-zdorovju
Відкриваєте на свій страх і ризик,картинки взагалі окрема тема
Прям інтригуюче :gigi:

Треба почитати пізніше. Дякую за ссиль :beer:
Kozakevich
Member

Повідомлення

Evilness: Прям інтригуюче :gigi:
Треба почитати пізніше. Дякую за ссиль :beer:
Всередині "аналітика" і однобока точка зору,ніби сам з собою розмовляє(може так писав статтю :write: )
Особливо смішно,коли "автор" робить висновок,що всі його читачі тільки в іграшки грають (або він точно знає,хто його читає :D )
P.S."Середньогеометричні результати", він що FPS перемножує і заганяє під корінь? :rotate:
Результати тестування написані в Excel,де жарт про це?
Востаннє редагувалось 27.09.2019 16:19 користувачем Kozakevich, всього редагувалось 4 разів.
Закрито