Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю :laugh: вже б на меріду назбирав
odessitmws
Member

Повідомлення

murzik: 26.04.2021 14:15де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю
запрягай в упряжку к этим детским велосипедам без педалей и пускай отрабатывают :laugh:
я бы брал на что хватает бюджета, тем более что для того что бы просто ездить не нужно космических бюджетов в селах и на совках ездят и в ус не дуют
достал из загашника пегасус солеро (в мохнатые годы вроде за 100баксов купили) а он ниче так вроде крепкий (тяжелый правда, но там есть куча всего что снять можно) и едет очень мягко (двухподвес) + амортизатор под седушкой есть
покатаю на нем подкачаю физуху (а то чот совсем дохлик) а там может прикуплю чего на 26 колесах баннихопы делать :D
Kronus
Member

Повідомлення

murzik: 26.04.2021 14:15 де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю :laugh: вже б на меріду назбирав
Можно котов преобразовать в вел. Промежуточное звено - шаурма.
Дальше - сам.
murzik
Member

Повідомлення

Kronus: 26.04.2021 14:26
murzik: 26.04.2021 14:15 де там ті дворові коти, на яких 300 грн\міс витрачаю :laugh: вже б на меріду назбирав
Можно котов преобразовать в вел. Промежуточное звено - шаурма.
Дальше - сам.
:laugh:
leif
Member

Повідомлення

murzik
якщо рахувати велосипеди в котах, мої 2 коти на дорогому кормі і з дорогим наповнювачем для лотка обходяться нам з дружиною у 4.5-5 кілогривень на місяць :horror: це без ветеринарів, щеплень і т.д.

пристойний карбогравел кожен рік.
murzik
Member

Повідомлення

odessitmws
такий у мене вже є - гібрид рігид. очікую від мтб - вау ефекту, по факту можу розчаруватися

Отправлено спустя 50 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/cube ... Ljsqy.html
leif
Member

Повідомлення

odessitmws: 26.04.2021 14:23в селах и на совках ездят и в ус не дуют
от от. я як згадаю які дороги були в моєму дитинстві в провінційному місті, в якому я вирис, і на чому ми там катали і діти і дорослі.. а тут ці всі розмови про 140\140 для київського асфальту бо інакше комфорту не буде )))

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
odessitmws: 26.04.2021 14:23пегасус солеро
як це виглядає? дай фотку, будь-ласка (можна з інтернету)
Sphinx
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 14:05
Sphinx: 26.04.2021 13:25Після 500 км йдуть в ремонт або в смітник.
лол, і тільки мій унікальний SX відкатав 1600 км (2 підлаштування за весь час), залишився в нормальному стані і зараз людина якій я продав байк почала на ньому катати другий сезон :) бюджетний але цілком адекватний перемикач для початківця або матрацу.

ну а GX ставити в один ряд з SX це взагалі не серйозно і наочно демонструє рівень експертності.
Ну не знаю, Др. Гонзо ругався на ці переклюки, ще по інету бачив такі ж відгуки. Можливо справа в тому, де іздити, як іздити і як обслуговувати, якщо по асфальту і пилюку здувати з нього - може і походить.
Це МТБ запчастини і вони повинні витримувати їзду не по асфальту без особливих проблем. Не думаю, що той негатив, який є про них інеті з'явився на пустомі місці.

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
murzik: 26.04.2021 14:05 нехай летять. осінь скоро.

Отправлено спустя 12 минут 14 секунд:
http://sportsline.com.ua/index.php?productID=7359
гарний тільки дорого
зато 26-36 і ззаду 42-12 :up:
Так давай до осені почекаєм з покупкою :teacher:
odessitmws
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 14:35як це виглядає? дай фотку, будь-ласка (можна з інтернету)
да чот в инетах совсем другие версии (как блин вообще с названием можно делать совсем разные велосипеды :-/ )
нашел ток шакальное качество даже аморта не видно так еще и название другое
спойлер
Зображення
с планетарки задней чуток полезла жижа вот думаю надо разбирать или эт норма
leif
Member

