Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
odessitmws
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 15:07ясно. тільки вчора 3-14 згадував про такі підвіси.
если правильно понял то у меня двухрычажный подвес, а там имитация (ну как можно было в тонюсеньком рычаге можно еще и прорези сделать что бы там в итоге осталось 2мм метала)
viewtopic.php?p=3171618#p3171618
leif
Member

Повідомлення

я мав на увазі про тип велосипедів загалом. не те щоб я мав якийсь релевантний досвід з такими агрегатами, але по фотках думаю, що той giant і твій в повсякденній експлуатації будуть +\- однакові, не зважаючи на різницю в конструкції.
3-14
Member

Повідомлення

odessitmws: 26.04.2021 15:26ну как можно было в тонюсеньком рычаге можно еще и прорези сделать что бы там в итоге осталось 2мм метала
нужно срочно написать в Giant что они делают велосипеды неправильно :)

Тут уже на форуме эксперты определили, что WTB делают неправильные покрышки, Sram делает неправильные переключатели, теперь вот и Giant туда-же. Что эти производители себе позволяют вообще? :laugh:
leif
Member

Повідомлення

вже питав, але запитаю, про всяк випадок, ще разок:
власники Garmin Edge 530 або Wahoo ELEMNT Bolt в цьому чаті присутні?
3-14
Member

Повідомлення

Вот примерно та-же "2мм пластина" вблизи
спойлер
07.jpg
odessitmws
Member

Повідомлення

3-14
так речь была о классификации, а не о качестве
ясное дело что они рассчитали нагрузку на нижний рычаг, а верхнюю пластинку что бы была лишняя точка опоры для v-брайков просто хотелось уточнить это называется двух рычажной или одно рычажной
на 2 фото уже другой рычаг как бы
Hotspur
Member

Повідомлення

Sphinx: 26.04.2021 14:46Ну не знаю, Др. Гонзо ругався на ці переклюки, ще по інету бачив такі ж відгуки.
у меня лично у знакомых 2 NX умерло за 1 лето. еще 1 видел в мастерской. Оно дрянь
3-14
Member

Повідомлення

odessitmws: 26.04.2021 15:57на 2 фото уже другой рычаг как бы
А как по-мне, очень похож. Вот фотки, сравни сам https://bikeindex.org/bikes/721123
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 26.04.2021 14:57і який прогноз по вартості тої ж меріди біг найн 500 2021, яка зараз 31 000?
35 000 :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.04.2021 16:092 NX умерло за 1 лето
так ти розповідай вже повністю історію, не соромся. про суху траву, оце от все :laugh:
odessitmws
Member

Повідомлення

3-14: 26.04.2021 16:11А как по-мне, очень похож. Вот фотки, сравни сам
да мне показалось что на фото нету прорези, но учитывая что оно держать должны боковые нагрузки то действительно эта прорезь никак не влияет, а ширина там таки да внушительная
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 16:15про суху траву, оце от все
да, 1 умер от сухой травы :gigi:. лучшее качество :gigi:
Sphinx
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 15:23 ось в догонку досить типовий відгук від власника GX на підвісі та SX на хардтейлі одночасно:
I have an SX setup on my hardtail and a GX setup on my full sus. I'm pretty hard on drivetrains (see my latest post on breaking GX cassettes). I feel that I've put the SX drivetrain to the test. I had intended to replace it soon after I got the bike (even ordered a new spline freehub to upgrade to new Shimano). So far, it hasn't had any issues whatsoever. I find that it's more finicky to keep tuned - like there's slightly more play in it - but that hasn't been a major issue. It's held up very well so far. I put plenty of time on this bike - ride it on the same trails as my other bike - and I don't baby it. Time will tell, but so far, so good.
я такому набагато більше довіряю ніж нашим блогерам, особливо враховуючи свій власний досвід.
Ну не знаю. У того ж Гонзо досвід куди більш релевантний, і як кантріли, і як майстра.
А це якийсь ноунейм англомовний, шо там за трейли, може флов якийсь вилизаний, як в кота яєчки, скільки він на тому проїхав, не знаю.
mumu
Member

Повідомлення

odessitmws: 26.04.2021 15:57это называется двух рычажной или одно рычажной
це маятникова підвіска з моно амортизатором.
Sphinx
Member

Повідомлення

Во, найшов. Gx хороші, а Sx/Nx - ніочінь, чому - добре сказали
leif
Member

Повідомлення

Sphinx: 26.04.2021 16:26Ну не знаю. У того ж Гонзо досвід куди більш релевантний, і як кантріли, і як майстра.
ніколи не дивився його відео, але подивився спецом, що він каже про SX NX. так, в принципі я з усім погоджуюсь. дарма наперед думав, що там звичайне поливання лайном в стилі хотспура :shuffle: він цілком адекватно все розклав: групи нормальні, працюють, але позиціонування у них саме маркетингове, бо вони не є КК групами і призначені насправді для прогулянкового катання, а не КК. як алівіо чи асера. ну я власне сам так від початку написав: матрацна група.

Відправлено через 32 секунди:
Sphinx: 26.04.2021 16:40Во, найшов. Gx хороші, а Sx/Nx - ніочінь, чому - добре сказали
ага, от буквально 5 хв тому його переглянув :beer:
Sphinx
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 16:41 матрацна група.
Ага. Але вони незрозуміло чому на це діло задрали космічну (як на таку якість) ціну. Тому і очікування від них відповідні.
А воно як топ блогерша якась - виглядає гарно, коштує дорого, а як борщ варити - зразу лапки вгору :gigi:
:beer:
leif
Member

Повідомлення

Sphinx: 26.04.2021 16:52задрали космічну (як на таку якість) ціну
коштує як Deore M6100, а по якості як алівіо\асера тільки на 12 зірок. мало б коштувати на 40% дешевше, щоб нормально було.
Bublik
Member

Повідомлення

murzik
Плохо:)
Макет вилки и колеса плохие
Предыдущие варианты были получше
Відповісти