Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

mumu: 23.04.2021 19:45Вчора очікував дощ, але з вікна все було ок: сонечко, трохи гарненьких хмарок. Собаку з метою розвідки вигуляв. Поїхав в інший кінець міста - капєц! Хмарище, злива, дуже сильні пориви вітру. Змок і змерз. Повернувся, а в районі домівки сонце і краса
у нас вчора щось подібне також було навіть в межах одного району) ніби сонячно все ок, навіть тепло, але трохи вітряно. потім раптово дощ, потім знову сонце, але вже холодно, надвечір ще холодніше, вночі -1 :-/
strannik18: 23.04.2021 19:47мені просто повезло купити готову нову раму з амортом за адекватні гроші
і скільки обійшлась, якщо не секрет?
а загалі цікаво було б і весь список обладнання яке ти підібрав, подивитись. кастом завжди цікаво :)
strannik18
Member

Повідомлення

murzik
ти мусиш оприділитись або береш готовий вел або конструктор, мемі було дуже цікаво зібрати все самому те що мені подобається, і це по закінченню просто бомбезно що є кожна деталька саме така як ти хотів
лякає. що підвіс - лише для депутатів
якщо брати новий готовий вел з сайта за 80тис грн то дійсно дуже дорого, яле якщо приділити часу щоб зібрати самому то може повезе, я ризикнув і мені повезло хача думав що з рамою якийсь косяк бо дешево віддавав

leif
рама з амортом обійшлась біля 9к з доставкою
а загалі цікаво було б і весь список обладнання яке ти підібрав
легко:
вилка рокшок хс30 100mm
вілсет Mavic Crossride Disc 29
каретка Shimano SM-BB71-41A
шатуни Shimano Deore FC-MT500-3
гальма shimano deore m6000
ланцюг shimano deore cn-hg54
манетки deore sl-t610
Сідло KLS Crossline
руль підсиділ винос рейс фейс китай карбон вроді міцний :gigi:
Востаннє редагувалось 23.04.2021 20:39 користувачем strannik18, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 23.04.2021 19:49ну Hotspur лякає. що підвіс - лише для депутатів
и министров. ну если не жалко 300-600 долларов в год тратить на мастерскую то велкам.

Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
strannik18: 23.04.2021 20:38якщо брати новий готовий вел з сайта за 80тис грн то дійсно дуже дорого, яле якщо приділити часу щоб зібрати самому то може повезе, я ризикнув і мені повезло хача думав що з рамою якийсь косяк бо дешево віддавав
вопрос не столько в цене сколько с стоимости полной переборки 1-2 раза в год. и в Киеве цены на такое дико дурные+замена подшипников подвески или линков

Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
strannik18: 23.04.2021 20:38рама з амортом обійшлась біля 9к з доставкою
сколько общий бюджет вышел ?
strannik18
Member

Повідомлення

Hotspur
десь біля 26к
Hotspur
Member

Повідомлення

strannik18: 23.04.2021 21:16десь біля 26к
очень дешево
leif
Member

Повідомлення

strannik18: 23.04.2021 20:38рама з амортом обійшлась біля 9к з доставкою
ого, це досить жирно за нову раму з амортом :up:
strannik18: 23.04.2021 21:16десь біля 26к
дуже дешево. якщо все в гарному стані, то білд шикарний вийшов за свою ціну.

я по унівезі, яка ні разу не підвіс, навіть в 50к не вписуюсь з урахуванням антигравійки і збірки з безкамерними колесами :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 23.04.2021 21:23я по унівезі, яка ні разу не підвіс, навіть в 50к не вписуюсь з урахуванням антигравійки і збірки з безкамерними колесами
23к в прошлом году даже без покупки нового вела :lol: :lol: :lol:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
твій підхід до калькуляцій ми вже бачили, де 7к там у тебе і 14500 :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 23.04.2021 21:37 де 7к там у тебе і 14500
кстати да, пока не забыл, к колесам добавляй 970 за спицы и переспицовку :lol:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
тобто ти зламав спиці, треба було переспицювати колесо і ти додаєш ці витрати до вартості колес? це прекрасно :laugh:

гуму ти теж так рахуєш? викатав на одному вілсеті 3 комплекти гуми, при підрахунках скільки коштують колеса додаєш вартість усіх трьох :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 24.04.2021 00:29тобто ти зламав спиці, треба було переспицювати колесо і ти додаєш ці витрати до вартості колес? це прекрасно
ну а что делать :weep: жизнь боль

Отправлено спустя 4 минуты 1 секунду:
leif: 24.04.2021 00:29викатав на одному вілсеті 3 комплекти гуми, при підрахунках скільки коштують колеса додаєш вартість усіх трьох
нет, но идея хорошая
Bublik
Member