Повідомлення

Sphinx: 26.04.2021 14:45той негатив, який є про них інеті з'явився на пустомі місці
не буду це заперечувати, переклюк реально більше ніж на матрац не розрахований і його безперечно є за що критикувати. звичайно, якщо його по жесті катати, то він і за 1 захід може розсипатись. але загалом, у нас люблять засирати все підряд в інтернетах бо публіка таке добре сприймає, західні огляди більш помірковані і розставляють акценти в дусі "переклюк базового рівня, у порівнянні з конкуруючими пропозиціями від шимани програє". якщо мова про GX, то там все зовсім інакше, з шиманою цілком успішно конкурує в своєму сегменті.

я не те щоб прихильник sram, на всіх нинішніх велосипедах шимано, але сказати, що SX це прям шок яке лайно (як в оглядах деякі розповідають), то ні, не можу.

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
odessitmws
щось зовсім пікселів мало, нічого не видно :)
Bublik
Member

Повідомлення

Sphinx
В интернете много как положительных так и отрицательных отзывов что про gx что про xt

Пересел на gx с slx, катаюсь уже второй год, так вот gx работает под нагрузкой лучше (имхо).
Используется по назначению и даже больше) горы, холмы, бывало по уши в грязи с покатух возвращался :D

За сезон (около 3 тысяч) регулировали переклюк 1 раз.
murzik
Member

Повідомлення

Sphinx:
і який прогноз по вартості тої ж меріди біг найн 500 2021, яка зараз 31 000?
а якщо це останній рік життя? :eek:
Востаннє редагувалось 26.04.2021 15:01 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
odessitmws
Member

Повідомлення

leif: 26.04.2021 14:53щось зовсім пікселів мало, нічого не видно
аагааа разобрался я фз чего на нем написано солеро, но по факту это https://www.fahrradgigant.de/fahrraeder ... g-bla.html
с какой то совсем неприличной ценой
leif
Member

Повідомлення

ясно. тільки вчора 3-14 згадував про такі підвіси.

мурзік, придивись на 22 рік чи коли ти там на разі плануєш купувати.
murzik
Member

Повідомлення

leif
де?
хіба не вигідніше купувати моделі минулих років?
Sphinx
Member

Повідомлення

Цей збс. Пощупати в живу та й забрати.
ПС. Надумаєш продавати Геко - дай знати, хочу гревел замутити

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
leif
Bublik
Пойняв, піду викреслю Gx зі списку гвна :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Sphinx
leif: 13.04.2021 16:21 murzik
18" тобі має бути то що треба по розміру. Але 2 роки не робити ТО це :horror: навіть якщо він мало катав. Теоретично там може бути нічого страшного, але без огляду у механа я б такі варіанти не розглядав.
оп, попит на геко B-)
Sphinx
Member

Повідомлення

murzik: 26.04.2021 14:57
Sphinx:
і який прогноз по вартості тої ж меріди біг найн 500 2021, яка зараз 31 000?
а якщо це останній рік життя? :eek:
-30% від вартості, але твого розміру вже скорше всього не буде. Дешевше ринку купити новий вел розмірів М-Л за адекватні гроші можна тільки по передзамовленню.
leif
Member

Повідомлення

ось в догонку досить типовий відгук від власника GX на підвісі та SX на хардтейлі одночасно:
I have an SX setup on my hardtail and a GX setup on my full sus. I'm pretty hard on drivetrains (see my latest post on breaking GX cassettes). I feel that I've put the SX drivetrain to the test. I had intended to replace it soon after I got the bike (even ordered a new spline freehub to upgrade to new Shimano). So far, it hasn't had any issues whatsoever. I find that it's more finicky to keep tuned - like there's slightly more play in it - but that hasn't been a major issue. It's held up very well so far. I put plenty of time on this bike - ride it on the same trails as my other bike - and I don't baby it. Time will tell, but so far, so good.
я такому набагато більше довіряю ніж нашим блогерам, особливо враховуючи свій власний досвід.
Відповісти