Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
murzik
Member
де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю вже б на меріду назбирав
-
odessitmws
Member
запрягай в упряжку к этим детским велосипедам без педалей и пускай отрабатываютmurzik: ↑ 26.04.2021 14:15де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю
я бы брал на что хватает бюджета, тем более что для того что бы просто ездить не нужно космических бюджетов в селах и на совках ездят и в ус не дуют
достал из загашника пегасус солеро (в мохнатые годы вроде за 100баксов купили) а он ниче так вроде крепкий (тяжелый правда, но там есть куча всего что снять можно) и едет очень мягко (двухподвес) + амортизатор под седушкой есть
покатаю на нем подкачаю физуху (а то чот совсем дохлик) а там может прикуплю чего на 26 колесах баннихопы делать
-
Kronus
Member
Можно котов преобразовать в вел. Промежуточное звено - шаурма.murzik: ↑ 26.04.2021 14:15 де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю вже б на меріду назбирав
Дальше - сам.
-
murzik
Member
Kronus: ↑ 26.04.2021 14:26Можно котов преобразовать в вел. Промежуточное звено - шаурма.murzik: ↑ 26.04.2021 14:15 де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю вже б на меріду назбирав
Дальше - сам.
-
leif
Member
murzik
якщо рахувати велосипеди в котах, мої 2 коти на дорогому кормі і з дорогим наповнювачем для лотка обходяться нам з дружиною у 4.5-5 кілогривень на місяць це без ветеринарів, щеплень і т.д.
пристойний карбогравел кожен рік.
якщо рахувати велосипеди в котах, мої 2 коти на дорогому кормі і з дорогим наповнювачем для лотка обходяться нам з дружиною у 4.5-5 кілогривень на місяць це без ветеринарів, щеплень і т.д.
пристойний карбогравел кожен рік.
-
murzik
Member
odessitmws
такий у мене вже є - гібрид рігид. очікую від мтб - вау ефекту, по факту можу розчаруватися
Отправлено спустя 50 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/cube ... Ljsqy.html
такий у мене вже є - гібрид рігид. очікую від мтб - вау ефекту, по факту можу розчаруватися
Отправлено спустя 50 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/cube ... Ljsqy.html
-
leif
Member
от от. я як згадаю які дороги були в моєму дитинстві в провінційному місті, в якому я вирис, і на чому ми там катали і діти і дорослі.. а тут ці всі розмови про 140\140 для київського асфальту бо інакше комфорту не буде )))odessitmws: ↑ 26.04.2021 14:23в селах и на совках ездят и в ус не дуют
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
як це виглядає? дай фотку, будь-ласка (можна з інтернету)odessitmws: ↑ 26.04.2021 14:23пегасус солеро
-
Sphinx
Member
Ну не знаю, Др. Гонзо ругався на ці переклюки, ще по інету бачив такі ж відгуки. Можливо справа в тому, де іздити, як іздити і як обслуговувати, якщо по асфальту і пилюку здувати з нього - може і походить.leif: ↑ 26.04.2021 14:05лол, і тільки мій унікальний SX відкатав 1600 км (2 підлаштування за весь час), залишився в нормальному стані і зараз людина якій я продав байк почала на ньому катати другий сезон бюджетний але цілком адекватний перемикач для початківця або матрацу.Sphinx: ↑ 26.04.2021 13:25Після 500 км йдуть в ремонт або в смітник.
ну а GX ставити в один ряд з SX це взагалі не серйозно і наочно демонструє рівень експертності.
Це МТБ запчастини і вони повинні витримувати їзду не по асфальту без особливих проблем. Не думаю, що той негатив, який є про них інеті з'явився на пустомі місці.
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Так давай до осені почекаєм з покупкоюmurzik: ↑ 26.04.2021 14:05 нехай летять. осінь скоро.
