п.с. что наклейка на чипе, что под чипом по маркировке 16гб. Разбирал его из интереса в марте 2016го, так что руками махать было поздно)
- спойлер
Шукаю на яких форумах можна прославити "ант сервіс" http://ant.sc/ - якраз історія з цього ж розряду.Graveworm:Jampwnz
некоторые "сервисы" грешат подменой комплектухи, да
проткни батарею гвоздём,подожди 10 секунд и кинь им в окно.Manunia:Шукаю на яких форумах можна прославити "ант сервіс" http://ant.sc/ - якраз історія з цього ж розряду.Graveworm:Jampwnz
Перестала працювати камера на Iphone 5S, погуглив стало ясно що контроллер живлення камери чи шлейфу капець, самому там морочно - здав їм у сервіс. При дзвінку попросив ще "Допи" проклеїти рамочку і почистити, робив для себе, влетіло в 1к все, хоч по проблемі до 600 світило. За тиждень зробили, наче все працює, тільки батарея стала швидко розряджатись (саме ІОсь 10 приїхала і прога що показувала цикли батареї і життя перестала працювати) - заряджав по 2 рази в день, жесть була. а за пів року сів і не прийняв заряд більше. Коли розібрав сам побачив що там стоїть акум оригінал партнамбер 2013 року, Хоча я сам міняв в 2016 ни китайський виробництва 2016. На мої претензії звісно "ми свому мастєру вірим він каже що це неможливо", але така мєлочность за 250 грн вбиває, я пів року мучився через таке жлобство
хто знає взагалі реально щось в даному випадку зробити, комент мій у відгуках потерли, з доказами звісно не склалось щоб юридично вирішувати конфлікт - не знав що треба під відео міняти батарею і потім відкривати свій телефон...
Продать тело в таком случае - лучший вариант и купить нормальный ,сяоми какой то с 4000 мач батареей .Manunia:Graveworm:Jampwnz
хто знає взагалі реально щось в даному випадку зробити, комент мій у відгуках потерли, з доказами звісно не склалось щоб юридично вирішувати конфлікт - не знав що треба під відео міняти батарею і потім відкривати свій телефон...
надо было сфоткать что они прислали и нафиг послать,либо пусть уценку на товар делают за такое .Пушкин:Заказал телефон в Связном. отправили оперативно, оплата наложенным. При получении оказалось, что в коробке по разным краям валяется отдельно телефон, шнур зарядки, вилка, переходник (с китая тянут) и конечно же сама коробка из под телефона распотрошенная на несколько частей. То есть данный магазин отправляет телефон с коробкой без какой либо пупырки. Да даже банального скотча или резинки вокруг коробки не было. По царапинам на корпусе могу только представить, как он летал. Вышло очень плохо, так как телефон заказывал на подарок...
Нет, уже трехдневкиAgent_Jack:Однодневки? Оба домена зарегистрированы 31.01.2018