Повідомлення

Мастер с https://ebike.in.ua/kontakty/
перебрал вилку за 500 грн. Рекомендую, обращался уже не раз, всегда доволен как качеством так и ценой.
Не реклама :gigi:
Sphinx
Member

Повідомлення

strannik18
Вітаю з вельчиком, але, тысяча чертей, НЕ МОГУ МАЛЧАТЬ :gigi:
Винос і руль - зовсім не такі, які б мали стояти.
По асфальту в принципі без різниці, але якщо потягне на грунти і в гори, то було б непогано поміняти.
Мав колись справу з 90 мм виносом і палкою 660 чи 680 мм, не пам'ятаю (підвіс з ходами по 120). Був свято впевнений, шо вельчик, при ЕТТ 600, був нестабільним в керуванні через кут рульової в 70 гр. і тому мені треба інший вел, все буде збс.
Купив інший, кут 69 - 69,5, етт в 625, але з виносом 70 і кермом 720 (з гріпсами 740, но то таке). Фактично маємо, що загальна довжина ЕТТ + винос така сама, але наскільки воно по іншому іде, мммм. Стабільно, впевнено, розслабився і кайфуєш, а на старому наче на козі їхав, часто "напрягався", щоб їхати куди треба.
Якби одразу з першим велом взяв свій розмір (а була можливість, брав окремо раму, був більший розмір) не треба було нічого міняти, крім виноса і руля, але я того тоді не знав, рік їздив, страждав, в результаті поміняв весь вел, бо думав що старий поганого виробника.
Вже коли поїздив на новому велі, старий висів в продажі, мав прийти покупець, я на ньому на всякий трохи проїхався, перевірити, чи все працює - мало не впав, на стільки по іншому воно все.
В тебе по фото видно, що сідло висунуто максимально вперед, значить є можливість погратися з виносом, поставити коротший. Можливо є знайомі, або просто купити винос-руль 60-70 на 740-720 мм, не райзер, винос ще й перевернути можна.
Виходить воно не дорого, але кардинально міняє поведінку вельчика, в кращу сторону.
Ну і з особистого - манетки з індикаторами - зло, толку від індикаторів мало, без манеток можна зручніше це все на кермі розмістити, а якщо манетки на гальма повісити - красота, перевірено особисто. Та і Срам не випадково випускає верхні лінійки тільки без індикаторів. Ну і 3 зірки спереду, таке собі, 2 зірки практичніше.
ПС. Дешевий китай карбон - це ті ж самі алю палки, обмотані 1-2 шарами карбону і задуті лаком :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

http://xt.ht/xtnews/--remennye-velodoro ... nymi-21400 а у нас велосипед нарисовали и все :lol: готово :lol:
Kronus
Member

Повідомлення

Опа. Я в том магазине набор 500 Вт брал на велик.
strannik18
Member

Повідомлення

Sphinx
Вітаю з вельчиком
дякую :beer:
манетки з індикаторами - зло
дурня я спеціально шукав манетки з індикатором, бо бляха муха тисяча чертей як я буду знати без індикатора на якій я передачі і як мені розраховувати свої сили якщо я надумаю розігнатись, а їдздити повільно я дуже нелюблю :D
Ну і 3 зірки спереду, таке собі
чому така думна не зрозуміло, я теж коли підбирав собі шатуни орієнтувався на 2 зірки але я нічого не знайшов бо хотів обовязково щоб велика зірка була не менше 40 зубів, тай наглянйи випадок заїхав вчора в лісок і тут мені гірочка під нахилом 45г і тут я подумав як добре що взяв на 3 зірки воно ж їсти не просить ;)
руль
руль просто супер довший мені точно не підійшо, а про винос щось в тому є але покищо так покатаю, сідло зависоке тре обрізати
Дешевий китай карбон - це ті ж самі алю палки
неправда там 3к волокно і як може важити руль 150гр ще й з алю всередині :shuffle: там товщина стінки десь 2мм майстер казав що міцний але до першого падіння :(
Hotspur
Member

Повідомлення

Sphinx: 24.04.2021 22:54 Та і Срам не випадково випускає верхні лінійки тільки без індикаторів. Ну і 3 зірки спереду, таке собі, 2 зірки практичніше.
у Шимано тоже самое. 2 легче чем 3 но не настолько что бы оно сильно играло роль :rotate:
Kronus
Member

Повідомлення

strannik18: 25.04.2021 10:10бо бляха муха тисяча чертей як я буду знати без індикатора на якій я передачі
А нафиг это знать? Если крутить педали с нужной скоростью тяжело, то понижаешь. Легко - повышаешь.
murzik
Member

Повідомлення

strannik18
теж цим переймався. зараз вже не актуально.
і вихочете від цифр визначати, важко вам їхати чи нормально? :D
strannik18
Member

Повідомлення

murzik
хлопаки для мене це актуально для вас ні, я не буду вас переконувати. :-P
Відповісти