Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dark-seer
Member

Повідомлення

3-14:Господа, а подскажите вот что. Допустим дропбар ужас опасный какой, ок, но зачем покупать подвесные велосипеды с макетом вилки за три копейки? Такие вилки даже обслуженные не работают толком, а если не обслуживать то это тупо лишний люфт, вес и аэросопротивление. При этом норм вилка может стоить как 70% цены такого велосипеда. Если цель покупки не езда КК гонок, а матрас по паркам\лесам\городу то почему-бы не взять что-то наподобии https://veloplaneta.ua/velosiped-28-mar ... ack-chrome Легче, дешевле, такой-же руль-палка, обслуживание проще. Одни плюсы, ни одного минуса.
ему бы вилку карбон :super:
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:Легче, дешевле, такой-же руль-палка, обслуживание проще. Одни плюсы, ни одного минуса.
колеса дрянь и микрошифт. добавить оси и хорошие колеса и можно ездить. и цена сразу будет 30 000
3-14
Member

Повідомлення

Dark-seer:ему бы вилку карбон
На дешевом велосипеде я бы все-таки брал сталь. Как-то поспокойнее и подешевле :)
Hotspur:колеса дрянь и микрошифт. добавить оси и хорошие колеса и можно ездить. и цена сразу будет 30 000
1) Ты свой велосипед видел? Там тоже не оси, как ты ездишь вообще на таком? :lol:
2) Колеса на осях — это просто именно то, без чего не прожить матрасному парковому катальцу проезжающиму 2000 км за сезон :laugh:
3) В микрошифте тебе что-то конкретно не нравится, или просто рекламы у бренда меньше?
4) Там из микрошифта передняя манетка и перекидка, заменить оба стоит под 100 баксов.

В общем, хотспур, чисти голову, тебе туда маркетологи порядком подгадили, так жить нельзя ;)
Dark-seer
Member

Повідомлення

3-14:дешевом велосипеде я бы все-таки брал сталь. Как-то поспокойнее и подешевле
Езжу на велике за 900$ с карбовилкой, я спокоен :dontknow:
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:Ты свой велосипед видел? Там тоже не оси, как ты ездишь вообще на таком?
там колеса ценой как раз в тот велосипед целиком :lol: не переживай

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
3-14:В микрошифте тебе что-то конкретно не нравится, или просто рекламы у бренда меньше?
у них плохое качество кроме ихнего нового какого то который нормальный. Даже Срам менатки ниже Х дрянь по сравнению с Шиманой

Отправлено спустя 3 минуты 41 секунду:
3-14:В общем, хотспур, чисти голову, тебе туда маркетологи порядком подгадили, так жить нельзя
возьми 8 манеток и попробуй попереключать. Срам SX NX GX XX1, Шимано там какие то Аливио-Деор и ХТ и Микрошифт. потом расскажешь про маркетологов
Dark-seer
Member

Повідомлення

Sram apex юзаю, страдаю при каждом переключении ;)
3-14
Member

Повідомлення

Hotspur:там колеса ценой как раз в тот велосипед целиком не переживай
э рон-дон-дон!
Screenshot 5.jpg
Hotspur:возьми 8 манеток и попробуй попереключать.
Ок, у меня как раз дома лежит 8 манеток, сча поклацаю и доложу о результате.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:там колеса ценой как раз в тот велосипед целиком не переживай
оті колеса 14500 за пару? а ну, я порахую.
Hotspur:втулки Deor 525, спицы Pillar 2.0-2.3, обода AlexRims MD 25, ротора Shimano SLX SM-RT66, Maхxis Ikon бескамерно
Втулка Deor 525 задня — 990грн
Втулка Deor 525 передня —710грн
спиць такої товщини як у тебе зараз немає в наявності, трохи тонші — 610 грн, нехай твої будуть на 100 грн дорожчі, тобто 710грн*2= 1420грн
обода alexrims md 25 — 850грн\шт 850*2=1700грн
ротора — 160мм 640грн і 180 мм 760грн за два — 1400грн

які айкони я не роздивився, але припустимо, що це Maxxis Ikon 26×2.35 3C/EXO/TR 120TPI ~ по 1000грн за покришку, 2000 за пару.

ітого: 990 + 710 + 1420 + 1700 + 1400 + 2000 = 8220 грн.

взагалі ротора не рахують в вартість колес, а то ж так можна і касету туди порахувати. але якщо ти вже так собі вирішив, зробимо для тебе виключення.

тим не менш. виходить, що ще 6300грн ти віддав за збірку колес і встановлення гуми безкамерно?

Відправлено через 14 хвилини 45 секунди:
upd.
cкоріше за все, з гумою я таки помилився. уточни яка модель.