Отправлено спустя 12 минут 14 секунд:
http://sportsline.com.ua/index.php?productID=7359
гарний тільки дорого
зато 26-36 і ззаду 42-12
-
odessitmws
Member
да чот в инетах совсем другие версии (как блин вообще с названием можно делать совсем разные велосипеды )leif: ↑ 26.04.2021 14:35як це виглядає? дай фотку, будь-ласка (можна з інтернету)
нашел ток шакальное качество даже аморта не видно так еще и название другое
- спойлер
-
leif
Member
не буду це заперечувати, переклюк реально більше ніж на матрац не розрахований і його безперечно є за що критикувати. звичайно, якщо його по жесті катати, то він і за 1 захід може розсипатись. але загалом, у нас люблять засирати все підряд в інтернетах бо публіка таке добре сприймає, західні огляди більш помірковані і розставляють акценти в дусі "переклюк базового рівня, у порівнянні з конкуруючими пропозиціями від шимани програє". якщо мова про GX, то там все зовсім інакше, з шиманою цілком успішно конкурує в своєму сегменті.Sphinx: ↑ 26.04.2021 14:45той негатив, який є про них інеті з'явився на пустомі місці
я не те щоб прихильник sram, на всіх нинішніх велосипедах шимано, але сказати, що SX це прям шок яке лайно (як в оглядах деякі розповідають), то ні, не можу.
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
odessitmws
щось зовсім пікселів мало, нічого не видно
-
Bublik
Member
Sphinx
В интернете много как положительных так и отрицательных отзывов что про gx что про xt
Пересел на gx с slx, катаюсь уже второй год, так вот gx работает под нагрузкой лучше (имхо).
Используется по назначению и даже больше) горы, холмы, бывало по уши в грязи с покатух возвращался
За сезон (около 3 тысяч) регулировали переклюк 1 раз.
В интернете много как положительных так и отрицательных отзывов что про gx что про xt
Пересел на gx с slx, катаюсь уже второй год, так вот gx работает под нагрузкой лучше (имхо).
Используется по назначению и даже больше) горы, холмы, бывало по уши в грязи с покатух возвращался
За сезон (около 3 тысяч) регулировали переклюк 1 раз.
-
odessitmws
Member
аагааа разобрался я фз чего на нем написано солеро, но по факту это https://www.fahrradgigant.de/fahrraeder ... g-bla.htmlleif: ↑ 26.04.2021 14:53щось зовсім пікселів мало, нічого не видно
с какой то совсем неприличной ценой
-
murzik
Member
-
leif
Member
ясно. тільки вчора 3-14 згадував про такі підвіси.
мурзік, придивись на 22 рік чи коли ти там на разі плануєш купувати.
-
murzik
Member
leif
де?
хіба не вигідніше купувати моделі минулих років?
де?
хіба не вигідніше купувати моделі минулих років?
-
Sphinx
Member
Цей збс. Пощупати в живу та й забрати.
ПС. Надумаєш продавати Геко - дай знати, хочу гревел замутити
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
leif
Bublik
Пойняв, піду викреслю Gx зі списку гвна
-
murzik
Member
Sphinx
оп, попит на гекоleif: ↑ 13.04.2021 16:21 murzik
18" тобі має бути то що треба по розміру. Але 2 роки не робити ТО це навіть якщо він мало катав. Теоретично там може бути нічого страшного, але без огляду у механа я б такі варіанти не розглядав.
-
Sphinx
Member
-30% від вартості, але твого розміру вже скорше всього не буде. Дешевше ринку купити новий вел розмірів М-Л за адекватні гроші можна тільки по передзамовленню.murzik: ↑ 26.04.2021 14:57і який прогноз по вартості тої ж меріди біг найн 500 2021, яка зараз 31 000?Sphinx:
Так давай до осені почекаєм з покупкою
а якщо це останній рік життя?
-
leif
Member
ось в догонку досить типовий відгук від власника GX на підвісі та SX на хардтейлі одночасно:
я такому набагато більше довіряю ніж нашим блогерам, особливо враховуючи свій власний досвід.I have an SX setup on my hardtail and a GX setup on my full sus. I'm pretty hard on drivetrains (see my latest post on breaking GX cassettes). I feel that I've put the SX drivetrain to the test. I had intended to replace it soon after I got the bike (even ordered a new spline freehub to upgrade to new Shimano). So far, it hasn't had any issues whatsoever. I find that it's more finicky to keep tuned - like there's slightly more play in it - but that hasn't been a major issue. It's held up very well so far. I put plenty of time on this bike - ride it on the same trails as my other bike - and I don't baby it. Time will tell, but so far, so good.