Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:Ну давай сливная балаболушка, хоть тип оборудования назови, чего тебе стоит?
ты настолько бесперспективен что даже поиск в теме сделать не можешь :lol: . рыдаю

Отправлено спустя 43 секунды:
mumu:Волинська бруківочка, дорога на Шацькі озера. фото не моє, бо коли я там їхав, від жари мозок плавився.
на таком что бы вкручивать надо или подвес или аммо штырь
murzik
Member

Повідомлення

а що, гальма вже заправлені йдуть?
навіщо робити заміну нальмівного мастила?
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 03.04.2021 23:17 а що, гальма вже заправлені йдуть?
для спокойствия. и шимано и срам говорят прокачивать каждый год
Gavri1a
Member

Повідомлення

3-14: 03.04.2021 23:13 Продовжуючи тему гібрида. 3 роки катаюся на гідравлиці, вже б час замінити олію.
Можливі варіанти:
1) Майстерня — зарядили 45 євро за роботу + матеріали. До того-ж ще чекати десь два тижні, бо в них черга.
2) Купити набір для прокачування гальм + олію і замінити самому — виходить десь 40 євро
3) Купити тупо нові гальма MT200 комплектом і замінити — виходить десь 50 євро.

Складний вибір :laugh:
при такой разнице в цене, записаться в сервис и подождать две недели... три года ждал, можно и еще две недели подождать))
3-14
Member

Повідомлення

murzik
Зливний балабол зараз в каталозі прочитає і відповість :D

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Gavri1a:записаться в сервис и подождать две недели... три года ждал, можно и еще две недели подождать))
Не, на следующей недели дожди и около 5 тепла, без вела не хочу, а на шоссере в мокрую погоду лениво ездить. Я как раз больше склоняюсь к вариантам 2 и 3.
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.04.2021 23:19
murzik: 03.04.2021 23:17 а що, гальма вже заправлені йдуть?
для спокойствия. и шимано и срам говорят прокачивать каждый год
якщо система герметичка, ручки хід не втратили, навіщо качати?
leif
Member

Повідомлення

mumu:в мене був гібрид з мтв системою, вилкою 80мм, колесами 28" 38 і 42мм, найнер виявився ефективнішим на поганому грунті, в піску, в багнюці, бо має більші зазори, по поганому асфальту колеса 2.1 також краще амортизують, а по брусчатці можна їхати. По середній швидкості за день особливо не втратив, якщо взагалі щось втратив. Може, якби була шосейна система, було б швидше, або якби "на лєгкє" катав.
на найнері мабуть вилка значно покраще рівнем? і 1.6" гума проти 2.1" це таки велика різниця. у мене от зараз на унівезі стоїть гума maxxis crossmark 2.1", коли взув її замість стокової 38мм це дійсно було дуже відчутно, сильно змінило велосипед.

я катав минулий сезон одночасно на меріді біг найн 400, яку вже продав, і на унівезі. так от на асфальті, незважаючи на те що рівень обладнання нижче на кілька сходинок, мені унівега краще катила за рахунок геометрії\посадки на ній. коли заїжджав зі стежок трохи в багнюку (це правда зовсім рідко траплялось), там однозначно геометрія найнера приємніша, особливо якщо вниз зі схилу їхати.
3-14:Застосування що я бачу для гібридів зараз — заміна міського байка, лайтовий туризм і як єдиний універсальний байк з більшим упором на легке бездоріжжя. Але це все лише тому, що гревели в середньому рази а півтора-два дорожчі за гібриди.
+1. до того ж, для тих кому потрібно кататись по бруківці тощо і не хочеться найнер, вже достатньо гравійників з вилкою, або геометрією розрахованою під її встановлення. bmc unrestricted four + вилка FOX AX, наприклад.
3-14
Member

Повідомлення

murzik:якщо система герметичка, ручки хід не втратили, навіщо качати?
Можеш подивитись відео, тут все чудово поясняє чувак
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:bmc unrestricted four + вилка FOX AX, наприклад.
100 000 гревел. 30 000 фокс. все что бы не купить найнер :gigi: . угораю с шоссеров. прекратите. я же спать буду плохо :lol:
mumu
Member

Повідомлення

Hotspur:на таком что бы вкручивать надо или подвес или аммо штырь
там ракурс трохи створює враженя геть повної жесті, але їхати можна, особливо ближче до краю, де проміжки між камінням більше засипані піском.
я їхав групою 20+ людей, проїхали всю дистанцію всі на різного рівня хардтейлах, і навіть один гібрид і один на мтб 26" ще й з ригідною вилкою :gigi:

