strannik18
Вітаю з вельчиком, але, тысяча чертей, НЕ МОГУ МАЛЧАТЬ
Винос і руль - зовсім не такі, які б мали стояти.
По асфальту в принципі без різниці, але якщо потягне на грунти і в гори, то було б непогано поміняти.
Мав колись справу з 90 мм виносом і палкою 660 чи 680 мм, не пам'ятаю (підвіс з ходами по 120). Був свято впевнений, шо вельчик, при ЕТТ 600, був нестабільним в керуванні через кут рульової в 70 гр. і тому мені треба інший вел, все буде збс.
Купив інший, кут 69 - 69,5, етт в 625, але з виносом 70 і кермом 720 (з гріпсами 740, но то таке). Фактично маємо, що загальна довжина ЕТТ + винос така сама, але наскільки воно по іншому іде, мммм. Стабільно, впевнено, розслабився і кайфуєш, а на старому наче на козі їхав, часто "напрягався", щоб їхати куди треба.
Якби одразу з першим велом взяв свій розмір (а була можливість, брав окремо раму, був більший розмір) не треба було нічого міняти, крім виноса і руля, але я того тоді не знав, рік їздив, страждав, в результаті поміняв весь вел, бо думав що старий поганого виробника.
Вже коли поїздив на новому велі, старий висів в продажі, мав прийти покупець, я на ньому на всякий трохи проїхався, перевірити, чи все працює - мало не впав, на стільки по іншому воно все.
В тебе по фото видно, що сідло висунуто максимально вперед, значить є можливість погратися з виносом, поставити коротший. Можливо є знайомі, або просто купити винос-руль 60-70 на 740-720 мм, не райзер, винос ще й перевернути можна.
Виходить воно не дорого, але кардинально міняє поведінку вельчика, в кращу сторону.
Ну і з особистого - манетки з індикаторами - зло, толку від індикаторів мало, без манеток можна зручніше це все на кермі розмістити, а якщо манетки на гальма повісити - красота, перевірено особисто. Та і Срам не випадково випускає верхні лінійки тільки без індикаторів. Ну і 3 зірки спереду, таке собі, 2 зірки практичніше.
ПС. Дешевий китай карбон - це ті ж самі алю палки, обмотані 1-2 шарами карбону і задуті лаком