Відправлено через 6 хвилини 43 секунди:
upd 2.

спиці Pillar 2.0-2.3 сріблясті теж дешевше коштують. на xt.ht по 11грн за шт. прям зараз за чорні.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:тим не менш. виходить, що ще 6300грн ти віддав за збірку колес і встановлення гуми безкамерно?
Вовочка садись 2. механик из тебя не очень хороший :lol: я бы даже сказал плохой
leif
Member

Повідомлення

Ясно. як завжди набалаболив і з'їхав. Ну правда, де 7 тисяч там і 14500 недалеко :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:Ясно. як завжди набалаболив і з'їхав. Ну правда, де 7 тисяч там і 14500 недалеко
из того что ты написал колесо не соберешь. ну как выростешь и научишся делать таблицы в ворде поймешь почему. ты забыл всего 4 компонента :lol: :lol: :lol: . просто 2 а не 2 с минусом :lol:
leif
Member

Повідомлення

Ти дрібниці типу стрічки, ніпелів і герметика маєш на увазі? Ок, додай ще кількасот грн на колесо.

Це не відміняє того, що твої колеса і близько не коштують стільки скільки ти написав ;)
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:Ок, додай ще кількасот грн на колесо.
:lol: :lol: :lol:
https://velosiped.com/tovary/kolesa_ta_ ... s0019.html

https://velosiped.com/tovary/kolesa_ta_ ... s0083.html

ты такой смешной что слов нет :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
а ну и герметик https://www.veloonline.com/view.shtml?i ... gK2EfD_BwE
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
більше смайликів ще пиши, може хтось повірить, що у тебе не підгорає.

я сказав, кількасот гривень на колесо, 400 це також кількасот. якщо робити в майстерні за стрічку ти стільки не заплатиш. я собі робив безкамерку, не думаю, що в Києві і Львові така вже велика різниця по цінах.

все одно по ціні не сходиться з заявленими 14500 (з роторами) навіть приблизно.

Відправлено через 20 секунди:
Hotspur:а ну и герметик https://www.veloonline.com/view.shtml?i ... gK2EfD_BwE
10 літрову каністру одразу кидай
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:більше смайликів ще пиши, може хтось повірить, що у тебе не підгорає.
вместо того что бы посчитать еще раз мамин Итшник пишет про смайлики :lol:
leif
Member

Повідомлення

ще раз, я не казав, що безкамерка безкоштовно встановлюється, нехай буде по 600 грн за колесо в майстерні. збірка сильно від майстра залежить. скільки ти заплатив?

все одно, з поправкою на те що я гуму і спиці перший раз порахував дорожче ніж воно у тебе є (та і ободи можна дешевше взяти), вийде сума в районі 9 тисяч максимум з усім-усім. ти розумієш різницю між 14500 і 9тис? навіщо вводити людей в оману заради дешевого понту?
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:навіщо вводити людей в оману заради дешевого понту?
ну а где там обман ? если ты считать не умеешь то кто тут виноват. они по цене сравнимы с тем велом, + - 10-15%. до гривны надо сесть и посчитать, землячка берет по 500 грн за одно колесо что бы собрать. вот это поворот, напиши еще про смайлики :lol:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:если ты считать не умеешь то кто тут виноват
давай ти уточнюєш модель гуми, я скажу остаточну суму, рахую на калькуляторі. поки орієнтовно нарахував 7,5 без роторів, 9 з роторами. до 14500 далеко.
Hotspur:напиши еще про смайлики
не ображайся, я по доброму.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:давай ти уточнюєш модель гуми
Покрышки MAXXIS IKON, 26X2.20, 60TPI, Maxxis Dual Compound, FOLDABLE

Отправлено спустя 46 секунд:
leif:рахую на калькуляторі
ты там в калькулятор добавил 64 ниппеля Pillar G14 или как всегда ? :lol:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:Покрышки MAXXIS IKON, 26X2.20, 60TPI, Maxxis Dual Compound, FOLDABLE
ок. тоді виходячи з того, що збірка двох колес коштувала 1000грн, а встановлення безкамерки ще по 600грн за одиницю (стрічка, ніпель, герметик, робота), маємо наступне:

втулки — 1700, спиці — 900грн (10грн х64 + ніпеля 4грн х64), обода — 1600грн, покришки — 1260грн, збірка + безкамерка на два колеса — 2200грн. калькулятор каже що це буде 7660 грн.

але, оскільки пан рахує з роторами, додаємо ще 1400грн. разом, як не дивно, 9060грн. що я, власне, написав ще в попередньому пості.
Hotspur:там колеса ценой как раз в тот велосипед целиком
велосипед: 14470 грн
:rotate:
калькулятор каже, що 9060 менше ніж 14470 на 37,39%.
Відповісти