3-14
мені масло для гідропідсилювача(цілий літр), шприц 10кубиків і патрубок обійшлиь менше 10 баксів. Гальмівна рідина коштує менше і в меншій тарі продається, можна взагалі в пару баксів вкластись.
Востаннє редагувалось 03.04.2021 23:39 користувачем mumu, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: все что бы не купить найнер
якщо людина хоче катати дальняки на яких лише частину шляху є бруківка (скажімо 10% шляху), найнер буде набагато гірше ніж такий BMC. баран супер зручна штука, навіть якщо 20-30 км їхати, не кажучи вже про сотні км.

ну і не обов'язково брати топові варіанти, є ж норка з сантуром, третій раз скидаю:

https://velojournal.net/norco-search-xr ... odom-50-mm
3-14
Member

Повідомлення

leif:якщо людина хоче катати дальняки на яких лише частину шляху є бруківка (скажімо 10% шляху), найнер буде набагато гірше ніж такий BMC. баран супер зручна штука, навіть якщо 20-30 км їхати, не кажучи вже про сотні км.
Ти реально хочеш щось пояснити зливному балаболу? Я тебе прошу :laugh:
leif:норка з сантуром
я от думаю собі, може зробити щось подібне зі свого гібрида :think:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:ну і не обов'язково брати топові варіанти, є ж норка з сантуром, третій раз скидаю:
норка ничего так :gigi:
leif
Member

Повідомлення

3-14:Ти реально хочеш щось пояснити зливному балаболу?
я сильно сумніваюсь, що це взагалі можливо :) то я виключно, як кажуть, "а поговорити?"
3-14:може зробити щось подібне зі свого гібрида
чом би і ні, мені такі велосипеди дуже подобаються. а яка у твого гібриду геометрія рами? відносно довга ТТ і короткий виніс в стоці?

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Hotspur:норка ничего так
ну на кожен гаманець можна знайти варіант. з урахуванням того, що всі гравійники з націнкою за хайповість зараз продаються :)

Відправлено через 5 хвилин 34 секунди:
майже 15000 повідомлень — неслабо так цей топік набрав обертів за останній рік. 250 сторінок з квітня 2020, а до цього 500 сторінок за вісім років :kbd:
Sphinx
Member

Повідомлення

3-14: 03.04.2021 23:13 Продовжуючи тему гібрида. 3 роки катаюся на гідравлиці, вже б час замінити олію.
Можливі варіанти:
1) Майстерня — зарядили 45 євро за роботу + матеріали. До того-ж ще чекати десь два тижні, бо в них черга.
2) Купити набір для прокачування гальм + олію і замінити самому — виходить десь 40 євро
3) Купити тупо нові гальма MT200 комплектом і замінити — виходить десь 50 євро.

Складний вибір :laugh:
То де такі ціни?
3-14
Member

Повідомлення

leif:а яка у твого гібриду геометрія рами? відносно довга ТТ і короткий виніс в стоці?
Btwin riverside 900. Можеш глянути, розмір М, ще той лімузин, ЕТТ 615 :gigi:
Sphinx:То де такі ціни?
Місто в профілі
Sphinx
Member

Повідомлення

leif
Все майнеры виноваты, видяхи не купить, не поиграть, деньги пошли в велики :gigi:
leif
Member

Повідомлення

3-14:Можеш глянути, розмір М, ще той лімузин, ЕТТ 615
о, ну я так і думав) у мене унівега в тому ж дусі

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Sphinx:Все майнеры виноваты, видяхи не купить, не поиграть, деньги пошли в велики
це так, ще й ковід додав трошки. чимало людей навіть у нас замість спортклубів і колективних активностей прийшли до велотеми. хоч якісь плюси від цієї пандемії.
Hotspur
Member

Повідомлення

есть еще инженеры и в ЕС
leif
Member

Повідомлення

Вчора не згадав один прикольний гібрид, з тих що досі випускаються:

Canyon Pathlite 7.0

відмінна від найнерів цікава геометрія, 75mm вилка сантур за ~250 євро, пристойні колеса, Deore XT майже всюди, окрім касети, ланцюга, роторів.

для прогулянкового катання по легкому бездоріжжю те що треба :up:
Відповісти