Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
MobileLord
Member
Хто робив повернення в steam, через який час повертаються кошти? 2 тижні минуло вже.
-
Rex
Member
MobileLord
Я робив неодноразово. Повертається через день-два.
Куди замовляли повернення? На картку або гаманець Стім?
Я робив неодноразово. Повертається через день-два.
Куди замовляли повернення? На картку або гаманець Стім?
З моменту придбання гри або замовлення поверенння?2 тижні минуло вже.
-
MobileLord
Member
Rex
Повернення узгодили 18.09, на картку. То треба вже мабудь в банк писати де гроші.
Повернення узгодили 18.09, на картку. То треба вже мабудь в банк писати де гроші.
-
Rex
Member
MobileLord
Схоже що так. Пишіть в банк. Я повертав на гаманець Стім - там жодних проблем ніколи не було.
Схоже що так. Пишіть в банк. Я повертав на гаманець Стім - там жодних проблем ніколи не було.
-
_nic
Member
Тут хтось займається генеративним ШІ ? Підкажіть кращу звязку generation model + controlnet model , для реалістично фотографічного моделюванну мультяшних персонажів.
PS: Stable Diffusion, swarmUI
PS: Stable Diffusion, swarmUI
-
waryag
Member
Чи є сенс вмикати AMD SAM (smart access memory) і чи може вона впливати на стабільність роботи (в андервольті, наприклад)?
-
Rex
Member
Всім вітання.
Зараз діє ліміт 150 євро на покупки в закордонних магазинах, з якого не стягується мито.
Але я не знайшов інформацію, на який це період часу? Місяць, квартал, рік? Тобто як часто одна фіз особа може здійснити такі покупки без мита?
Зараз діє ліміт 150 євро на покупки в закордонних магазинах, з якого не стягується мито.
Але я не знайшов інформацію, на який це період часу? Місяць, квартал, рік? Тобто як часто одна фіз особа може здійснити такі покупки без мита?
-
Scoffer
Member
Rex
На покупку. Але митники можуть ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн, так що краще розмитнювати послідовно, а не паралельно.
На покупку. Але митники можуть ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн, так що краще розмитнювати послідовно, а не паралельно.
-
Rex
Member
Scoffer
Ясно. Тобто теоретично, я можу замовити хоч 100 посилок за місяць по 149 євро і не сплатити ні копійки мита?
Ясно. Тобто теоретично, я можу замовити хоч 100 посилок за місяць по 149 євро і не сплатити ні копійки мита?
- спойлер
- ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн
Це не враховуємо
-
Scoffer
Member
Rex
Теоретично можеш, практично сумнівно
Теоретично можеш, практично сумнівно
-
MobileLord
Member
Хтось закривав рахунок в Приваті? Я видалив свої картки, мене видалили з приват24 та обліковий запис з даними все одне залишився. Я так зрозумів його не закрити остаточно, це в будь-яких банках так зараз?
Нова пошта або міст полюбляють зматувати їх навіть від різних продавців якщо на 1 тел все оформлювати, та нараховують мито. Вже 2й раз таке відбувається, я відмовляюсь.Rex: ↑ 17.10.2024 20:20 Scoffer
- спойлер
- ввімкнути режим скотиняки і об'єднати кілька замовлень в одне розмитнення навіть якщо вони з різних країн
Це не враховуємо
-
den55den
Member
який датчик води курити, щоб по приходило сповіщення на мобільний ?
-
анти__бот
Member
А хтось мав справу з душовими інсталяціями (прихованого монтажу) я ось думаю поставити такий від фірми Grohe мінімальна ціна набору 13,5к написано що то виготовлено в Німеччині в ютубах наче кажуть норм штука, та і їх ідея з універсальною касетою подобається, так ось і питання а може щось подешевше є з аналогічною якістю?
-
OverPow
Member
Подскажите, где скачать офф офис 2013-2019.
Порылся по сайту МС, только 365 навязывают.
Порылся по сайту МС, только 365 навязывают.
-
Васильович
Member
OverPow: ↑ 08.11.2024 20:34Подскажите, где скачать офф офис 2013-2019.
-
waryag
Member
На торрентах )
-
Graveworm
Member
Подружка хоче б/в'шну колонку JBL
На олх'і повно різних, але виникло питання, як відрізнити оригінал від палі. Всі в описі пишуть 146% оріджинал мамойклянус
На олх'і повно різних, але виникло питання, як відрізнити оригінал від палі. Всі в описі пишуть 146% оріджинал мамойклянус
-
movi
Member
Як зараз скачувати не дуже нові фільми з торентів? Зазвичай там у сидерах собачі прапорці, з них не скачує. Тому рух іде тільки тоді коли з'являється хтось з Балтії, Ізраїлю - та будь звідки крім скотостану.
Те що завантажується тільки з Світу видно на нових роздачах - у лідерах наші та інші крім триколорових. Як обійти?
Те що завантажується тільки з Світу видно на нових роздачах - у лідерах наші та інші крім триколорових. Як обійти?
-
krivonos-kolya
Member
Попробуйте cloudflare warp
-
Mr_Volan
Member
дивіться фото справжньої колонки на оф.сайті. Зазвичай підробки на коробці замість ЖБЛ - тільки помаранчевий квадратик малюютьGraveworm: ↑ 11.11.2024 10:43Всі в описі пишуть 146% оріджинал мамойклянус
ще на пасивних випромінювачах в оригіналі не дзеркальна наліпка з написом жбл, а складна лита форма з матовим прозорим шаром (стосується Естрим 2 серії)