Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
MobileLord
Member

Повідомлення

Хто робив повернення в steam, через який час повертаються кошти? 2 тижні минуло вже.
Rex
Member

Повідомлення

MobileLord
Я робив неодноразово. Повертається через день-два.
Куди замовляли повернення? На картку або гаманець Стім?
2 тижні минуло вже.
З моменту придбання гри або замовлення поверенння?
MobileLord
Member

Повідомлення

Rex
Повернення узгодили 18.09, на картку. То треба вже мабудь в банк писати де гроші.
Rex
Member

Повідомлення

MobileLord
Схоже що так. Пишіть в банк. Я повертав на гаманець Стім - там жодних проблем ніколи не було.
_nic
Member

Повідомлення

Тут хтось займається генеративним ШІ ? Підкажіть кращу звязку generation model + controlnet model , для реалістично фотографічного моделюванну мультяшних персонажів.
PS: Stable Diffusion, swarmUI
waryag
Member

Повідомлення

Чи є сенс вмикати AMD SAM (smart access memory) і чи може вона впливати на стабільність роботи (в андервольті, наприклад)?
Rex
Member

Повідомлення

Всім вітання.
Зараз діє ліміт 150 євро на покупки в закордонних магазинах, з якого не стягується мито.
Але я не знайшов інформацію, на який це період часу? Місяць, квартал, рік? Тобто як часто одна фіз особа може здійснити такі покупки без мита?
Scoffer
Member

Повідомлення

Rex
На покупку. Але митники можуть ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн, так що краще розмитнювати послідовно, а не паралельно.
Rex
Member

Повідомлення

Scoffer
Ясно. Тобто теоретично, я можу замовити хоч 100 посилок за місяць по 149 євро і не сплатити ні копійки мита?
спойлер
ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн
Це не враховуємо
Scoffer
Member

Повідомлення

Rex
Теоретично можеш, практично сумнівно :rotate:
MobileLord
Member

Повідомлення

Хтось закривав рахунок в Приваті? Я видалив свої картки, мене видалили з приват24 та обліковий запис з даними все одне залишився. Я так зрозумів його не закрити остаточно, це в будь-яких банках так зараз?
Rex: 17.10.2024 20:20 Scoffer
Ясно. Тобто теоретично, я можу замовити хоч 100 посилок за місяць по 149 євро і не сплатити ні копійки мита?
спойлер
ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн
Це не враховуємо
Нова пошта або міст полюбляють зматувати їх навіть від різних продавців якщо на 1 тел все оформлювати, та нараховують мито. Вже 2й раз таке відбувається, я відмовляюсь.
den55den
Member

Повідомлення

який датчик води курити, щоб по приходило сповіщення на мобільний ? :gigi:
анти__бот
Member

Повідомлення

А хтось мав справу з душовими інсталяціями (прихованого монтажу) я ось думаю поставити такий від фірми Grohe мінімальна ціна набору 13,5к написано що то виготовлено в Німеччині в ютубах наче кажуть норм штука, та і їх ідея з універсальною касетою подобається, так ось і питання а може щось подешевше є з аналогічною якістю?
OverPow
Member

Повідомлення

Подскажите, где скачать офф офис 2013-2019.
Порылся по сайту МС, только 365 навязывают.
Васильович
Member

Повідомлення

OverPow: 08.11.2024 20:34Подскажите, где скачать офф офис 2013-2019.
спойлер
https://gravesoft.dev/office_c2r_links
waryag
Member

Повідомлення

На торрентах )
Graveworm
Member

Повідомлення

Подружка хоче б/в'шну колонку JBL
На олх'і повно різних, але виникло питання, як відрізнити оригінал від палі. Всі в описі пишуть 146% оріджинал мамойклянус :shuffle:
movi
Member

Повідомлення

Як зараз скачувати не дуже нові фільми з торентів? Зазвичай там у сидерах собачі прапорці, з них не скачує. Тому рух іде тільки тоді коли з'являється хтось з Балтії, Ізраїлю - та будь звідки крім скотостану.
Те що завантажується тільки з Світу видно на нових роздачах - у лідерах наші та інші крім триколорових. Як обійти?
krivonos-kolya
Member

Повідомлення

Попробуйте cloudflare warp
Mr_Volan
Member

Повідомлення

Graveworm: 11.11.2024 10:43Всі в описі пишуть 146% оріджинал мамойклянус :shuffle:
дивіться фото справжньої колонки на оф.сайті. Зазвичай підробки на коробці замість ЖБЛ - тільки помаранчевий квадратик малюють
ще на пасивних випромінювачах в оригіналі не дзеркальна наліпка з написом жбл, а складна лита форма з матовим прозорим шаром (стосується Естрим 2 серії)
Відповісти