Останні статті і огляди
Новини
Майнинг - заставь комп работать!
-
yupi
Member
кто подскажет как в Sgminer прописать видики, которые нужны?, тк мне один нужен под другие нужды)
-д 0 -д 1 включает только один, который написан в конце =\
-д 0 -д 1 включает только один, который написан в конце =\
-
ntrader
Member
yupi
-d 0,1,3 ...
-d 0,1,3 ...
-
yupi
Member
ntrader
а вот и нет
"device": "0,1,2,3",
а вот и нет
"device": "0,1,2,3",
-
ntrader
Member
yupi
це залежить де прописувати, якщо в конфігу - твій варіант
якщо в батніку - мій
це залежить де прописувати, якщо в конфігу - твій варіант
якщо в батніку - мій
-
abogue
Junior
какой асик можнов взять до 3000 гривен ? и сколько в сутки он "приносит"
-
anatolikostis
Member
любой китайский на али или у местных перепродаванов...
а вот сколько будет приносить, зависит только от хозяина - такова жизнь...
а вот сколько будет приносить, зависит только от хозяина - такова жизнь...
-
ChegeWARe
Member
Программный гигант Microsoft с декабря 2014 принимает к оплате криптовалюту биткоин. Пока только жители США могут использовать эту возможность.
http://geektimes.ru/post/242811/" target="_blank
http://geektimes.ru/post/242811/" target="_blank
-
Qgeen
Member
ChegeWARe,
невдовзі зроблять і для інших таку можливість. Цікаво те, що за словами BitPay - компанії, яка займається обробкою платежів у Bitcoin'ах, близько 50% відсотків підприємств залишають біткойни, не конвертуючи їх в фіат.
невдовзі зроблять і для інших таку можливість. Цікаво те, що за словами BitPay - компанії, яка займається обробкою платежів у Bitcoin'ах, близько 50% відсотків підприємств залишають біткойни, не конвертуючи їх в фіат.
-
Qgeen
Member
З приводу BitPay уточнення маленьке. Певна кількість компаній (менша) з цих 50% не конвертують отримані біткойни в фіат взагалі, решта - конвертують частково. Всі інші клієнти BitPay відразу конвертують криптовалюту в фіат.
-
Cooler1983
Junior
народ, я випав десь на 3 місяці з процесу, підкажіть, на чому зараз майнити добре? х11 в силі? тільки сьогодні помітив, що trademybit закрився... Які є аналоги, щоб майнити будь-що, а отримувати битки? Нові збірки бамту з"явилися, чи далі юзати 1.6+мод для х11?
-
Qgeen
Member
Cooler1983 ,
за 3 місяці в мене нічого не змінилось. Все ще Nicehash. Все ще X1x алгоритми. Lyra2RE й NeoScrypt в моїх очах не варті того, щоб заморочуватись з ними.
В якості бенчмарка нинішнього рівня оптимізації додаю скриншот. Ті, хто трохи девелопить й розуміється на OpenCL може мати дещо більше хешів. Карти - R290, частоти - номінальні референсні, без розгону.
за 3 місяці в мене нічого не змінилось. Все ще Nicehash. Все ще X1x алгоритми. Lyra2RE й NeoScrypt в моїх очах не варті того, щоб заморочуватись з ними.
В якості бенчмарка нинішнього рівня оптимізації додаю скриншот. Ті, хто трохи девелопить й розуміється на OpenCL може мати дещо більше хешів. Карти - R290, частоти - номінальні референсні, без розгону.
- спойлер
-
ntrader
Member
Споживання заміряв?
-
Cooler1983
Junior
-
Qgeen
Member
Cooler1983,
збірка називається PiMP 1.7.0 (Catalyst 14.6)
http://www.getpimp.org/" target="_blank
ntrader,
не заміряв, скажу тільки, що це щастя працює на двох блоках живлення з сумарною потужністю 3 кВт. Думаю, що реальна утилізація (враховуючи ККД блоків) ~ 1.8 кВт.
збірка називається PiMP 1.7.0 (Catalyst 14.6)
http://www.getpimp.org/" target="_blank
ntrader,
не заміряв, скажу тільки, що це щастя працює на двох блоках живлення з сумарною потужністю 3 кВт. Думаю, що реальна утилізація (враховуючи ККД блоків) ~ 1.8 кВт.
-
ntrader
Member
7970 при 950/1000 видає 5,3-5,4 мх
690 вт з 5 шт
690 вт з 5 шт
-
Hum
Member
Qgeen
Я никак не могу понять как в nocehash создать воркера. Пишет при создании воркера такое: Bad pool provided. Please verify pool details.
Я никак не могу понять как в nocehash создать воркера. Пишет при создании воркера такое: Bad pool provided. Please verify pool details.
-
Cooler1983
Junior
дякую, поставив pimp 1.6(32біта, так як 4гб пам"ять), видає на тій самій конфігурації 3.8, я вибрав х11-mod профіль.
настройки такі:
Добавлено через 56 секунд:
настройки такі:
- спойлер
- "auto-fan" : true,
"intensity" : "17",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"shaders" : "0",
"api-listen" : true,
"api-port" : "4028",
"api-allow": "W:127.0.0.1,107.170.10.86",
"gpu-threads" : "2",
"gpu-dyninterval" : "7",
"device" : "0,1,2",
"gpu-engine" : "1020,1010,1010",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-fan" : "10-50",
"temp-hysteresis" : "3",
"temp-cutoff" : "85",
"temp-overheat" : "80",
"temp-target" : "70",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"expiry" : "20",
"scan-time" : "60",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"kernel" : "x11mod"
Добавлено через 56 секунд:
Навіщо його створювати, там достатньо свій волет вказати у вигляді логінуHum:Qgeen
-
ntrader
Member
Шукай бінарник від любителя лисичок і будеш мати 5+ мхеш з карти.
-
Cooler1983
Junior
це хто? юзер тут? бо в гуглі одні мариновані лисички))
-
Qgeen
Member
ntrader,
непогана енергоефективніть, заслуговує аплодисментів.
непогана енергоефективніть, заслуговує аплодисментів.